PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   dinamo prvak!! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10006)

Stalker 01.05.2004. 22:47

dinamo prvak!!

dinamo je prvi , dinamo je šampion!!:beer: :beer: :beer: :beer: :clap:

vga killer 02.05.2004. 00:29

Re: dinamo prvak!!

Citiraj:

Originally posted by Stalker
Tako je!!!!!!!!!!!!!

DINAMO

Hajduk sucks. :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:

giga 02.05.2004. 00:53

Pomalo dečeci!
Ima jos gostovanje kod Rijeke,niste se bas ove sezone ovdje naigrali...a ima i jos dvije tekme osim Rijeke. Mislim da nece niti Dinamo niti Hajduk napraviti 3 pobjede...

LordNitro 02.05.2004. 09:08

Ma Dinamo je za mene uvijek prvi!:beer: :beer: :beer:

Virus7 02.05.2004. 11:45

Ma popušite vi svi ku.... :D!!! osim gige:beer: :beer:

Elven 02.05.2004. 11:46

Poruka od jučer u 15:13. ŽAo mi je što ju nisam prije vidio, da dignem lovu, ali ako znate neku kladionicu na koju se mogu kladiti na prvaka, recite:

"Iz provjerenih izvora sam čuo da će biti 3:1, ali da Hajduk osvaja prvenstvo".

miato 02.05.2004. 12:04

Citiraj:

Originally posted by Elven
Poruka od jučer u 15:13. ŽAo mi je što ju nisam prije vidio, da dignem lovu, ali ako znate neku kladionicu na koju se mogu kladiti na prvaka, recite:

"Iz provjerenih izvora sam čuo da će biti 3:1, ali da Hajduk osvaja prvenstvo".

lol :clap: :clap:

Freek 02.05.2004. 12:11

Re: dinamo prvak!!

Citiraj:

: lol2 :

BSA<AK-47> 02.05.2004. 12:21

nekima veselje nekima tuga:D
meni svejedno...ionak ne pratim naš nogomet!!! al je goce fulo penal :fuming: :beer:

Freek 02.05.2004. 12:24

Citiraj:

Originally posted by BSA
nekima veselje nekima tuga:D
meni svejedno...ionak ne pratim naš nogomet!!! al je goce fulo penal :fuming: :beer:

a čuj penal nije ni postojao bolje za njega i sve da je obranio.

vga killer 02.05.2004. 13:38

Penala tad nije bilo. Goce, mulcu jedan.:grrr:

Al sva 3 gola smo dali iz igre. hehehe

Stalker 02.05.2004. 16:09

Ma da i ja se bojim Kantride onaj govnar KATALINIĆ je na sve spreman. Kako je samo Hajduku pustio bodove. :grrr: Inače za fanove da ne velim B.B.B. koji su u Zagrebu i koje interesira dinamo , a želi ići na utakmice dinama u Zagrebu neka mi se jave:D :beer:

tor 02.05.2004. 16:11

Baci ti oko na PM radje...:D

Freek 02.05.2004. 18:13

Citiraj:

Ma da i ja se bojim Kantride onaj govnar KATALINIĆ je na sve spreman. Kako je samo Hajduku pustio bodove. :grrr: Inače za fanove da ne velim B.B.B. koji su u Zagrebu i koje interesira dinamo , a želi ići na utakmice dinama u Zagrebu neka mi se jave:D :beer:
moram reć da su me Dinamovi navijači razočarali. kao
1.Zagreb ima negjde ove grube procjene oko 5X više stanovnika od Splita.
2.Stadion je manjeg kapaciteta.
3.Uvijek tvrdite kako ste najvjerniji navijači na svijetu.

A nemožete napunit maksimir, Poljud je bio pun skoro svaki put,
a Maksimir nisam vidio punog još od vremena Franje Tuđmana SRAMOTA. Čal ni Europske tekme nisu rasprodane da ne govorim o 40.000 Ljudi na Pljudu protiv Rome.

Sky 02.05.2004. 19:28

Meni je žalosno vidjeti kako se zbog nogometa dijele Hrvati (pri tome mislim na stanovnike Hrvatske, ne narodnost) na purgere i tovare i što jedni drugima rade dok zakon rulje vlada i dok se mulci okolo najebavaju tko će bit luđi i dok hrpica ljudi iz toga mlate gadne pare... Žalosno:(

CatKiller 02.05.2004. 20:33

Citiraj:

Originally posted by Sky
Meni je žalosno vidjeti kako se zbog nogometa dijele Hrvati
Meni je množenje draža operacija
:D

vga killer 02.05.2004. 21:51

Citiraj:

Originally posted by CatKiller
Meni je množenje draža operacija
:D

: lol2 :

Nažalost je tako. Nije samo kod nas tako.

maky-st 02.05.2004. 22:13

dinamo 100% nije prvak

vga killer 02.05.2004. 22:20

Vidjet ćemo. Još je sve otvoreno.

giga 02.05.2004. 22:46

Citiraj:

Originally posted by Sky
Meni je žalosno vidjeti kako se zbog nogometa dijele Hrvati (pri tome mislim na stanovnike Hrvatske, ne narodnost) na purgere i tovare i što jedni drugima rade dok zakon rulje vlada i dok se mulci okolo najebavaju tko će bit luđi i dok hrpica ljudi iz toga mlate gadne pare... Žalosno:(
ZA OVO IMAS OD MENE PIVE AKO DODES U RI! ! !:beer:
Uspjeli smo se razdvojiti od kretena a sada bi se najradije sami poubijali...Svagdje ima normalnih ljudi a i svagdje ima ikretena(kojih mislim da ima puno vise) bez obzira na grad Rijeku,Split,Zagreb,Osijek...

Rivi 03.05.2004. 12:43

Citiraj:

Ma da i ja se bojim Kantride onaj govnar KATALINIĆ je na sve spreman. Kako je samo Hajduku pustio bodove. :grrr:
E, jer je Dinamo dosad sve osvojio pošteno. Ovdje mi fali neki smajli koji puca od smijeha na 1000 komadića. Pa dok je Franjo bio živ nije trebalo ni igrat prvenstva. Sve se znalo.
Pogledaj dvije utakmice prije ove s Hajdukom. Osvojene u zadnjim minutama, ali na kakav način? Smiješno.

S druge strane, ova pobjeda je po meni apsolutno poštena. Penal za Dinamo nije postojao ni slučajno, ali, ruku na srce, ja ni Hajduku ne bi dosudio onaj. To je bila više kompenzacija za prvi.

A što se tiče dijeljenja na ove ili one, osobno niti koga dijelim, niti bi dopustio da mene neko negdje svrštava.

Samo mi je komično kako je BBB-ovcima maskota buldog. Ludnica. Daleko su ti od buldoga. Po Zagrebu hvataju navijače Hajduka kad su u "skupini" od 2-3, ne više. Onda su BBB-ovci buldozi. Još ako imaju noževe, kao prošle godine...
Nemojte mi spominjat sad Dugopolje. To je samo dokaz da kretena svugdje ima. Nažalost.
Ako Dinamo bude prvi, čestitam.

Freek 03.05.2004. 13:49

penal na krpanu je bio čist takav je isti bio u Splitu pa ga nije đubre dosudio, a inače je to bila greška Drpića što ga je išao rušit Krpan je već bio pobjegao a ionako bi promašio KRELAC da nije bio sebičan mogli su dobit tekmu!!!!!!!

Rivi 03.05.2004. 14:05

A šta ja znam. Kranjčar je toliko bezobrazno odglumio, ali brate mili i Krpan pada kad ga malo oštrije pogledaš. I onda se posli prenemaže. Jebeš takve igrače.
A to je li Hajduk moga dobit utakmicu ili nije, apsolutno je nebitno. Šta je, tu je.

Jelc 03.05.2004. 16:17

Ma bravo Rivi....Varteks je imao i rezu i zicera, ko ih jebe kaj to nisu iskoristili.

Kaj hoćeš reći da je netko opet nešto "ukra"???

A nisam jedeamput bio u Splitu, poznam neke ljude od prije,sa nekima sam bio u ratu, i zato mi nemoj pričat bajke.

Sa frendovima sam u Splitu izlazio i vidio ISTO kao i u Zagrebu.
O "balunu" seru ljudi koji nisu nikad odigrali ni stolni nogomet, a face po rivi si bili kriminalci, birokrati, "vlaji i škutori" i škvadra koja je zamisli ti to samo, koja se god vlast promjenila bila uvijek "tu negdje":rolleyes:

Glavno da se po novinama čita da je prosječna plaća u Zg-u kakvih četri i pol soma...to kaj moja frendica ima u salonu namještaja 1800 nikom ništa, a to kaj birokracija i državna uprava (a nećemo o NJIHOVIM domovnicama) radi tamo nikom ništa...glavno da je u Zagrebu ono...med i mljeko...

Daj me nemoj...

Stalker 03.05.2004. 20:05

Dečki šta se tiće nogometa tu sam ja doma:D . Što se penala tiće na utakmici sa Hajdukom , oba dva su bila čista kao suza, zato ne njajteke .:D . Prave navijače cjenim bilo da su Torcidaši , Armada ili Kohorta ali samo pravi navijači a, ne seronje kao neki iz Splita mii smo najbolji i ko jebe druge. Što se tiće pobjede Hajduka u Slitu svaka im čast jer su plavi igrali kao pičke , i momci iz Splita ih uredno ispratili sa 3:1. Tako je sada Hajduk igrao u Zagrebu . Trebalo je samo pogledati na jug, muk i tišina. Pozdrav B.B.B. NEMA PREDAJE , NAPRIJED dinamo !!!:beer:

maky-st 03.05.2004. 21:18

torcida ide u zadar:) :rambo: :rambo: :rambo: : CoolRamb : Drone : :rambo: : DualWiel : Machineg : bonker : : axeman : : Drone : : bonker2 : quake : : suicide : hello2 : : sniper : : boxers : : wtf : : flyingey : pirate :

Stalker 04.05.2004. 00:05

Citiraj:

Originally posted by maky-st
torcida ide u zadar:) :rambo: :rambo: :rambo: : CoolRamb : Drone : :rambo: : DualWiel : Machineg : bonker : : axeman : : Drone : : bonker2 : quake : : suicide : hello2 : : sniper : : boxers : : wtf : : flyingey : pirate :
Vidiš maky ovi smajliji koje si stavio sve govore kako mogu biti velike razlike između pravih navijača i pojedinih divljaka i pederčina kao naprimjer oni koji su zapalili u autu bespomočnog navijača dinama.:grrr: Zbog takvih dobiju porciju repeta ( čitaj batina) možda i nedužni dečki koji nemaju veze sa tim divljacima.:argue:pozdrav od starog B.B.B. koji je išao nekada kod DELIJA i GROBARA ,u srce BEOGRADA !! Ali nam nije palo na pamet da zapalimo nekoga i još tome bespomočnog invalida u kolicima.: hello2 : :beer:

maky-st 04.05.2004. 00:23

he he he pa ja san to stavija reda radi da bi post izgleda bjesno:D ;) a to za nerede se ni ja ne slažen ,,,,,,najviše bi volia da samo svi skupa i da navijamo kao jedni;) :p

Rivi 04.05.2004. 08:56

Jelc, jebate, koji ti je kurac? Šta si se zapinija? Koja riva, kriminalci, o čemu ti pričaš? Koja prosječna plaća?!
Ne bi da ja računam prosječnu plaću u Hrvatskoj pa sad to meni govoriš. Ja radin u škveru, jebate, nemoj meni pizdit o plaćama.

A Stalker, a bogomi i Jelc, na Dugopolje sam se osvrnuo. To s nogometom, a i bilo čime nema nikave veze. Nikakve. Svima je jasno da je to djelo budala i idiota, a mogu otvoreno reć da je kreten i svako ko podržava bilo što takvo.
Ali, vidim, ni jedan ni drugi se niste osvrnuli na one noževe od prošle godine, kad su dvojicu Torcidaša izboli na sred Trga Bana Jelačića, a ni ono proganjanje kombija do naplatnih kućica u Karlovcu.
Ja sam osudio ponašanje kretena s jedne strane, a vidim, vi se ni ne obazirete na to šta je bilo, jer i jedno i drugo se zbilo prije Dugopolja.

I samo još jedno. Maky, jebate, koji ćeš ti kurac radit u Zadru? Igraju Dinamo i Zadar. Šta tebe boli kita? Možeš navijat za Zadar, jer bi ti rezultat odgovarao, ali da sad neko ide tamo pravit nered, to je totalno bez veze. A sve kao, idem navijat za Zadar. Odma' ću ti reć, Zadar će izgubit, zato tu lovu bolje potroši na nešto pametnije. Kupi Erotiku ili šta ja znam.

E, a i na pobjedu sam se već osvrnuo i čestitao. Tako da nema potrebe da to radim ponovo.

Stalker 04.05.2004. 11:39

Bravo dečki tako morate razmišljati ,:beer: a, što se tiće noževa i ostalih pizdarija koji nemaju veze sa nogometom , ja bi to sve u pržun na hlađenje vručih glava.Ako su Englezi mogli napravit reda mogli bi i mi ,ali nekom to nije u interesu.;) Pozdrav svima iz Splita koji imaju bistre glave:beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:09.