PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (http://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Mreže (http://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=16)
-   -   ZTE ZXDSL 931VII (t-com) (http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=252833)

Veki-os 06.07.2014. 23:08

Jel ima taj ZTE opciju(kad se ulogira kao admin) za isključiti Remote management by Provider kao otključani SX763(na zaključanom SX763 se ne vidi ta opcija,vidljiva je samo ova gornja)?

http://i696.photobucket.com/albums/v...ps2c8a7278.jpg

The AC 06.07.2014. 23:30

nemam vremena se s tim zezat ali koliko sam nabrzinu skužio, može se pobrisat profil sa postavkama za remote access/TR-069 pa probaj to napraviti. sejvaj cijeli config za router prije nego ideš čačkat

Veki-os 07.07.2014. 01:38

Ok,hvala,nemam taj router ali ako mi iz T-com-a budu nudili da biram da znam jel može to.

sandokan111 07.07.2014. 02:35

Citiraj:

Autor bokinho (Post 2626389)
Kako tako mala maximalna? ide vdsl i preko 100 mbita maximala

Ide ide, ali kad su korisnici jako jako blizu. Ti nisi bas blizu, dapace :) Pogledaj si attenuation... :goood:

tintin 07.07.2014. 08:43

O kojoj blizini je riječ?

Banane su fine 07.07.2014. 12:42

Danas mi dolazi opet tehnicar, treca sreca. Ako ne uspije sredit - H1 here I come.
Za iste pare dobivam duplo vecu ponudu + tv. huehue

Overclock_freak 07.07.2014. 12:55

Trebam malu pomoć vezano za portove.

Name lako stavim šta želim, stavljam si TCP & UDP

LAN Host IP Adress stavljam adresu svog kompa

LAN Host Start i end portove stavljam po želji.

Ali WAN portove te Wan IP adresu koju treba stavljat ?

U Gigasetu je lijepo bilo samo zarokaš port i ip adresu kompa i to radi a ovdje zakomplicirano.

http://www.igreklik.com/slike/images...5516124019.png

The AC 07.07.2014. 13:14

Wan ip adresa ti se mijenja svakih 24 sata, nemres nju metnut fiksnu

Nikky 07.07.2014. 13:19

Evo ti napamet primjer > http://portforward.com/english/route..._Company_2.htm

hrki 16.07.2014. 23:57

Koja je brzina lan portova jel Gigabitna?

hrki 20.07.2014. 01:48

Do sada mi je bio spojen SX763 i speedtouch preko wds-a i radilo savršeno, zamjenili sx za ZTE kako da složim wifi mrežu na drugom katu, ako nejde ovako. Neko drugo rješenje?

Nikky 20.07.2014. 10:50

Prodaš taj speedtouch, nadodaš novčića i kupiš AP sa Universal Repeter modom rada,
preporuke i kako podesiti imaš u x susjednih tema pa potraži malo.

Marin!!! 20.07.2014. 11:46

Imam problem kad na ovaj ruter pokušam nakačit range extender, točnije pokušao sam s tri razna uređaja i uvijek se pojavljuje isti problem.
ZTE tj. njegov wireless radi bez problema a kad pokušam proširiti mrežu (extenderom), mreža se napravi ali nema pristupa internetu. Čak ni na wirelessu od zte-a, sve dok ne isključim extender, onda sve proradi.
Postoji možda neka opcija na zte koju trebam uključit/isključit da bi mreža proradila s extenderima?
AP isolation je isključen jer mi je to prvo palo na pamet.

silver_tip 20.07.2014. 13:37

Radi ako iskljucis zastitu tj. ako koristis samo WEP na oba naravno, range extender-u i ZTE.

Marin!!! 20.07.2014. 14:09

Zahvaljujem! Provjerit cu pa cu javit ako je proradilo.
Necu reci 100 posto ali cini mi se da mi na drugom mjestu radi na wpa. Adb i tp link u extender modu.

Nikky 20.07.2014. 14:29

@Marin!!!
Rekao bih da je razlog "nema pristupa internetu" prije posljedica krivih parametara u extenderu,
za stari WDS zaštita može maksimalno biti WEP tipa, a kada se koristi Universal Repeter mod onda može biti WPA / WPA2 tipa.
Moguće da neki uređaj ima loše riješen Universal Repeter, TP-Link TL-WR743ND i TL-WR843ND ili EW-7228APn imaju to riješeno ok i radi ko zmaj.
Rekoh gore, potražite u susjednim temama kako ispravno podesiti.

Marin!!! 20.07.2014. 15:05

Nisam našao u kojoj temi bi mogao pogledat u vezi ovog problema, ali još jedna stvar je da ni wireless od zte "neda" na net kad je extender ukopčan.

hrki 20.07.2014. 22:54

Stavio sam Wireless-N wifi repeater al u ZTE je bez IP 0.0.0.0 jel to normalno ili ne radi dobro repeater

Nikky 21.07.2014. 00:09

Jeli Lan strana / web konfig od ZTE na 192.168.1.1 ?
Ako je onda repeter ide na neku drugu u 192.168.1.x nizu,
također u repeteru postavi Gateway=ip ZTE.

jady 23.07.2014. 19:20

evo da se ukljucim....

danas mi slozili taj zte router dok me nije doma bilo...naravno je sad problem kaj ne prihvaca lozinku koja je na naljepnici...
d-sn.....
duga 15 znamjenki a prihvaca samo 14..
ima ko isto ili je imao takav problem??

silver_tip 23.07.2014. 19:44

Nije lozinka na naljepnici d-sn....

Znaci ovako:

user

ZTEE...

ili

administrator

!tc0MhtZTEE....

jady 23.07.2014. 20:58

al tak pise da je na naljepnici...
probao sam sa FF i tu mogu 15 znamjenki upisati...ali opet nije.
cak ni SZK nezna zasto ne ide

edit:

rijeseno.....mora se velikim slovima pisati..koji k...

hrki 24.07.2014. 22:36

Kako da spojim ZTE i TP-LINK TL-WR1043ND? Neke upute?

Daniel_kkkk 03.08.2014. 10:20

Zašto služi crveni WAN port.
Iz Ht-a su mi promijenili router, te me zapao taj ZTE. Želio bih osloboditi lan port tako da uređaj Access Point uključim na WAN port? Hoće li to ići?

Daniel_kkkk 03.08.2014. 11:05

Evo još nekoliko pitanja?????
1.
U vezi s bežičnom pristupnom točkom
Otvorio sam novi SSID2 u administratorskom računu. Sve štima, mogu se prikopčati na taj SSID2, ali ga u routeru kao user korisnik ne vidim. Vidim samo onaj prvi SSID1. Dakle, ne znam tko mi bežično visi na tom SSDI2-u, osim ako se prijavim kao administrator. To mi je neshvatljivo.

2.
Gdje se isključuje-uključuje Internet veza, zbog promjene ip adrese?
:hitthewal::hitthewal::hitthewal:

The AC 03.08.2014. 11:17

Ajde nemoj double postat nego koristi edit.jesi proučio manual za koji si je netko od kolega dao truda da pronađe i linka ovdje, stranicu - dvije unatrag?

Prezime 03.08.2014. 12:09

Citiraj:

Autor Daniel_kkkk (Post 2639747)
Zašto služi crveni WAN port.
Iz Ht-a su mi promijenili router, te me zapao taj ZTE. Želio bih osloboditi lan port tako da uređaj Access Point uključim na WAN port? Hoće li to ići?

Nece. WAN (wide area network) port sluzi da se na njega spoji modem (ili posebno konfiguriran router) koji je linijom direktno spojen na centralu/internet.

Daniel_kkkk 03.08.2014. 12:24

Citiraj:

Autor The AC (Post 2639776)
Ajde nemoj double postat nego koristi edit.jesi proučio manual za koji si je netko od kolega dao truda da pronađe i linka ovdje, stranicu - dvije unatrag?

Jesam, proučio sam, ali nema odgovora na moja pitanja...:dobar:

The AC 03.08.2014. 13:30

kako nema kad je evidentno da nemozes kao obican user koristit multiple ssid. no dobro, nema veze, što želiš postići sa spajanjem AP-a na ZTE?

Daniel_kkkk 03.08.2014. 14:05

Citiraj:

Autor The AC (Post 2639834)
što želiš postići sa spajanjem AP-a na ZTE?

AP radi u Ap modu kao bežična pristupna točka. Mislio sam osloboditi lan port na ZTE routeru te ga jednostavno uključiti u WAN port. Očito to ne može pa neću ni pokušavati.

Dakle, ostaje mi još nejasno, može li se na tom ZTE routeru ugasiti pa upaliti samo Internet veza, zbog promjene ip adrese.

Portove za torrent sam bez problema otvorio, sve ostalo jasno.


Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:41.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1999-2019 PC Ekspert - Sva prava pridržana ISSN 1334-2940
Ad Management by RedTyger