![]() |
CroCop vs. Randelman
Čudi me da nitko nije komentiro sranje sa CroCopom i Randelmanom. Kak je onaj majmun od menađera mogo zabranit snimku. pa šta ima veze ak je izgubio, svima se to događa.
Jel zna neko link na kojem ima snimka meča? EDIT: evo našo sam link na kojem je posljednjih 9s meča. Mirko vs. Randelman |
Menađer mu je krelac. :grrr:
mitzek je stavil kratki filmić na predzadnju stranicu "nogometnih naklapanja". |
Ja ti imam snimku fighta, ali bolje da to ne gledaš. Cro Cop ga niti
jednom nije niti pokušao udariti, a tip ga je lijevim krošeom spustio na pod i onda ga poput Sappa zatuko (čekičario je po Mirku dok nije pao u nesvjest). Strašno! Inače to sam nabavio od frenda i nemam pojma od kud je to on skinuo. Snimka koju ja imam ima uvodne intervjue obojice i tek onda fight, ta da to onda ispadne cca 70Mb. |
I Mirko i menađer su se ponijeli skroz neprofesionalno, zamislite što bi bilo kad ne bi smjeli gledati nijednu tekmu/trku/ fajt u kojem je naš sportaš izgubio.
|
Re: CroCop vs. Randelman
Citiraj:
1. Sjede u parlamentu 2. Snimaju filmove 3. Dobivaju po picki da nije bilo prve dvije tocke kod filipovica, vjerojatno nebi doslo ni do 3. ;) |
iman ja meč cile borbe 6 mb, ako kako mogu staviti ili koga zanima stavite mail pa ću poslati!!!!!!!
|
Ja sam neki dan skinuo. Čak sam si snimku stavio i na mob :D
|
Ma nije mi ga žao, čim se počeo miješati u politiku...
A ovo sa nepuštanjem snimke mu je još manje trebalo...: baad : |
Citiraj:
|
Nisam znao da je i glumac.:eek:
Mogu pogodit, ko Cikatić u "Neboderu", a?:D |
Film u kojem glumi je Ultima7, ili Ultimate7, ili neki slični dick...
Vidio sam cijelu snimku, i kako da opišem taj jad, plač, sramotu.. recimo samo da nisam u zadnje vrijeme vidio da je netko tako natučen i ostao u nesvijesti nakon toga. Ali tako mu i treba kad se petlja tamo di mu nije misto! Jeba ga Račan koji ga doveo u politiku. |
Žalosno je to kaj nisu dali da se prikaže.
Pogledal sam cijeli filmek. Randelman je oprao pod s Mirkom. Mislim ... 3 tjedna pripreme prije ovakove borbe - ma LoL :rolleyes: Bitno da on snima filmove :D Cikatić je snimal filmove NAKON kaj se povukao iz aktivne borbe, nemreš i ovce i novce :cool: |
Za one koji žele cijeli film, ekipa ga je objavila na hr.misc.binaries
Ima više verzija, od 20-ak do 90-ak mb, pa birajte. Šta se tiče borbe, zabrane, politike, filma, svi su već sve rekli, pa ja neću ništa. |
Da, ovo im fakat nije trebalo!
Koji se k**** išao mješat u politiku?:rolleyes: |
to tako uvik završi kada se sportaš miješa u politiku
|
evo ja sam uspio nac ovo link
5.55Mb - 3:23min za mi ga je ... ipak je nas... nadam se da ce randlelu slomit kosti sljedeci put GO MIRKO GO MIRKO :rambo: :rambo: |
Citiraj:
go mirkec : goood : |
samo da pusti na miru politiku i sve će biti u redu
|
ko zna koja je randellmenova specijalka njemu keks :D
|
heheh ;) taj filmić od 5,55 mb san i ja nabavija :beer:
|
nešljaka link od ßellerophon-a ajd nek neko stavi novi pa da pogledam kak je popušio:rambo:
|
danas sam pogledao skoro cijelu total eliminatiaon večer i :
najteži nokaut...mirko :( najbolji potez....Fedor-ova poluga na colmanu ODLIČNO!!!! najsmješniji meč...leko vs. ogawa....leko stavrno nije niš mogao inače koji su vam najdraži borci u mma i/ili k-1 ??? |
k-1 - SAPAČA ( iliti Bob Sapp ) daleko najbolji. je da ga sad svi tuku, neznam ni jel se povuko, ali kad vidiš onoliku životinju. jebote 160kg ima. Neznam točno s kim se tuko, mislim da je s onim "leteče koljeno" neznam kak se zove, ali kad je bio dobivo batina, pa se raspizdio i onim maljem po glavi ( dok je bio na podu ) ovaj nije mogo hodat, stajat, ništa nije mogo.
i CroCop - je da je posto mal jadan sad, ali ipak je naš. Kad je izgubio od minotaura, cijeli dan sam bio sjeban, a sad sam bio ljut kad sam čuo da neda snimku i nije mi ga bilo žao. Mogo je prikazat prošlu kad je onog jadnog japanca cipelario po podu dok se dizo:fuming: . Ali, još ima nade. GO Mirko GO, GO, Mirko be good.:D |
Citiraj:
B.Sapp ili ti vreća za napucavanje:D jak je on al i pre..pree..spor a izgleda da nije čuo za riječ kondicija. ko vam je naj u ultimate fight-u osim Mirka of kors dobar mi je Vovčančin,manji od svih a opet dere,ima pakleni udarac:beer: minotaur je totalno zajeban,cijeli meč puši i sam odjednom napravi polugu:D |
Daj ko ima taj cjeli meč CroCop vs. Randelman? Na onom linku kaj ga je del ßellerophon nema toga...nek neko da link kaj se skinem dole...
|
moj top izbor boraca ikada (neki se više ne bore)
UFC Kategorija žderonja >> Tank Abbot i Mark Kerr Kategorija žderonja pripravnik >> Frank Shamrok i Matt Huges,Carlos Newtton isto odličan Pride Kategorija žderonja >> Fedor Kategorija žderonja pripravnik >> Vanderlei Silva K-1 Peter Aerts(naj nokauti),Ignjašov,Hoost(naj kombnatorika) |
sori ekipa - pogledat cu ako ima negdje novi link...
|
Citiraj:
|
Ma dečki ,Mirko je sasvim OK momak , istina da se je malo opustio ali ta če mu škola dobro doći.Na uzvratu garavi sigurno pada na pod još gore nego Mirko. Garo ga je ulovio na aktera upravo kao Mirko svoje prijašnje protivnike.Jedino se slažem drži se sporta ,a politika je za guzonje u Saboru.;)
|
ali prizna je da se strami toga šta je izgubija
|
Hm, nekao se slažem s Stalkerom. Ajd barem je rekao da je izgubio zbog svoje arogancije i uobraženosti.
Mislim, tamo kad se išao boriti s onim mexom za kojeg stvarno nisam čuo imao je pripreme 3 mj! a za Randlemana skoro pa ništa! Pa ko je tu lud? Nije Randelman baš mačji kašalj...Dobar je to borac. BTW, prati ko američki UFC? To mi je najluđe za gledati. Ako ima ko za razmjenu snimki mogli bi se dogovoriti... |
e tor tebe sam čekal :D
ja imam jedno 5-6 cedejev punih šora UFC Hits Vol. 1 UFC Hits Vol. 2 1 cd pride šre 1 cd ufc-pride mix šore 1 cd highlights od bar 50-60 boraca (ovaj je jebački i moraš imati nekaj opako da bi ga dobil) 1 cd sa 4 borbe sa ovog zadnjeg pridea (mirko,fedor,leko,minotauro) ajde napiši kaj ti imaš pa da padne neki eksčejnjđ |
Ovak jel tko od vas IKADA razgovarao sa Mirkom pa zna kako je on uobražen tip
Nema bolje i poštenije osobe od Mirka on je BOG P.S Inače ga osobno znam i dao mi je svoju majicu kratkih rukava(crnu) na kojoj piše "CroCop" i sad sam faca:p Uostalom Avatar:cool: |
Ma Mirko je zakon:beer: pa iako je izgubio to niš ne znači,treba bit ljudina i stat u ring s bob sapom ili nekom od onih zvjeri. ili možda trebaš bit lud;)
sjećam se one emisije Knjazove kad je bio kod Mirka puko sam od smjeha kak su se sprdali:) |
Pa normalno da je Mirka sram kako je izgubio,:o i mene bi bilo sram , garavi ga je složio na brzinu, isto kao Mirko svoje protivnike.jedva čekam uzvrat:beer:
|
Citiraj:
|
Mirko se malo opustio, a ona sranja s politikom mu netrebaju, bolje da se okrene treningu ako ne želi da ga zgaze jer u tom "sportu" se cijene 3 stvari:
1. trening 2. trening 3. trening Naravno mislim da smo svi 100% uz njega, jer ipak mi smo mala zemlja i trebali bi više cijeniti kad bilo tko od naših vrijednih sportaša dođe tako visoko kao što je Mirko. Puno sreće idući put!:beer: :clap: :beer: |
Jasno da smo uz njega i slijedeći put će obrisat pod s Randelmanom.
|
Mirka za predjednika!!!:D
: goood : |
Misliš svrtana :D :D
BTW: Pa gdje su oni mislim Svrtan,Marac(za njega znam), pa GREG SE(stvarno mi nedostaje:p )??? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:26. |