![]() |
Kako napravit Sig sa slikom?
e, kako napravit signature sa slikom? ovo je kao jeka... jekaa.... jekaaa....
ono, da stavim neku svoju slikicu, i na njoj napišem podatke, obradim u photoshopu ili slično, i stavim? call me stupid, ali ja nisam skužio u opcijama.... :confused: |
evo ti kod iz mog siga
ti samo promjeni link do slike [imgMAKNI]http://www.inet.hr/~matijama/lcd_si.jpg[/img] |
a ne postoji mogućnost uploada sa mog kompa?
jer da bi ovo napravio ko ti, morao bi imati svoju stranicu, na koju bi stavio obrađenu sliku... a nemam ju... |
A jel možeš stavit sliku kao atačtment i onda link do atačtmenta? i ja sam mislio tak nešt pa me zanima
|
1 privitaka
efo baš da probam
EDIT: nije upalilo. sjeti se neke stranice di moš šutnit sliku.:D |
Citiraj:
|
Kad smo već kod sig-a zašto mi se tablica urađena u Front Pageu poslije uploada na forum prilikom prikaza raspadne, tj totalno drugčije se prikaže iako kod mene na kompu sve radi dobro, znam da html može praviti probleme kad se nadje u sig-u ali mi nije jasno zašto na mom kompu sve radi dobro a na forumu koma?
|
trebas maknut sve razmake (ENTERE) iz koda, pa onda pejstat tu na pcex
|
Hvala, probat ću !:)
|
to mi nije ništa posebno imati sliku
|
Citiraj:
|
točno tako ,ka ti ;)
|
A zašto meni neće prikazati sliku u sigu???:fuming: :grrr: :rambo:
Presnimio sam si link u signature, ali mi u sigu piše taj link, a sliku neće prikazat. (vidite i sam šta mi piše u sigu):argue: :grrr: :fuming: Please help! Edit: problem rješen:beer: |
Citiraj:
moras dodati [imgOBRISI]http://free-zg.htnet.hr/ciber_manija/bero%20sig.jpg/[/img] ali link ti nije dobar |
1 privitaka
Citiraj:
|
Jel može još neki dobronamjeran savjet da riješim taj problem sa tablicom u sig-u?:confused:
|
bart to mi se sviđa šta je kod tebe (odlično je , bi li bi meni napravijo jednu HEHE:D :beer: )budi dobar;)
|
Citiraj:
|
Sliku nemogu smanjivati jer bi se izgubila forma, ali mislim da sam riješio problem , desne tabele nisu bile specificirane visine, stavio sam na 100% i sad je sve o.k. a sliku nisam dirao.:beer:
|
ma odlično je a je sli li to samo radio bart????
|
Pazi , animirani gif sam pokupio na netu, tablicu i sliku sam složio u Front Pageu, izbacio (Entere) po Miato-vom savjetu i nadam se da sad radi dobro.(Jel se anim. gif prikazuje dobro kod vas- kuler se vrti?- ili to radi dobro samo kod mene?).
|
Ma radi ko beba. :clap:
|
malo presaren za moj ukus, al lijepo si se potrudio :)
|
kod mene se također vrti vent i odlično je
|
Svaka cast, samo daj tom cooleru malo vise okretaja, ovak ozgleda ko da na vjetar radi (bar kod mene). probo sam pokrenit cisti gif sa kompa i vrti se ko lud.
|
meni se također vrti ko lud kada sam ga otvorija u obićnom gifu
|
bi li ko bija dobar pa da meni sklepa jednu a ja bi se odužija kako god mogu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije fora da ti neko pravi, probaj sam, sam odi u Dreamweaver i napravi si tablicu kaku zelis, iskopiraj source u sig, pobrisi razmake i entere i uzivaj. vidit ces, nije tolko tesko, prvi put ima malo zajebancije al ak zapnes negdje pomoci cemo ti. ;) |
ajde to ću pvaj vikend neda mi se priko tjedna
|
1 privitaka
evo pokušaj
|
IMO, malo je precrvena.
|
ma nevalja ništa evo napravija san u Macromedia Dreamweaver MX i recite šta dalje pomoć hitno!!!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:52. |