![]() |
Najboljih 5 RPG-ova u 2007 godini???
:chears:Hajte sada da vas vidim??????
|
jedino vrijedno spomena je Witcher i TQ: Immortal Throne.....i ekspanzije za TES4
|
Ajd preporuci i meni to sto uzimas! Meni bi trebalo tako nesto. Postaj to u 12 novih tema, napravi slike kako se uzima velicine 1600x1200 direkt u forum velicine svaka 3mb. Stavi 30 slika jel slika je vise od 1000 rijeci!
|
A ***iga ljudi sta se ljutite otvaram teme jet da bi forum bio zanimljivi!!!
Da ovo sto radim nije dobro vec bi dobio ban!!!! |
Citiraj:
Meni je Hellgate dobar bil jedno vrijeme:D, Vičer isto, al meni su draži RPG-ovi oni slični DIABLU, al takvih je sve manje. Jeste igrali LIONHEART,SACRED...? Ak ima tome sličnih javite! |
nema uopće 5 dobrih RPG igara iz 2007
dobre su Loki (meni da) i The witcher (meni ne) sve ostalo su dodaci ili igre koje gotovo nisu ni vrijedne spomena |
Citiraj:
|
diablo klon, jedan od boljih, ide na fintu Titan questa što se tiće priče, nije ni do koljena Diablu II, ali inače je ok igra
imaš 4 lika Greek warrior - light fighter Norse fighter - heavy fighter Egyptian sorcerer Aztec shaman ja sam igrao s Norse fighterom, došao do 26 levela, ali je onda došao crysis i cod 4 i kraj semestra na faksu pa ga nisam poslije igrao, vjerojatno ću sad u 3 mjesecu dalje |
Aha, al veliš vrijdi zaigrati, niš idem skinut pa da se tebi žalim ak nije dobar:D:chears:
|
hehe, ovisi kako kome
npr ja sam veliki fan RPG-a, a Witcher mi je jadna igra sve ovisi od čovjeka do čovjeka |
witcher i TQ immortal throne jedino sta sam igra od novijih rpg-ova
|
Titan Quest je odlicna igra al je sranje od enginea... prestasno, totalno neoptimizirano! Trza na bilo cemu i bilo kakvim postavkama, jako iritantno... al nije da se nije preslo nekoliko puta ;)
inace, the witcher rules, oblivion rules, a i neverwinter nights 2 i exp nije losa al samo ak se ima puno vremena... |
Imam TT v1.0 i ne mogu ins. ni jedan patch... svi su za 1.1... nema nigdje patch 1.0 na 1.1??'
|
Citiraj:
Neistina ovo o TQ... Ja sam ga zavrsio na inegrusi tako da se bas nebi moglo rec da je neoptimiziran |
Witcher FTW, totalno iznenadjenje, bolji od nwn 2 i ekspanzije,onak subjektivno. sad sto se tice ukusa, znam likove kojima je nwn 2 i expanzija nest najbolje ikad...
ono, ukusi... |
|
Slabo ih je nešto i bilo..možemo li ih uopće pet suvislih naći?:chears:
|
Ajde preporuka Titan Quests ili Gothic III nemrem se odlucit,btw nije nesto da sam zadovoljan sa 2007 ,a Witcher mi nije legao.:D
|
Gothic III je 2006.
|
Citiraj:
|
A ja na Witchera gledam više ko RPG-arkada, za mene je pravi RPG DIABLO i njemu slični znači ptičja perspektiva i komande ko na Diablu, al ovo iz 3.-lica...nije da su mi loši al daleko su mi bolji velim ti klasični RPG-ovi!!
|
Citiraj:
Inače u meni najdražem žanru još uvijek vodi uvjerljivo diablo 2 i titan quest je nešto šta se svakako može odigrat. Netko je spominjao engine igre.... čudna biljka jer ja na 8800gtx sam ima trenutaka kad onako voli zapet. |
RPG lagano izumire, jer svi sada prave MMORPG-ove.
IMHO |
Dečki iz Obsdiana su rekli da će uvijek imati jedan pravi RPG u izradi bez obzira na druge projekte. Tak da dok je Obsidiana bit će i RPGova ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Diablo - pravi RPG, jesi ti sinko uopće normalan??? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja sam misljenja da je diablo just hack and slash RPG koji pruzao puno puno sati zabave, presao sam ga mislim min 10 puta... I da za one koji su igrali Titan Quest(ne Imort.Throne), ja ga poceo danas igrat i nakon pol ure igranja otvorim novi portal tj prvi.. i baci mi gresku i izbaci u win.. i svaki put kad ocu loadat mi baci tu gresku...zna li tko kako rijesit taj problem? |
@gemmy
to je nekakva greška u igri. I meni se dešavalo, probaj riješiti tako da pocnes new game pa onda load ovoga kaj ti se rusi. Nekad pali, nekad ne... |
Citiraj:
pravi RPG je npr. Baldurs gate 1 i 2, tj. u igri se poštuju neka pravila, koja se inače zovu D&D, pravi RPG je Morrowind, Fallout (u ovim igrama jedino je različit pogled - izometrija, prvo lice i način borbe - real time i na poteze) , također Witcher je pravi RPG iako je nametnuo neka svoja pravila, tj. ne koristi ona stara, klasična D&D Diablo nema veze sa pravim RPG (samo je neke stvari preuzeo iz tog žanra), već je on zapravo akcijska (hack n` slash) igra sa izometričnim pogledom na lika, a to potvrđuje cijela lista činjenica od kreacije lika, načina borbe, preraspodjele skillova, itd., itd. |
Citiraj:
preveliki je rizik napraviti MMORPG koji ce biti uspjesan ima ih 3 na trzistu koji vode kolo: WOW, guild wars, EVE (vidit cemo sta ce bit sa lord of the rings..) svi ostali osli u zaborav jednostavno prevelika je to investicija za izdavace, uloziti tolike pare u servere i njihovo odrzavanje za nesto sto moze propasti zbog loseg prijema igraca |
Citiraj:
gamespot nema pojima o PC verziji, nadam se da će doći Citiraj:
tako moj frend misli za oblivion, probao ga je igrati i igrao ga je cijelih pola sata i odmah ga obrisao s diska sve je to stvar ukusa uz diablo 2 i Titan quest si mogao probati i Sacred (stvarno ogromna igra, igram već 30+ sati i otkrio sam 20% mape), jedina loša strana je da ti treba barem 10 levela da napraviš nešto od lika s kojim igraš Citiraj:
sve su to RPG igre, istina je da je Dungeons and Dragons board game prvi pravi RPG, a svi PC RPG naslovi su samo nasljednici njega, neki i vrlo dostojni (npr Diablo 2) danas se za RPG proglasi svaka igra u kojoj se lik s kojim se igra može razvijati tj poboljšavati tako da praktički više nema čistog RPG naslova jer danas bez grafičkih efekata, super grafike, vrhunske igrivosti i nevjerojatne priče igra praktički nebi bila igra jer je gotovo nitko nebi igrao Citiraj:
istina, LORD će vjerojatno uspjeti ako bude barem pristojne kvalitete zbog velike popularnosti, a ostalima će biti vrlo teško |
Citiraj:
Dok je u 2008. rezultat 8:16 tj. duplo više u korist MMORPG-a. RPG-i u 2007: The Witcher Hellgate: London Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer Two Worlds The Elder Scrolls IV: Shivering Isles Loki: Heroes of Mythology Titan Quest: Immortal Throne Numen Jade Empire: Special Edition Dawn of Magic Escape From Paradise City Silverfall Phantasy Star Universe: Ambition of the Illuminus The Chosen - Well of Souls Gods: Lands of Infinity Etrom: The Astral Essence Day Watch Call for Heroes: Pompolic Wars Falling Stars Depths of Peril Dawnspire: Prelude Shady O' Grady's Rising Star Geneforge 4: Rebellion Nethergate: Resurrection Old Salts 2 Alien Shooter: Vengeance Nadolazeći tj. RPG-i u 2008 * Hard to be a God * Space Siege * Sacred 2: Fallen Angel * Fallout 3 * Two Worlds: The Temptation * Mount & Blade RPG Q2 2008 * Dimensity RPG Q2 2008 * Dungeon Lords: Expansion MMORPG-i u 2007: Pirates of the Caribbean Online World of Warcraft: The Burning Crusade The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar Tabula Rasa Fiesta Vanguard: Saga of Heroes Fury EVE Online: Trinity Dungeon Runners Tales of Pirates Silkroad Online: Legend I, Europe Corum Online 9Dragons Dream of Mirror Online Everquest II: Rise of Kunark Final Fantasy XI: Wings of the Goddess Lunia Angels Online Perfect World Ghost Online Metin2 Ultima Online: Kingdom Reborn City of Heroes - Issue 10: Invasion EVE Online: Revelations II Shadow of Legend MixMaster Online MU Online Season 2 MU Online: Cry Wolf EverQuest: The Buried Sea FASTER Archlord Episode II Guild Wars: Eye of the North Sword of the New World: Granado Espada Lineage II: Interlude Nadolazeći tj. MMORPG-i u 2008 * World of Kung Fu * Age of Armor * 2Moons * The Chronicles of Spellborn * Age of Conan * Wonderland Online * Zu Online * Warhammer Online : Age of Reckoning * Godswar Online * Tales of Pirates * Aion * Stargate Worlds * Pirates of the Burning Sea * Phantasy Star Universe: Ambition of the Illuminus * Black Prophecy * Savage 2 IMHO Ne bi se MMORPG-i tako štancali ko po traci da nisu isplativi, a i nije toliko skupa njihova proizvodnja. Za razliku od RPG-a, da bi privukli igrače,većinom ne zahtijevaju neke posebne novine ni u pogledu grafike, ni koncepta igranja, ne troši se pretjerana lova na animacije, na zvuk, ni na priču (koje može se reći niti nema), serveri nisu high end računala (obično se radi o prosječnim konfiguracijama)...itd itd. Jedino na šta treba potrošit pare je marketing, što se može vidjeti na Blizzardovom primjeru. Ali nadajmo se da se varam :) |
@Pajser
ovo je zabrinjavajuće ako se ovo nastavi onda ćemo na kraju čekati novi Elder Scrolls svake 4 god i novi Gothic svake 2-3 godine |
od ovih MMORPG- ova mi se jako sviđa Age of Conan, iako sam vidio samo 1 gameplay movie, a kaj se tiče običnih RPG- ova jedva čekam vidjeti Fallout 3, a čini mi se da Space siege nije za baciti
|
Citiraj:
I da jel se zna izlazak FALLOUT-a, jooj jedva čekam. |
Citiraj:
oavk odigraj Neverwinter Nights 2 i Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer, definitivno old school RPG- ovi u maniri po meni najboljeg RPG- a do dana današnjeg; Baldurs Gate 2 i Baldurs Gate 2: Throne of Bhaal |
Ja se sada navukal na TQ:IT, a to nije dobro u vrijeme ispita:hitthewal:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:07. |