![]() |
Blaženi Zalman opet-Zalman i AN7
Ko kaže da Zalman ne ide na Abit.
Malo kemije i stao je. Bila je ona fora da se okrene za 180 ali ne ide ni tako jer je predugačak držač. Smeta jedan glupi kondić koji je jebeni Abit nabio skroz uz socket. Stavio sam ga na kraju kako piše u uputama i otpilio višak od držaća i viola! Radi ko zmaj. Temp se spustio jebeno dolje. Evo sada proc na 1.7 V na 2.5 Ghz temp uredno stoji na 40!!!!! Nemreš vjerovati. A vent je na 1800. S SK7 sam imao temp bogme oko 5 stupnjeva više. Dobar je ali ne toliko. Eto, prodajem ga zajedno s Papstom 80 mm. |
I, jel tiši od komba SK7+Papst?
|
A ja vam cijelo vrijeme govorim da stane, a vi ne vjerujete. :grrr:
|
Tiše je jer ako ga stavim da se čuje kao i Papst bolje hladi. :D
|
@Sky i svi ostali koji su zainteresirani
Vidim da te zainteresirala montaža Zalmana na MB. Moram priznati da je i mene. Ajde da nešto iskemijamo i smanjimo buku i poboljšamo hlađenje. Ljetni dani tek dolaze, a to je smrt za loša hlađenja. Nije da nisu dobra, ali sa Zalmanom to postaje savršeno. I tako stalno kopiram tvoje izume, pa mislim da je vrijeme da i ja pridonesem nečem korisnom. Na Zalmanovim stranicama piše da niti rezanje clipa ne pomaže, pa zato tražim nekoga tko je modao Zalmana i stavio ga na NF7-S. Help! |
Daj, stane Zalman na NF7-S. Frend je odrezao samo s jedno strane višak držača i sve radi ko beba.
|
E, to te ja pitam. Koji dio je odrezao i kako? Ako mi ne vjeruješ,
pogledaj na stranice od Zalmana i tamo lijepo piše da ne pomaže ni rezanje clipa. A sad, kako je riješeno držanje coolera ako mu odrežeš dio clipa? Da li to narušava stabilnost i da li postoji mogućnost da ti se odkvači? |
Ne sječam se točno izgleda NFice ali na AN ide s rezanjem clipa. Postao sam i negdje slikicu (nacrtano) pa možeš vidjeti. Fotić mi je kod frendice u engl pa ne mogu slikati. Imam ga nex tjedan pa ako te zanima.
|
E da, mobilca kad stavim na def (XP2500-11x166) grije mi se pod Zalmanom na 35:D Nakon pola sata UT2k4 39...He,he,he.....
|
Citiraj:
sjeti se samo prescotta:D ak nije na 60+ nije dobar proc a ti ih tu preveč hladiš pa im je zima:D :D |
Baš. Budu mi se smrzli vindoze;)
AMD se grije a? Eh, dobra stara vremena: cheers2 |
Citiraj:
ma amd je hladan ko led u odnosu na prescotta:D |
Ekipo, ako ide Zalman na NF7-S, prodajem Thermalrighta i Papst... I kupujem SP97 i još veći Papst:D
Zezam se, ali ako zbilja ide na NF7-S, razmislit ću o promjeni coolera. @ Tom : Hehe, dobra rješenja služe da se kopiraju:D Ako budeš mijenjao cooler, jel mogu doći kod tebe vidjeti kako to izgleda na Abitici ili bar da postaš slike, ili još bolje, sjećaš se kad je Daj.Hard napravio kako smontirati Zalmana na 8RDA+ guide? |
Moram priznati da se ne sjećam. Ozbiljno razmišljam da ubodem
Zalmana u diskont24 za 320kn i riješim se svih problema. Kad se odlučim i zmodam to onda ću postati sljikice, pa da i ti možeš. :D |
tor stanu NB i CPU Zalmani skupa bez problema?
|
Citiraj:
onako mislim staviti plavi a on mi se čini niži. |
Odaka je plavi Zlaman NB nizi od zutog?.confused: tor smanji malo s :beer: vidis da ti skodi:D
|
Koji je bolji, zuti ili plavi?
|
Plavog sam dobio,ali nisam ga stigao isprobat jer je ošla matična- i pokazuje iste simptome kao i prvi puta (FF cijelo vrijeme).
|
Citiraj:
|
Stavio sam danas Zalmana na NF7-S, ide bez problema kad se otpili komad držača. I da, nabavio sam mobilca:D
|
Dobrodošao u svijet tišine i hladnoće:D
|
Još jedan se pridružio klubu obožavatelja Zalmana. :D
Samo naprijed. |
Hej, rendula, koji imaš cooler na NB-u? Ma sve me vuče da kupim CNPS7000A-Cu, ali će se kršiti sa plavim Zalmanom, aaa!!! Ima netko plan modifikacije tih dvaju Zalmana za miran suživot?
E, da, i ja sam nabavio mobilca:D:D PS. jel nekome treba naljepnica Athlon XP? Danas sam ih dobio jedno 20 komada:D E, da, još dvije stvari, Links i Zalman RULZ!: goood : |
Pa svini tih par nožica. Veliki zalman bu ti tak i tak puhel prek njega.
E da imaš naljepnicu Pentium 4 onda bi. :D Pozdrav svim AMD-ovcima. Sad me budu razapeli. :p |
Vjerovao ili ne, ali imam naljepnicu na kojoj piše Athlon processor i na dnu piše 4... LOL:D
|
Naljepnica mješanac između Athlona i Pentiuma. : lol2 :
|
NB pasivca još nisam stavio, razmišljam kako ga postavit sa što manje rezanja i savijanja:D
|
I ja sam na istim mukama kao ti i Sky. Kako ukomponirati Zalmana
7000 i plavi pasivac na NF7-S, a da ga ne moram pola otpiliti. Za razliku od tebe, čekam nekog da to iskombinira, pa da se počne hvaliti sa time, a na meni je onda da samo to prekopiram. (kao i ostale stvari :D). @Sky: Ajde mi sačuvaj par komada (2 ili 3) naljepnice. Nije niš hitno, kad tad ćemo se nać pa ... :beer: |
Rendula, Sky, ajmo stepping.
Rendula kaj si imao prije mobilca? |
Citiraj:
|
Nisam zapisao serijski broj proca... uglavnom, isti stepping kao i rendulin (nadam se da ga je on zapisao)
@DrTom: Ok, nema problema. PS. Ovaj mobilac je LOOD procesor... radi na 1.45V na 10x200 na manje od 30 stupnjeva, a mogu ga nafrljit na 12x200 na 1.65 (nisam s još igrao sa tim, ovaj vikend će biti zabavno). Nešto FENOMENALNO : goood : |
Citiraj:
Budem danas ak će mi se dati probao staviti plavca na NB pa vam javim :beer: |
Ljudi stavio sam i plavog zalmana na NB:D
Bilo je manje savijanja nego što sam mislio, treba mu saviti jedan niži i 3-4 viša kraka i onda stane ko saliven. Slobodno stavite Zalmane skupa. Sky proc mi (za sada:D ) radi stabilno na 11x216 1.625V, s time je napon zapravo 1.575-1.6V:D |
Kad prodam ovog SK7+Papst, Zalman ide gore!:D Pod uvjetom da će mi se dati rasklapat cijeli komp ponovo:)
Dobro ti ide proc, i meni isto ploča undervolta. Jućer sam ga isprobao na 12x200 i radi bez problema na 1.65 (zapravo 1.61). ZAAAkon proc...:beer: |
Ma ići će proc i više kad sredim propuh u kućištu. Sada je razlika otvoreno-zatvoreno kućište 5C u sys temperaturi i 5C u temperaturi proca:eek:
|
Ma ludilo brale:D
|
Citiraj:
|
ko je ono rekao da ima naljepnice? :D :D :D
meni treba...:p |
Čuj, možemo se naći, a možeš otići u Links da ti ih daju dvadesetak komada...:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:04. |