PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Pizzerie u Rijeci (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=94419)

atha 10.01.2008. 10:43

Pizzerie u Rijeci

Ustvari me zanima samo jedna, ali mozete se slobodno razvezati na ovu temu. :D

Pred nekih 5-6 godina sam zadnji puta jeo na Orijentovom "Ognjiscu" dobru pizzu, onako na drvu kao obiteljska jel... Dali Ognjisce jos radi? Prosao sam jucer autom pored, ali mi se nekako cinilo napusteno. Ima li tko kakvih informacija jer bih se bas mogao zaletiti jedan dan gore.

Inace, preferiram pizzu u Ex-u (Srdoci) ili Delfinu (Lovran). Kokolo se big-time pokvario, davno sam tao jeo dobru pizzu. Osim sto je tijesto lose, slabo je zacinjena i gljive su lose. Dobra pizza je bila i na bazenu Kantrida ali jos pred uredjenje i rekonstrukciju restoran je zatvoren. :(

Takodjer mi je bitna i usluga, u Ex-u je recimo jako losa, mrki pogledi, ni dobar dan, dobar tek... Tako da me trenutno uz Ex drzi jos samo dobra pizza. U Lovranu su i konobari i konobarice super pristojne, sto me jednostavno razgali :D pa moram ostaviti ~20ak kn manche.

Nacuo sam da i u VTC (Viskovo Trade Center) rade dobru pizzu. Jednom sam sa djevojkom naletio, cekao ni vise ni manje nego 10min da konobar dodje (guzve nije bilo) no nigdje nikoga na vidiku pa sam otisao prema Lovranu.

Preporuke za neku dobru pizzeriu? I naravno informacija o Ognjiscu je cijenjena. :)

Pomo 10.01.2008. 10:51

Ognjišće radi, ali nemam info kakva je pizza (cura kaže da su dobre).
Maslina meni ima dobre pizze (iznad BMW salona), samo mi je pozicija pglu, jeo sam vani, još je ljeto bilo.
BTW Riječki ogranak Delfina mi se zapišao, pa idem samo u onaj u Lovranu.

atha 10.01.2008. 11:15

A bas mi neto preporucio taj rijeci ogranak Delfina kao bolju soluciju od odlaska u Lovran, ali znaci ipak ne. :D

Maslina....? Iznad tehnickog Skurinje, bivsi Monaco ili nesto novo?

coconut 10.01.2008. 11:38

U Kokolo ne idi - pizza je tanka k'o cigaret papir, siromašna i pečena u pećnici na struju. Opatiju isto zaobiđi jer tamo nema poštene pizzerije. Isto tako zaobiđi i Veneziu u Ičićima - na pizzi ne dobiješ fete šunke rezane na mašini, nego 1cm debele komade pa ti grizi.

atha 10.01.2008. 11:49

Citiraj:

Autor coconut (Post 921086)
U Kokolo ne idi - pizza je tanka k'o cigaret papir, siromašna i pečena u pećnici na struju. Opatiju isto zaobiđi jer tamo nema poštene pizzerije. Isto tako zaobiđi i Veneziu u Ičićima - na pizzi ne dobiješ fete šunke rezane na mašini, nego 1cm debele komade pa ti grizi.

Yep, tocno sto sam i rekao, pizzeria za zaobilazenje. Jedino sto im jos valja su paste. Makar ni to nisam dugo jeo u Kokolu.

Za ove ostale nisam niti cuo, ali cu ih staviti na crnu listu, thx. :D

FERRYS 10.01.2008. 12:06

curam mi nahvalila tu neku pizzeriu kod orijenta - da me hebes nemogu se sjetit imena, navodno jeftina (velike pizze) i dobra :)

nisam bio al imam u planu probat...

Thoroughbred B 10.01.2008. 12:13

Pampas radi najbolju pizzu u Rijeci,ma,ni u Zagrebu nisam jeo bolju...Pampas definitivno najbolja...baš smo zadnji put komentirali draga i ja,slučajno smo završili gore i definitivno je najbolja...

Bazen je prije rasturao...ali danas nije ništa posebno,a skupa je...

Delfino je onako,ok...Pizza kantrida je ok ali stvarno obična po ničem posebno,jeo sam takvih masu...neznam,sve uspoređujem s Pampasom pa su mi pizze drugdje samo - OK...

atha 10.01.2008. 12:23

Lokacija, adresa?

swordfish 10.01.2008. 12:29

Citiraj:

Autor atha (Post 921074)
A bas mi neto preporucio taj rijeci ogranak Delfina kao bolju soluciju od odlaska u Lovran, ali znaci ipak ne. :D

Maslina....? Iznad tehnickog Skurinje, bivsi Monaco ili nesto novo?

je maslina je bivsi monaco, dobra pizza, bas sam neki dan jeo. cudno mi da nitko nije spomenuo onu pizzeriju na korzu, zlatna skoljka ili tako nesto isto krusna pec i dosta dobra pizza. vidim da se spominju i pizzerije u lovranu pa valjda nije totalni ot ako spomenem pizzeriju na trajtnom pristanistu valbiska na krku, isto krusna pec, mozda 30tak minuta od pecina ili vezice, takoder solidna pizza

coconut 10.01.2008. 12:30

Pampas ti je na Trsatu, preko puta groblja.

-POP- 10.01.2008. 12:32

Ja radim u Saloonu u Osijeku. Moj savjet - ostavite se tih pizza, jedite kobasicu, ribu, ćevape, kelj, grah i sarmu!

atha 10.01.2008. 12:36

Citiraj:

Autor swordfish (Post 921149)
je maslina je bivsi monaco, dobra pizza, bas sam neki dan jeo. cudno mi da nitko nije spomenuo onu pizzeriju na korzu, zlatna skoljka ili tako nesto isto krusna pec i dosta dobra pizza. vidim da se spominju i pizzerije u lovranu pa valjda nije totalni ot ako spomenem pizzeriju na trajtnom pristanistu valbiska na krku, isto krusna pec, mozda 30tak minuta od pecina ili vezice, takoder solidna pizza

Okej, onda znaci probati Maslinu i Pampas.
Fala na infu.

Krk je vec druga prica, tamo sam nebrojeno puta jeo odlicne pizze.

demetrius 10.01.2008. 12:39

pizza cut,hamby i index:D,by the way ja uopće vani ne jedem pizzu,rađe pašte ili meso.

Buraz20 10.01.2008. 12:43

Pop hebemu misa... ljudi citaju i upijaju.. zeznut ces mi posao s takvim uputama :D

Thoroughbred B 10.01.2008. 13:02

Atha ne mogu vjerovat da neznaš gdje je Pampas :stoopid: Svi znaju za Pampas...trk trk trkkkk u Pampas!!!!! :chears:

U Maslini nisam bio,ali sam čuo da je pizzajol ostao iz Monaca...da je pizza skoro ista,mene Monaco nije impresionirao,naprotiv,baš me raspizdio kako lošu pizzu sam jednom tamo jeo,totalno!!Dok s druge strane,jednom smo naručili jumbo iz Monaca jer nam je to bila jedina solucija,mješanu,i bila je jestiva - ok...ali daleko od super.

Pomo 10.01.2008. 14:26

U Pampasu sam pojeo nedavno jednu od gorih pizza, a Zlatna školjka DEFINITIVNO me više neće vidit. Ono što su mi stavili na stol i masno naplatili se definitivno ne može nazvat pizzom. To što je bila gužva na Valentinovo nije nikakva isprika.

swordfish 10.01.2008. 14:30

da to sa zlatnom skoljkom je tocno, dosta im oscilira kvaliteta ovisno o danu (mozda i o pizzajolu), ali koji put bude odlicna.. u maslini sam bio 3 puta i svaki put je bila solidna

Cykke 10.01.2008. 14:41

Zlatna skoljka ok, nis posebno...
Maslina - jedna od losiji pizza u Rijeci po meni

Za sada najbolju pizzu mi ima Barbossa na Trsatu

atha 10.01.2008. 15:17

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 921192)
Atha ne mogu vjerovat da neznaš gdje je Pampas :stoopid: Svi znaju za Pampas...trk trk trkkkk u Pampas!!!!! :chears:

U Maslini nisam bio,ali sam čuo da je pizzajol ostao iz Monaca...da je pizza skoro ista,mene Monaco nije impresionirao,naprotiv,baš me raspizdio kako lošu pizzu sam jednom tamo jeo,totalno!!Dok s druge strane,jednom smo naručili jumbo iz Monaca jer nam je to bila jedina solucija,mješanu,i bila je jestiva - ok...ali daleko od super.

Ni ja ne mogu vjerovati da ne znas gdje je Torreta. :stoopid: Pa to svi znaju...
Na Trsatu sam, i to ako, jednom godisnje.
Ali ici cu sutra gore, bas da probam njihovu pizzu.

Thoroughbred B 10.01.2008. 15:35

Citiraj:

Autor atha (Post 921340)
Ni ja ne mogu vjerovati da ne znas gdje je Torreta. :stoopid: Pa to svi znaju...
Na Trsatu sam, i to ako, jednom godisnje.
Ali ici cu sutra gore, bas da probam njihovu pizzu.

Torreta?šta je to? :lol2:

U koje vrijeme ideš? :D Sutra sam tamo na ručku!:goood:

malcom 10.01.2008. 15:35

imas delfino iza vojarne u gradu tamo kod socijalnog.

acer 10.01.2008. 15:36

Orijentovo ognjišće je nekad imalo dobru pizzu,jeo sam je prije par mjeseci i bila je blagi uzas.tjesto na jednom djelu bljutavo na jednom slano.

Fina pizza je u Kraljevici u piceriji mislim da se zove Porto Re, svakako preporuka.
I jucer sam cuo da je odlicna pizza na Krasici, malo naprijed od onog puba pa odmah prva lijevo. U sklopu te pizzerije su i teniski tereni i teren za mali nogomet.

Pampas ima takodjer finu pizzu.
A najbolju sto sam ikad jeo je bila u Samoboru kad sam bio u vojsci, doduse to je bilo prije 12 godina tako da ppitanje je kakva je sad i dali to mjesto jos uvijek postoji.
Mislim da se zvao restaurant "Vila Samobor"

atha 10.01.2008. 15:55

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 921362)
Torreta?šta je to? :lol2:

U koje vrijeme ideš? :D Sutra sam tamo na ručku!:goood:

Mislim da negdje iza 19h tek...

@acer

To je zato sto si tada bio mlad i neiskusan i nisi jos puno pica probao. :D
JK ;)

Renesis 10.01.2008. 16:30

Meni paše recimo ona pica iz Tomata dolje na Zajcu :) masna, debela, uff, za uništit koji cut ko stvorena :) inače tamanin tu po Grobniku pice, ali nisu savršene...

Šta se tiče kokola, pašte su odlične (jeo zelenu škampi i zelenu gljive), probao pred malo :)

Cykke 10.01.2008. 23:36

Spusti se u grad za bolju ponudu pica... ;) A sto se tice pizza, zaboravih spomenut Uno na kukuljanovu.
Definitivno medju top 3

Brown Acid 10.01.2008. 23:50

Ako hoćeš stvarno dobru pizzu otiđi do Kraljevice u onaj Petrus..stvarno odlična pizza, baš po mom ukusu, a često jedem po vani..a za ribu naravno neizostavna Maretina..

Babaloo 11.01.2008. 00:04

Jeo u Braceri jednom pizzu i još u neko vrijeme kada uopće nije bilo gužve, ljudi to je jedna od najlošijih pizza koje sam jeo ikada. Suho, tanko i škrtarili na sastojcima...:baad: Moja preporuka za pizzu je "Anić" u Kostreni, ali ne samo pizza već i ostala klopa, odlična im je zelena pašta s gljivama i pršutom i lazanje :zdero:

hmmm 11.01.2008. 04:22

anic je vrlo dobar vecinu vremena. zivim blizu pa sam cesto tamo jeo. problem je sto stalno dizu cijene a kvaliteta opada. prije kojih pola godine sam uzeo pizzu za van, obicna mjesana sa dodatkom kapule 40kn!!! kad sam dosao doma i otvorio kutiju nisam mogao vjerovat kakvo govance su mi dali, pizza bez pretjerivanja nije bila nista veca od mog dlana -_-

prije par godina anic je bio na vrhuncu. imali su topli sendvic za 12kn sto je u biti bila obicna pizza samo preklopljena kao calzone, nista manja nista siromasnija. tada sam ga hvalio ali sada ga se nebi usudio preporucit. mozda su se popravili jer inace cesto mjenjaju kuhare.
btw taj topli sendvic vise ne narucujte.....

pogi 11.01.2008. 11:22

Inače ako naručujete pizzu za dostavu kući meni se jako dobra pokazala iz malene pečenjarnice na Škurinjama "Jakomino". Preporučam pizzu "pizzajolo", uz defaultni stuff na nju ide par feta pancete, kulena, paprike, pamidora i vrhnja.

Dobra ufff.

atha 11.01.2008. 14:34

Citiraj:

Autor hmmm (Post 921979)
anic je vrlo dobar vecinu vremena. zivim blizu pa sam cesto tamo jeo. problem je sto stalno dizu cijene a kvaliteta opada. prije kojih pola godine sam uzeo pizzu za van, obicna mjesana sa dodatkom kapule 40kn!!! kad sam dosao doma i otvorio kutiju nisam mogao vjerovat kakvo govance su mi dali, pizza bez pretjerivanja nije bila nista veca od mog dlana -_-

prije par godina anic je bio na vrhuncu. imali su topli sendvic za 12kn sto je u biti bila obicna pizza samo preklopljena kao calzone, nista manja nista siromasnija. tada sam ga hvalio ali sada ga se nebi usudio preporucit. mozda su se popravili jer inace cesto mjenjaju kuhare.
btw taj topli sendvic vise ne narucujte.....

Tocno to, kvaliteta opada, a cijene rastu. Inace, prije je klopa bila odlicna.

Thoroughbred B 11.01.2008. 17:53

jutros ja i draga nismo ni doruckovali :D bili smo na rucku danas u Pampasu...Ja sam jeo veliku pizzu tuna s 2 jaja,draga srednju mješanu...

baš je bilo dobro :nuts:

mymoon 11.01.2008. 18:34

omega u jušićima, vrlo dobra pizza sa umjerenim cijenama. malo stolova (5-6). rade od 15h, pon zatvoreno.

dosta ljudi mi hvale pizzu na kastvu blizu ulaza u stari grad, nisam još probao.

atha 14.01.2008. 13:12

Jeo sam u Pampasu. Prva stvar - srednja pizza je puno manja nego drugdje, a i skuplja. Da sam ocaran okusom, bas i nisam. Dobra pizza, ali ipak cu je jesti na drugome mjestu. :)

Iduci puta idem probati pizzu u Paris, Kostrena. Sjecam se da je lani na natjecanju u Opatiji bas ova pizzeria odnijela prvo mjesto.

PointDexter 14.01.2008. 16:20

Kada govorimo o kvaliteti pizze pametnije je znati tko ju je pravio nego gdje.
Pizzerije se kvare samo zbog losih pizzajola (ili kako se ovo vise pise) :D

Don 14.01.2008. 16:53

Citiraj:

Autor atha (Post 924874)
Jeo sam u Pampasu. Prva stvar - srednja pizza je puno manja nego drugdje, a i skuplja. Da sam ocaran okusom, bas i nisam. Dobra pizza, ali ipak cu je jesti na drugome mjestu. :)

Iduci puta idem probati pizzu u Paris, Kostrena. Sjecam se da je lani na natjecanju u Opatiji bas ova pizzeria odnijela prvo mjesto.

Pampas - i nije neka pica a mala pica im je doslovno mala, npr u Orijentovom je gro bolja.
Paris u Kostreni ima odličnu picu.
A ova priča o Kastvu tj piceriji... To je Loža, imaju izvrsnu picu (nedavno otvorena). Najstariji kafić u Kastvu, i kad se ide često i kad vas gazda skuži uvijek ide besplatna cuga.

Shrek 18.01.2008. 23:37

Vidi se da je Don gazda, potpisujem ovo za Lozu na Kastvu strava je, a dodajem i Ruzmarin u Opatiji.

s.u.l.e.l.u.s 18.01.2008. 23:54

Citiraj:

Autor Shrek (Post 929736)
Vidi se da je Don gazda, potpisujem ovo za Lozu na Kastvu strava je, a dodajem i Ruzmarin u Opatiji.

U Loži u kastvu je odlična pizza,i to je uglavnom zasluga vrhunskog picajola.
Preporučio bi ja Kairos na voloskom(bivši 051),vrhunska pizza,jedna od boljih šta sam probao.
Također obavezno u Zlatnom u Pobrima probati pizzu zlatni,uspjeli su pogoditi neku kombinaciju ukusa,da ti sline cure...
I još kolko sam čuo da ljudi hvale na Trsatu neku piceriju,tamo di je nekada bio bosanac,ali nisam probao,tako da neznam.

Thoroughbred B 19.01.2008. 00:29

Da,loža je isto super...večeras sam tamanio jumbo iz Omega-e,isto dobra...cura onaj sendvič u lepinji,predobar...taj se sendvič u lepinji nije promjenio već 10 godina,prije koliko sam ga prvi put tamanio...
inače,u loži mi frend radi kao pizzajol :goood:

d0X 19.01.2008. 01:03

jednom sam bio u nekoj pizzeriji ili lokalu... uglavnom nemam pojma što je, znam da se zove dioniz, ne sjećam se gdje je točno u rijeci. pizza je bila odlična. jel zna itko peku li se u tom lokalu (ili što je već) još pizze?
btw najjača stvar je bila ljeti na povratku s mora otić sa društvom u orijent na pizzu i pivu :D

s.u.l.e.l.u.s 20.01.2008. 15:42

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 929811)
inače,u loži mi frend radi kao pizzajol :goood:

i meni...:D
dali ti je frend iz matulja?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:49.