![]() |
Policiska patrola "nove epizode"
evo danas počinje nova sezona policiske patrole ovaj put glavni pozitivci su Zagrebački murjaci.
ova sezona bi mogla biti zanimljiva.:respekt: šta vi mislite. mislim da je policiska patrola stekla veliku popularnost tijekom prošle sezone dok su glavne likove glumili Splitski policajci:lol2: |
Oni Splicani su bili ok - onaj stariji celavi i onaj mladi koji je tek iz skole izasao - imali su dobrih situacija , skoro sam sve pogledao i bilo je vise gledljivo nego sapunice i ine serije domace produkcije .... Hvala za obavijest da danas pocinje , nisam znao , sad cu sigurno gledati i ovo ...
|
Ajde da vidim i pacijente iz Zagreba :)
U svakom slučaju, kako Router kaže - bolje neg pol programa na telki :) |
meni super zabavan program takvog tipa...
bas me zanima kako to bude u zgu...:D |
fora su za pogledat haha :D
|
evo poceli su
|
zaustave lika na skuteru,
nema rege, pitaju ga jeli je do sada imao problema sa policijom, on veli da mu je prvi put da ga zaustavi policija, majstori provjeravaju, a on ka Al Capone:lol2: |
Obojica su lijep primjer nevezani...
|
Ja sam mislio da su to glumci i da je sve namješteno... :S
|
Imo je burnu proslost a bolesna mu majka:lol2::lol2:
|
Meni je dobro jer osobno prepoznaš neke likove (neš ti Splita kao da je velik), a i poznajem policajca iz Splitske patrole, tako da se uvjek može naš smješnih scene. Jedna od jačih je trojica na skuteru :D... A što se tiče programam, bolja je od onih glupih policijski serija i ostalog repriziranog programa!
|
Cist dobro , ova dva iz prometne su komedija - laprdaju i zezaju se , mislim da ce sljedece epizode biti jos i bolje ...
|
Meni oke serija. Nemre biti jednolicna bas, pa je oke. A i draze mi je sad posto je tu di sam ja.
|
Mogli bi snimati i u međimurju, imamo mi tu već svega, voze se albanci naveliko, imamo bombaše koji prijete dizanjem kuće u zrak (prije par dana...), cigani pucaju iz automata ali dobiju ko volovi batine pendrekom :D
|
lolana
a kad je liku ispal radar na pod ?!! :lol2:
|
Izgleda da ću i ja počet to gledat, baš me zanima koje sve bisere budu zaustavili :D
Valjda neće mene :p |
Citiraj:
|
|
A rasparan sic u autu i neispravna zadnja desna pozicija.
I jos mi sirena trokira.:lol2: Mogli su barem naci ispravan auto.:kafa: |
Dobri su bili. Baš se ok slažu. Na kraju priča o djetinjstvu ? :D
Dobro je, još kad se opuste uz kamere... |
Citiraj:
žena se preznila:lol2::lol2::lol2: |
Citiraj:
|
hahah vice im mici ta kola, kaj si nesposoban....ahahah on njemu vice da je nesposoban...a dok je dosao sef policije i oni njemu dali traku da drzi xD
|
A ovaj samo "gdje si RODE, alo RODE!"
Nekak su mi ovi policajci malo "siroviji" nego oni iz splita. |
Citiraj:
lijevi lik :fiju: |
nasi su zesci nego oni splitski , a ***iga takva je situacija , dalmosima je stalno neka fjaka nis im se neda.
|
Stvarno neznam tko je gori. Kriminalci il policajci....
|
Citiraj:
Meni je ovo dosta zanimljivo. Barem vidim kakvih sve ljudi ima na ovom svijetu. |
Jeste gledali jučer?
Pribilo kurvu i tipa:lol2: A onaj drugi više od 4 promila alkohola u krvi :care:, nit zna ko ga je skinuo, nit zna ko ga je tukao, nit zna što se uopće desilo. Zacimentalo ga u pod:lol2: |
Citiraj:
|
Stvarno bi moglo biti to i u Međimurju jer ima jako puno zanimljivih slučajeva. I da, cigani jako dobivaju batina u Međimurju. Znam lika čiji brat je policajac i na ciganu je strgao pendrek! Mora da je bilo gadno!
|
Da malo dignem temu i pohvalim se. Danas su bili iz 7. policijske, moj kvart. Naravno, vatali su momke sa travicom. Došli dečki iz Sesveta kupit travu. Nemrem vjerovat da tam nema tog za kupit :D
Ah, lijepo je vidjeti kvart na telki :fiju: P.S. Hamm, si se ti to tukel u Medvedgradu (da ne bi bilo zabune, u seriji su imali intervenciju tamo, a svaki put kad idem tamo sa prijatelima, hamm je tam)? :D |
Jel zna netko gdje mogu skinut il pogledat obe sezone?
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:41. |