![]() |
Jeste li znali...
Perma itsrazivanjima jendog engleksog Univreziteta, poptuno je sveejdno
kjoim se resdolijedom psiu solva u nkeoj rijcei, jeidno je btnio da pvro i psoljednje slovo bduu isparvno naipasni. Osatatk mzoe btii skorz izmejsan, a da rijcei iapk bduu lkao citljvie. To se dogdaa sotga jer cvojek ne ctia sovlo po svolo, ngeo cjielu rjiec ojdednom. |
LOL :clap:
Al je istina. |
A zakaj mislite da ja imam toliko tipfelera.:D
|
Ovo nisam znao ali je istina. Uspio sam pročitati sve što si napisao. :beer:
|
Citiraj:
inace nisam znao da su ameri dosadu ubijali i tim istrazivanjem ali otprije sam znao za to jel svaki put kad bi citao teks zapazio sam da su samo prvo i zadnje slovo bitno dok u sredini intuitivno prepoznajes. jedino je bed ao su jako slicne rijeci pa se dogodi da se krivo procita jel je razlika bila samo u jednom slovu pogotovo kod duzih rijeci. |
ovo zbilja nisam znao.
Zakon:D |
stari moj zakona nisan ni primjetia da su slova izmješana čitao san sve normalno:p
|
Vidio prije dosta vremena - guba stvar :D
|
da - zgodna baza :D
mislim da je kruzila po internetu u nekom emailu iz berkeley-a |
da... a ameri ulažu i u "nove" načine čitanja. prije cca 3 godine sam vidio u nekom dokumentarcu da uče klince čitat brzinom 5 stranica u minuti. stvar se bazira na pamćenju stranice kao slike i kasnije (u snu) podsvjesnog prepoznavanja kaj je napisano. baš me zanima jel još uvijek briju na to.
|
A Ameri nemaju sta raditi pa rade takva glupa istrazivanja i trose pare bez veze,ali s ovim se slazem bilo je totalno citljivo....
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ma ovo je pvra liga, milsim da srtvano nsiu oni ni belsavi :beer:
|
Ma nbieajem ih:D
|
Istina, savki put kad čitam dorbo prčotiam, kako god neko naipso. :D :D
|
Ma djtae, sad ćmeo pćteoi tkao psiati. :D
|
Re: Jeste li znali...
Citiraj:
ZAkon!:beer: |
Ja nkead ni ne pirjmetim da je sve noapkao:D
|
Fansciannto , naism učpoe skžiul o čmeu je reč dok niasm viedl karj :p
|
Joj za to sam čuo još prije godinu dana!Kasnite dečki, kasnite!
|
:clap: :clap: :clap: odsta
-fora je super od sutra tako pišem u školi:D |
najs
:) |
Citiraj:
Dala nam je prošle godine profa iz engleskog taj tekst. |
Citiraj:
Na tome ti se i baziraju neki zadaci iz "testova inteligencije" |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
lol:D
|
Citiraj:
:beer: |
Bl@de dobra baza lol:D
|
Treba uvest vodeno i povećat propuh kroz glavu. :D Kod mene je najveći propuh jer je glava prazna.
|
Citiraj:
Sve što kažeš je istina, a moja glava je valjda premala za sve te podatke koje čuvam unutra (uglavnom beskorisne :D) |
Citiraj:
FORMAT C: :D |
daj kazite kako to ide sa 5 stranica u minuti? :D
imam ispite pa bi bilo korisno... |
Citiraj:
|
:cool:
|
Ja sam upravo pokrenuo defragmentaciju podataka u glavi... al je sporo :)
|
Kod mene isto. Kaj mogu kad koristim stari disk na 5400 o/min. :D
|
"Traying to format users brain ............ , still traying, ..........
Formati aborted....... see error log for details...." **Error log.txt** Formating was aborted becouse users brain is using windows xp for OS. Please try to format users brain and then try again to format users brain. If this error repeat's then format users brain. You can try to program some program for formating in pascal program brain_formating var brain:integer , windows:boolean begin if brain uses windows then format brain else instal windows while users brain use windows max IQ:= 10 if format not possible then blow users brain end. |
Citiraj:
Ma Ice isti si DATA. :rolleyes: |
Useres brainis not responding, it may be busy waiting or an response from the user.
Click cancel to return to windows.:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:48. |