![]() |
Koji hladnjak da kupim??barton 2500
Iman bartona 2500 i koji mi cooler preporučujete ništa poviše 200kn ako može i manje!:confused:
|
Re: Koji hladnjak da kupim??barton 2500
Citiraj:
coolermaster aero 7+ 180 kn ...www.links.hr :beer: |
samo naš šta je problem šta su svi dućani u splitu očajni nemaju ni jednu pravu stvar:mad:
|
Citiraj:
Ili ako bas kupujes u splitu,spomeni par modela koje se nude pa ti ekipa preporuci najboljeg :beer: |
je li valjaju oni TT išta
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovaj prvi izbjegavaj...ovaj drugi je dobar...citaj kvalitetan i ucinkovit:beer: mozda ovaj link pomogne http://www20.tomshardware.com/cpu/20030113/index.html |
Puno hvala ajmo još. (odi se može dosta novoga vidjeti )
|
Re: Re: Koji hladnjak da kupim??barton 2500
Citiraj:
Jel ko ima iskustva s tim coolerom? Jel valja kaj? Koliko je glasan? |
Citiraj:
Imaš i novu poslovnicu VE-MIL-a gdje bi trebalo biti ThermalTake-a (volcano 12 za 267KN i TT Silent Boost za 243KN),ali i zalman 7000A-Cu za 340KN ,znam da je van cijenovne kategorije ali to je najbolje što ćeš naći u ST-u ,samo ako se odlučiš za zalmana prvo odi na njihovu stranicu pogledati dali ti paše na matičnu. P.S. ako vidiš da na cooleru piše Glacialtech Igloo bježi od toga koliko te noge nose :D EDIT: tek sam sad skužio da bi cooler trebao biti do 200KN a ne oko 200KN. sry!!! |
Što fali Glacialtechu? ja ga imam i cooler je skrpz OK, nije bučan nimalo, a solidno hladi, moj Thorton 2000+ na max radi na 48-9c.
A cooler košta 50kn. Baš je stvarno bitno da procesor radi na 40c, ili što ja znam 35C, kad mogu radit do 90C!! Sve do 55-60 je ok, neće im ni k... bit. |
MentalHarikiri šta misliš oće li biti u ve-mila za 190 kn
|
malo san se zeznia gore. oće li biti u ve-mila Volcano 7+ za 190 kn
|
Citiraj:
u VE-MIL-u imaš Volcano 10+ za 150KN...piše da ide do AMD 3400+,ali ti ga nemogu preporučiti jer neznam kakav je i nikad nisam čitao nešto o njemu. ja ti samo mogu reći što sam našao na cjeniku,ali da li te robe uopće imaju na skladištu za to ćeš morati nazvati njih |
možeš reći web ili adresu di se ovaj dućan nalazi (Tehničar Informatici)
|
Re: Re: Re: Koji hladnjak da kupim??barton 2500
Citiraj:
|
Tehnicar ti se nalazi iza pothodnika kod Pitarela.
Trebas proci ispod i onda uz one skale ici na kat di je kafic ''Olly'' Eto:beer: |
Citiraj:
Split - Obala kneza Branimira 1 021/321-380 Radno vrijeme : 8-20h VE-MIL Split - Zrinsko Frankopanska 58 021/317-773 ili 021/317-703 Radnim danom: 9.00 - 18.00 Subotom: 9.00 - 14.00 |
thanks imat ću ja posla:D
|
kada smo već kod toga recite mi koju termalnu pastu da uzmen
|
kada smo već kod toga recite mi koju termalnu pastu da uzmen
ćujemo se sutra:D |
Arctic Silver 5
|
poslusaj Spasitelja:D
|
Citiraj:
Pogledaj si i ovaj thread >> Termalne paste... |
Citiraj:
|
u kojem dućanu ima u st ova pasta Arctic Silver Ceramique (oko 25KN)
:beer: |
Imam ja jedan Volcano 9, e, sad, piše da ide do Athlona 2600+, na netu piše da ide do 2800+.
Prodajem ga na Tržnici, pa ako si zainteresiran, javi. |
Artic Silver 5 je (navodno, nisam koristio ni jednu ni drugu) bolji od Ceramiqua.
|
Arctic Sliver 5 je li mo~da ima kupiti u ve-mila niata ne piae
:) |
Ima je u Ve-Milu, 45kn.
|
ok hvala:)
|
Pogledaj Thermaltake Silent Boost...
Mrvicu je slabiji od volcanoa 11/12, a glasan oko 25dB... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo sam napisao da nije Artic Silver Ceramique nego Artic Ceramique;) |
:rolleyes:
|
si vidia kako moje kućište izgleda stavija san ti ga pod case moding pogledaj (MentalHarikiri)
|
ajde reci mi koliko teži volcano 7+ šta prije to bolje:D
|
zaboravi san svima zahvaliti
pozdrav čujemo se:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:03. |