![]() |
appelova tastatura bez rubova
mislim valjda znate na koju mislim dizajn je predivan
moze li mi netko komentirati kakva je trenutno imam logithecovu ekstra flat tastaturu koja ima nize tipke nego vecina laptopovih i jako je dobra ali red je za novu jer je ova malo unistena 1.zanima me koliko su tipke viskoke 2.dali su tipke ko i kao g15 onako u potpunosti bez klika ili ima klik 3.dali ej u potpunosti podrzan windovs xp (plug and play) 4 koliko kosta ili vrijedi li svojih novaca 5.dali postoji u crnoj boji ili samo u bijeloj 6 neki opceniti plusovi i minusi |
Ja je imam čast koristiti i makar sam je nabavio prvenstveno radi nenadhebivog (meni, naravno) designa, moram priznat da je i po pitanju performansi prilično i više nego korektna. Gotovo sigurno u samom vrhu ponude. Čista preporuka.
|
AKO mislimo na istu tipkovnicu onu novu apple. zero tilt prekrasno izgleda jel :)
uglavnom uvazeni kolega visage mi je rekao par detalja :D pa evo tipke su zero tilt dakle gotovo da nema tilt windowsi su podrzani jer se spaja preko usba ko i svaka druga tipkalica mislim da kosta oko 70eura ... sto je imho malo dosta al nadam se da flare to moze tocnije reci samo u bjeloj kaze visage da je uzasno neugodna i da je pisanje kao udaranje prstiju po daski.. al opet posto znamo da on ima fine gospodske ruke a ne radnicke :) vjerujem da bi moje misljenje variralo. Citiraj:
|
Čekaj, nisam zicer jel mislimo na istu?
Jel to o ovoj riječ: http://www.applefritter.com/images/l...01_640x480.jpg EDIT: @ Codiac - Vidim da ne mislimo na istu... Ja sam nekako stekao dojam da autor misli bash na ovu moju... Jer nema rubova i bijela je, valjda... @ Autor - Postoji i u verziji sa black tipkama... Samo kod nas nisam uspio naletit na dotičnu... @ Everybody - Sorry ako se ovdje ne radi o ovoj tipkovnici kakvu posjedujem, autor bash i nije ponajbolje opisao koja mu se to točno dopala... |
mislim bas na tu ;-)sto je kristijan dao sliku
|
Aiiiiii, kak je ružna :zdero2: :kafa:
|
Citiraj:
meni je to ljepo na slici... ali imamo na poslu nekoliko dell tipkovnica isto bez ruba, em sto su ruzne, em je grozno pisati na njima :kafa: |
Uf, baš mi je ružna ova, ali sam imao prilike vidjeti tj malo piskarati po onoj koju je codiac spomenuo, i ta mi je nešto lijepša, ali nije mi sjela što se funkcionalnosti tiče, tj ergonomije pisanja...
|
moze lock
tastaturu sam isprobao i osim sto mi se ne sviđaju tipke stvar preko koju ne mogu podnjeti je mali enter (to treba zabraniti zakonom) |
Ja ti mogu preporuciti Razer tarantula. Imam ju i prezadovoljan sam njome.
http://www.razerzone.com/index.php?m...products_id=40 |
Koliko košta tarantula, i gdje se može kupiti?
|
790kn u Feniksa i MagazinRS-a. Za taj novac ima da mi čita misli i sama tipka. Puno je to...
|
Tarantula je precjenjena tipkovnica i po mome ne vrijedi toliko, no svatko sa svojim novcem radi što hoće.
Imao sam tarantulu tjedan dana (mjenjao se na tjedan dana s frendom jer ja imam g15) i prvo mi je bilo čudno što za tolike pare nema pozadinsko osvjetljenje svih tipki nego samo nekih...tipkanje me nije nešto posebno oduševilo jer ja ipak radim na g15 a to nije baš tipkovnica za neko dugostazno piskaranje, tako da mi to i nije bilo toliko bitno...sveukupna ocjena tarantule je tek prosječna s obzirom na cijenu koja je bez pretjerivanja previsoka! |
Auuuu...
Gledam vani piše od 75-99$ |
Logitech deluxe 350.Veliki Enter, lijepo razmaknute tipke(desni shift nije izbačen),ugodna za rad,lijepa...jeftina.
|
Citiraj:
|
|
Ma vi neznate kaj pričate :D. Tipkovnica je mrak. BTW, moja ima veliki enter.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Puni naziv(na njoj piše): Logitech Internet 350 Keyboard. :chears: |
ma nemate vi pojma :D
neki dan trazio za starce tipkovnicu (sto jeftinu naravno :)) i nadjem ovo u hgspotu http://www.nodevice.ru/images/catalog/5137_Black.jpg odusevila me, skoro im je nisam dao. za igranje onako, blah. ali za tipkanje....e, to je vec nesto drugo. cisti uzitak. uz cijenu od 48 kn i 5 godina garancije mislim da nema bolje za tu lovu :D |
Nisam neki Appleovac, ali mislim da kolega ima tu tipkovnicu o kojoj se priča. Ak je baš netko zapeo za to, kolega to jako hvali ( zadrti jabučar, što se i vidi na slici :D )
http://img115.imageshack.us/my.php?i...b140075us8.jpg |
Citiraj:
http://www.zcover.com/store/catalog/images/APKDANBK.jpg |
ja koristim Apple slim tipkovnicu (žičanu) i mogu reći da sam prezadovoljna :)
inače jako volim plitke tipkovnice kao na prijenosinicma tako da mi je ova idealno sjela ;) meni nije "pretvrda" niti mi je preniska. baš mi paše, za razliku od "stare" bijele tipkovnice koju nisam voljela jer su tipke bile natiskane jedna na drugu i imala je duboki hod. ovu je moguće nabaviti samo u aluminijsko bijeloj verziji. podloga je srebrno aluminijska dok su tipke bijele. |
ima li itko da zna gdje kupit ovu appleovu?
ili neku sličnu? Uopće mi nije bitna boja. |
na www.apple.hr - trgovina. besplatna dostava ;)
|
Citiraj:
Pogledao sam sad tu Internet 350 i koliko mi se čini ista je kao i Deluxe 250 osim onih dodatnih tipki gore. Uglavnom dobre tipkovnice, a jeftine. |
Citiraj:
Edit: flare:D, koliki ti postotak imaš od ovog svega:fiju: |
|
postotak? :stoopid:
nemam nikakav postotak...samo redovnu placu :D (i bonus) :) :fiju: |
Citiraj:
Po meni je ova klasična apple tipkovnica (ne ova nova aluminijska, iako mi lijepo izgleda, al se nisam jos previse igro s njom) taman :D, jedino sto nakon duzeg koristenja se u ovom prozirnom dijelu moze vidjeti sve sto je ikad upalo u tastaturu - pravi mali terarij hehe. Pozdrav! |
Citiraj:
vrijedi li tipkovnica tih para (409kn) koliko je to cvrsto ima li gdje na zivo za kupiti da mogu isprobati kako mi lezi jer uzeti tipkovnicu na sljepo mi je ludo jer tocno znam sta zelim a od jedne slike se ne mogu uvjeriti |
Imao je Apple štand u City centru one, mislim da su josh tamo. Možeš je isprobat i kupit. Meni ova nova wired varijanta i nije legla savršeno, osim izgledom. Ipak mi se više sviđa stari pristup designu...
|
i gdje u rijeci ?
|
Citiraj:
BTW Ako je nađeš i kupiš, baci kratki review, da vidimo dali vrijedi koliko kosta |
Citiraj:
|
u Rijeci imaš u Kreativnom odjelu i u tom shoping centru Korzo...za Kreativni sigurno znam da će ti htjeti pokazati, dati da isprobaš i slično...oni su jako stručni i ljubazni :)
u zg se svi apple proizvodi mogu vidjeti i probati u City Centru, Avenue Mallu, iStyle Maksimirska, TehnoMax, HG Spot, Algoritam u Av.Mallu, Profil etc. ili možete mene pitati ;) ako hoćete isporabati neko računalo ili kaj već da li vrijedi tih para? to je jako subjektivno pitanje....meni vrijedi jer ja volim takve tipkovnice i ova mi je bas jako dobro sjela...da li će se tebi svidjeti ili ne, ne znam a one stare bijele se mogu jako dobro očistiti ako namočiš rub papirnatog ručnika u tekućinu za prati prozore i s tim onda počistiš iznutra...provjereno :goood: |
Evo, jučer sam dobio svoj primjerak appleove tipkovnice.
409,00kn (poštarina besplatna). Ovako, kad sam otvorio pakiranje trebalo mi je pola sata da dođem sebi od ovog primjerka. Da budem iskren, do sada nisam imao ljepšu tipkovnicu na stolu. Teška,ultra-ultra-ultra flat (do sada sam imao logitech ultra flat, koja je debeljko prema ovoj), vraški kvalitetna izrada, aluminijska konstrukcija debljine 2,5mm, tipke lijepo zaobljene. Ispod tipkovnice na prednjem djelu, sa svake strane se nalazi po jedan usb priključak, što ovoj tipkovnici daje ogroman plus, jer se na istu spoji miš, a na drugi priključak u najbržem mogućem vremenu i usb memory stick, digitalni aparat, mobitel i slično. Dakle, potrebe za saginjanjem do kućišta kod mene više nema. PISKARANJE trenutno pišem ovaj post na njoj, tipke su pliće nego na toshibi satellite a135 laptopu, puno tiše i imaju solidan razmak između tipki. Hod samih tipki pri pritisku je minimalan, 1.5-2mm. Do sada sam jedini prigovor na apple tipkovnici našao u enter tipki, koja je jako mala, tj veličine je jedne i pol od ostalih tipki na ovoj tipkovnici. IGRANJE Danas sam odigrao pola sata COD4 i sasvim sam zadovoljan, tipke lijepo služe pod prstima, jedino me je malo frka jače stisnuti, jer imam osjećaj da bi se pod mojim rukama i aluminij skrivio. Tipkovnica je totalno fancy, te ju ja odkad sam ju uključio na komp nesmatram periferijom kompa, nego jednim od gadgeta koje sa užitkom koristim i pokazujem (svi frendovi znaju da ju imam i svako malo dolazi netko da ju gleda, ko da sam dobio, neznam, sina ili kćer:lol2:) Fotoaparat mi je u firmi, donesem ga sutra ili prekosutra, te ću poslikati i malo slikovitije opisati Da li vrijedi ovih 409kn? Svake lipe koju sam dao:kafa: |
damn sad cu i ja morat uzeti doticnu :D meni izgleda super samo da su tipke crne :( :( jer mi je sve u srebreno crnoj kombinaciji...
a nis onda ce morati doci neki 22" bjeli lcd i ta tipkalica :) |
baš mi je drago da ti se sviđa warcraft :)
tipkovnica je srebrna codiac, nije bijela...samo su tipke bijele (gumaste su i ne sjaje se) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:53. |