![]() |
Meeting
Evo ako ima zainteresiranih, mozemo napravit neki mini meeting clanova ovog foruma pa ko bude raspolozen za neko :beer: nek se pribiljezi ovdje. Dakle trebali bi doci u sljedecu subotu (27.3) STRMX i ja u ZG na Auto Show pa bi se mogli nac u popodnevnim satima (neznam tocno kada), vec cemo se dogovorit i otic na neku cugu, malo razmjenit hardverska misljena. :)
Prosle godine na Infu smo se nasli s Torom i Jelcom koji su nas ugodno iznenadili sa žujom :D, pa bi trebali to ponovit ovog puta mozda u malo vecem broju. |
E da je ovo post star mjesec dana...
Nema mene više u ZGu :beer: svima koji tamo dođu |
Re: Meeting
Citiraj:
mislis malo razmjeniti hardver a ne samo misljenja znam ja tebe dobro! :D edit: prosli put je uzeo proc 1700+,volcano7+,samsung memoriju...i mislim da je jos nesto prodo jelcu:D |
ja bi dosel ali mi trebate reci tocno kad bi se i gdje nasli.
|
a da se napravi okupljanje na Boat Show u Splitu?
|
Ja zainteresiran, samo recite gdje i kad.
Naravno ak primate maloljetne osobe.:rolleyes: :beer: |
Re: Re: Meeting
Citiraj:
I na kraju mi je još bilo žao-ona dva isto "šatro Samsunga" iz ve-mila nisu bili ni do koljena tom dvostranom modulu... |
Bl@de, jesi pijan ko zmija:D
Zove me danas navečer, daj dođi SUTRA dolaze lege, ovo ono....:D Kad ono iduča subota.C,c,c,c,c lega nam je puko, valjda ga memorija izjebala.:p Da ti izvrtimo kakav test, možda i prođeš:beer: I da, dolazim naravno:clap: |
To je i meni rekao danas kad smo se našli ispred HGšrota. Sad čitam Srkyev post i mislim si tko je tu lud a tko glup?
Hm Auto Show prošle godine, ah da siječam se probudio sam se u subotu oko 14,30 s glavom ko u bosanca i rojem mrtvih vinskih mušica na jastuku.:D *hiks* |
Boat show u ST?
Pametna ideja, samo pitanje je kolko nas ima u ST? Ajde ja sam za Ko zeli nek me mejla pa se dogovorimo Vinca@index.hr |
Citiraj:
|
kad je Boat show
ako bude u vrime kad san ja doli onda dolazin i ja |
Citiraj:
:rolleyes: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
znaci zapravo dolazite iduce subote. to mi je kad nisam procital srky-ev post kak spada. sad mi je zal ka sam siril dezinformacije:o . no biti ce bolje kad samsung ode u bolje ruke!:beer: |
He, he znači u drugu subotu se nalazimo:clap:
|
yes. nadam se da bumo se okupili u sto vecem broju.
|
Ajd onda samo recite kad
|
a di ste splicani?
|
ima nas 4.... :( -bi ce boat show cili misec ma ima vrimena
rivi je iz splita al se jos nije javio.... |
kad odlucite javite mi na mejl
|
ja se pocetkom cetvrtog miseca vracan na par dana doma u split pa ako se dogovorite obavijestite i mene
|
ajd bum i ja natankal jumbo jeta pa doletel. javite kad i gdje.
|
Bude onda kaj u subotu ili ne?
|
naravno da bude, evo i ja stižen.
samo mi je mali crnjak šta nikog još nisan od vas vidija uživo (bar ja to mislin). kako da vas pripznan? možemo svi stavit neke cool šeširiće i roze tregere :D :D , kako bi bili močni.:D mene subotom možete vrlo lako pripoznat: istaknuti mamurluk i podočnjaci . pa ako me primjetite, vrnite me malo i saznat ćete šta zanimljivo. ako ne o hardweru onda bar o tetama s sajma :beer: ćuja san da je i renata tamo:p , moran se slikat s njom - da iman šta pokazivat unucima. |
Ajde jel vam odgovara da se nadjemo oko 2 u subotu? I gdje bi se nasli, po mogucnosti negdje blizu sajma da bas ne lutamo po ZG-u.
|
meni pase. mozemo se naci u ceneru iliti desetka:beer:
|
Citiraj:
|
Pa možemo se naći u dva ispred velesajma. Npr. južni (glavni) ulaz kod prve blagajne do plave ograde za ulaz automobila.
A poslije u desetku na koju :beer: . |
Sto se mene tice moze, ja sam za.
|
ja bih tek nešo kasnije došo... cca 4. oćete još bit ? ;)
|
joj ja ti neznam,:( nisam ti bas sa vremenom tak da cu vjerpojatno doci forme radi i popit koju , morti jos koji biljar i to je to.
|
Ja sam u desetki do dva ujutro. :D
|
Citiraj:
Znaci dogovor je da se nadjemo ispred velesajma u 2 pa onda malo obidjemo aute ( i tete naravno :)) i onda sjednemo na koje :beer: A ovi koji nemogu u 2 nek dodju kad mogu ili nek se jave na moj mob 098/630-151 pa cemo ih pokupit. |
samo malo. pa kaj nismo rekli da se na cugu ide u 2? ono do 14h imate i vise nego dosta da cijeli sal+jam obidjete.
|
@ srky: onda u 2 kod blagajne ili?
Treba se pogledat malo hostesica, a onda po :beer: |
Citiraj:
@vga killer moze onda kod juznog ulaza u 2 |
Meni je isto svejedno.
@srky onda se vidimo tam, imam tvoj broj za svaki slučaj |
Može onda...Doletim isto samo neznam kada. Javim se još, možda skupim Jelca on je nešto u gipsu:D pa da ne klapa okolo:beer:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:47. |