![]() |
Ut 2004 Tournament
izasao je ljudi... full versia
costa samo 40$ a imate 10$ mail in-rebate... :D +mislim da je na DVD-u... UN reaL |
I kakve ja veze imam s time :D
|
ti volis UT? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: Ut 2004 Tournament
Citiraj:
|
cekaj da dode u algoritma...
p.s. Costa... sala mala... :) -nista uvrijedljivo... evo pive :beer: |
Citiraj:
|
dosadno ti je... :D
daj ajde pogledaj na svom forumu creative 5.1 raspravu .. pobit cemo se... |
Citiraj:
Pifa u ruci, smjeh na licu, svira Metallica :D :beer: Nema nista kaj bi trebalo korigirati, odnosno sve je OK. :cool: BTW kaj te malo stislo, ne ide flejm :p |
Da ne bi i u algoritmu mozda tolko kostalo:confused: :cool:
nekak sumnjam |
Citiraj:
|
Samo je banana kaj kod nas dobiš samo dvd box a ne ovako http://images.amazon.com/images/P/B0...1.MZZZZZZZ.jpg lijepo zapakirano!
|
Citiraj:
Toga nema u nas već neko vrijeme :( Ali ..... bitno je da dođe, a onda MAKLJAŽAAAA :D Zalman sluške + tipkovnica + miš + multiplayer = nejebica par tjedana dok se ne zguštam igre :D |
Ma meni se opće neda igrat. :o
|
|
Citiraj:
Jel ona bolesna slika i mapa, ili to što su se idioti posvađali zbog ničeg? Ne kontam zašt su se tolko uzbudili.:confused: |
Citiraj:
|
HAHHAHHAA:clap: :D :clap:
|
To nije smiješno ... to je bolesno :eek:
|
slazem se... bolesno... :eek:
pa naravno da su u pitanju amerikanci bez mozga... tko drugi bi uopce zapoceo takvu raspravu... |
Ja sam kupio UT 2004 za 59€(special edition) i stavrno sam zadovoljan sa igrom
|
Citiraj:
Ja sam se osobno predbilježil u Algoritmu, sad samo čekam da stigne :beer: |
NISAM IZ HRV NEGO IZ AUT:burn:
|
Gade jedan, zato i ne igras vise diablo!:rambo:
|
Citiraj:
|
U SE dobies jos headset
|
a koji?
|
Headset ti je od Logitecha.
|
Šta sve neće uvalit u paket samo da nešto prodaju
|
Cool
|
Stigao je u Algoritam - navali gladni narode :D
|
Kolko krznenih?
|
Bijednih - 369 krznenih :beer:
realna cijena |
sitnica... naravo to znaci da ce spustit cijenu 2003... :rolleyes:
|
Ok sry sto dizem temu tolko staru :D
al evo nakon 3god sam malo iz gušta instalirao, pa vrtim sa frendom na LAN-u, UT owna :D btw, skužio sam jedan trik - neznam do čega je, ali ako izbrišete UT2004Logo.bmp iz game folder/help igra će vam se gotovo trenutno učitavati, a ako ga zamjenite s nekim drugim fajlom (isto .bmp) neće nikako :D nije mi jasno zašto to što izbrišem .bmp ubrzava igru no tu je. Jel igra još tko ovo? Skidam opet sve community bonus packove, kao da nije dovoljna hrpa mapa koja dodje s igrom.. sad cu imati jos novih 585 mapa koje pola neću ni pogledati no nema veze GLAVNO DA ZAUZIMA HARD DISK.. :D |
Ako u photo programu editiras taj .bmp file, mozes staviti bilo koju sliku, samo da dimenzije budu iste, zato ti nije radilo kad si neki drugi file samo preimenovao i ubacio u UT.
ima za skinuti s neta i ona 3D animacija od Radeona, jer je inace default od Nvidie, pa ak nekoga smeta... |
Eh da, jesam i to. Dakle sliku sam postavio velicine 430x512 ili kolko je vec, al sam siguran da je ista kao defaultna. A baš mi je kul ovo što brže učitava ak nema slike iako nema baš puno logike, osim da su developeri htjeli da 10sec gledaš u to što piše Atari npr :p
jedva cekam UT2007, bas mi je gušt došao do nekakvog bzvznog napucavanja UT style :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:14. |