![]() |
re
Hardovii na jedan IDE optićki na drugi,gore pukneš W2k(ako se ne igraš) i to je to,ako hoćeš igrice staviš duplo s Win me i šljaka.
|
Re: re
Citiraj:
|
Re: re
Citiraj:
Briiiiiiiiiiijjjjjjj, briiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjj... hehe :gringo: |
Pogrešan gumb,ajd me sad malo j....:D
|
Citiraj:
malo j....:D malo j....:D malo j....:D malo j....:D malo j....:D malo j....:D malo j....:D malo j....:D malo j....:D i jos malo j....:D |
FLAME
FLAME FLAME |
joj bruke....
tor...na tvom mjestu ja bi hodo sa lijepom smeđom papirnatom vrećicom na glavi... |
tip je lud .. u zadnje vrijeme ..
nit dobro procita, a ni dobro ne pise .. a sad jos i ovo .. decko ima problema ocito :D jel te cura muci ( il mozda decko ?! ) :D kaj god bilo lose utjece na tebe ! |
I sada se iskaljujete na njemu. Da li je to zbog toga što nitko od vas ne griješi ili zbog zahtjeva za 10000 postova.
Znate kako je Isus rekao: "Tko je od vas bez grijeha, neka prvi baci kamen!" i još "Idi i od sada ne griješi više." |
Citiraj:
|
Citiraj:
kao ti si sa ovim sad nes reko ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ko da ja svojedobno nisam nalupo gluposti!! Da parafraziram kolegu sa faksa: "Svi mi imamo problema sa poteskocama":D PS. Ima jedan dućan kod mene koji besplatno djeli vrećice... |
Citiraj:
|
Malo pretjerujes s tim FER-om Premec. Prihvati se malo medicine, mislim da su oni daleko sjebaniji...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U svakom kukolju ima i žita. |
Citiraj:
|
Jedini je problem sto on ne napada ferovce nego ih spominje u losem kontekstu...bez razloga.
|
Citiraj:
Ali, ljudi, budimo iskreni, pa javno recimo da na FERu, uz sve te dobre i pametne mlade ljude, ima i gro budala i neznalica koje se busaju s tim da su FERovci, te je upravo zbog njih FER u mnogim ocima (da, da, i u mojima, ako nitko nije primjetio) centar za budale i besposlichare. Nemojte misliti da smatram da su svi FERovci budale (zasto i bi, upoznao sam mnogo ljudi s FERa koji su stvarni informatichki i ini strucnjaci), ali budale uvijek vichu "JA sam s FERa" kao da su Bogomdani. Sve se svodi na onu: lijepa rijec se daleko cuje, a ruzna jos dalje. |
Citiraj:
hehe :gringo: |
Citiraj:
Nemojte mi samo rechi da FERovci imaju politiku zastrasivanja i prijetnji... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ajmo onda nek se ferovci jave...ja sam prvi znam da je beren..
a to da ima budala i na fer-u jebga..ali nemoras mene i ostale zbog toga napadati... to je ko da ja kazem da su svi u Hrvatskoj idioti jer je Đapić idiot..halo???? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto se tice budala na FER-u ... pa istina je da ima dosta fah idiota. Medjutim sto se tice informaticke pismenosti apsolutno nema razloga da netko zavrsi prvu godinu i da nema pojma o kompjuterima. Evo, prenese programiranje u drugu godinu, osnove recunarstva je tako i tako flyby predmet. Nitko nista ne prica o informatici. Moras znati matematiku & osnove i na konju si. Ti mos' imati 5.0 prosjek prve godine i ne znati pokrenuti notepad. Sto se tice idiota u hvrvatskoj i HSP-a ... imam susjeda koji ponosno pokazuje iskaznicu HSP-a u svom autu. Vojska ga je odbila kao mentalno nesposobnog i zivi od invalidnine. Nuff said. |
Citiraj:
Vecina normalnih se uopce ne hvali da su FERovci, vec studiraju i rade te stecu iskustvo, a onaj ostatak koji se sa 842. mjesta (npr) upisao na FER uz placanje zato sto su roditelji dali 6700 kn najvjerojatnije nece dozivjeti i svoju promociju. Najgore je sto se oni najvise hvale sa svojim FERovskim "statusom" i kvare sam ugled FERa. |
Citiraj:
|
Ja sam na poslu polu-okružen s otprilike 8 FER-ovaca. I mogu reći da je odnos "normalnih" i "ludih" otprilike pola-pola. Ove "lude" liječimo i nekima je bolje a za neke nema pomoći. Mada ne znam jer su ludi od FER-a ili rođenja. :)
|
Citiraj:
O. |
Citiraj:
A sto se tice ludih ferovaca - tko je ikada rekao da moraju biti normalni? Na prvoj godini ima preko 1000 ljudi i jedini kriterij je znanje matematike i nesto fizike. Najobicnija statistika kaze da nema sanse da budu svi normalni. btw IMHO FER je zaista tezi od vecine faksova u hrvatskoj medjutim radi se samo o pomaku u gauss-u a ne o apsolutnoj razlici. Npr. prvih 10 sa prometa 100% mogu bez problema zavrsiti FER sa odlicnim prosjekom. A zadnjih 100 na listi FER-a bi imali jednake statistike na prometu ili nekom drugom laksem faksu. FER je stvarno dobar faks, ali dobio je nezasluzeno visoku reputaciju. Ja kad kazem da idem na FER najcesca rekacija je : "Ovo je neki ludjak, pa samo totalni frikovi idu tamo..". Sto naravno nema veze sa istinom. Ja samo skoro savrseno normalan. :D (Napomena: uzeo sam promet za primjer jer znam par ljudi koji su ga upisali i nisam dobio dojam da su pre ostri kriteriji. Nije mi namjera omalovazavati promet kao faks.) |
Citiraj:
Evo vam edan primjer: svojevremeno sam upozno tipa s FERa koji inace zivi u okolici Varazdina i prvo je upiso FOI. Ali, vrag mu nije dao mira i on je htio biti FERovac, pa se upisoa na FER i popio svu pamet svijeta. On je npr. jedan od onih koji su "pravi FERovci" i svuda se prsi s tom cinjenicom. Treba li napomenuti da je tip neznalica na podrucju informatike? I sad recite di je tu logika. Pogotovo kaj sam upoznao niz ljudi koji bi informatiku radje studirali na FOIu, ali zive u Zagrebu i nemaju para studirati u Varazdinu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ali, nije li ovo pitanje bilo u Parlaonici nedavno??? :D :D :D |
Citiraj:
kolko sam ja imo prilike upoznat ljudi s fera, oni koji nes znaju i mogu su odustali od tog faksa nakon godinu-dvije-tri, otisli negdje drugdje gdje nemoras provodit 4-5 godina svaki dan uz knjigu i odlicno se snalaze u zivotu. s druge strane, od onih koji su zavrsili fer, svi osim jednog su tipicni primjer strebera, a nakon 4-5 godina provedenih uz knjige i profesore ljudi vise nisu normalni. a da ne pricam o tome da sve te godine nisu bili u kontaktu sa svijetom, tak da pojma nemaju kaj se desava, a nit su sposobni radit. ja bi pokreno dobrotvornu akciju da se svima onima koji zavrse fer dodijeli invalidska penzija, jer ak i uspiju nac poso nece nikom nikakvu korist donijet. :D kolko sam vidio fer upravo proizvodi onakve ljude koji nisu u stanju funkcionirati u nekoj radnoj sredini, nisu fleksibilni, nisu u stanju razmisljat za sebe i neznaju sta se oko njih desava. takvi obicno dobiju posao negdje, koji nisu u stanju radit, pa umjesto da im se da otkaz promovira ih se u menadzere, koji pojma nemaju kakav projekt vode i sto rade ljudi za koje su oni odgovorni, ali su se u svakom trenutku spremni pozvati na svoju titulu. nek nam zivi, zivi rad! :gringo: |
ok ali svi zaboravljaju da FER nije racunarstvo..ima gro FER-ovaca koji neznaju komp upaliti ali to im nije struka...naime FER ima desetak smjerova koji su uglavnom elektrotehnicki...
to da se racunarstvo hoce odvojiti je stara prica ali nema se para. a na feru mozes prve dvije godine proci prakticki bez paljenja kompa jer od 18-19 predmeta jedan je paljenje racunala,drugi je programiranje a treci algoritmi i strukture podataka. a o "kvaliteti" FOI-a necu..naime kad sam cuo da je tamo ispit iz worda i excela smijao sam se...i to je informatika...sta za tajnice?? da mnogi hoce tamo jer je lagano i dobis neki papir...isto ko i promet...ljudi uce 3 dana po 3 sata (ako) prije ispita i diplomiraju u roku...to nije niti tecaj...tamo moras bar nes napraviti a onda neka mi netko usporeduje fer i promet...halo??? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zato kaj cinjenica da su ispiti teski ne cine fakultet dobrim. Bitno je STO ucis a ne da li padne 90% ljudi... :fuming: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:10. |