![]() |
Mini anketa
Jel itko od vas NAMJERNO sjebo neki hardware? (citaj: rasjeko ga sjekirom, zapalio, itd.)
hehe, znam da je ludo, ali...zast ne!? :D |
Re: Mini anketa
Citiraj:
a bile su tu i neke zvucne, jedna stara graficka....... |
Re: Re: Mini anketa
Citiraj:
|
Motorolin modem koji nije radio....
Strgo sam s njega one kondenzatore i ostale stvarčice koje su stršale u zrak |
Re: Re: Re: Mini anketa
Citiraj:
|
ja sam prepilio 16MB neispravnog EDO rama.
Iscupo sve moguce sa Trident 512KB graficke CD-ROM izlupao cekicem... the list goes on... |
ja sam raspilio novu GF 4 Ti 4600 jer mi se nije svidla boja na njoj...pocupo kondice i ram van..odlemio izlaze i nalemio malu lutkicu Teletubiesa (aluminijskog) na GPU...ludo izgleda...
|
Tri joysticka i nekakve odurne zvučnike.
Motorolu sam poštedio jer radi super od kad sam kupio i externi modem (kurvetina). Ali zato S3 Virge 4mb pci nema nikakve šanse da ostane na životu-kod svih dela ali kod mene ne???Jedino se još nisam odlučio na koji način ću je lišiti života... |
uuhhhh od doba Amige 500 štošta :D
josticka, :rambo: miševa, tu i tam koju tastaturu, medije da ne spominjem, par CD ROM - ova ... itd ipak ništa strašno :cool: |
Re: Mini anketa
Citiraj:
Target zvucnike reklamirane pod 2x 50W su poceli neznatno krciti, ali vrlo iritantno, a ja sam stalno mislio da mi to krci stolica, tipkovnica, monitor, televizor ili nesto drugo.. Uglavnom, to je trajalo barem 3-4 tjedna.. Kada sam skuzio u cemu je problem, napravio sam lagan potez i odstekao ih iz kompjutera i struje i svom snagom ih ruknuo jedno 5-6 puta u zid.. plastika se raspala na nekoliko dijelova, a unutrasnji dijelovi su bili rastrkani po sobi.. Eh da, bio sam jako nervozan i izritiran u tom trenutku. |
Tipkovnica je dobila jako puno udaraca i niije mi jasno kako je još uvijek živa.Žilava kurva.....
Joystici i ostala sranja ko u priči |
Samo jedan miš...laganim pokretom zafitiljen u zid.
|
Re: Re: Re: Re: Mini anketa
Citiraj:
Vidim, dobio si inpiraciju. Probaj to poslije prodati pod 4 modula SODIMMa.:D Nego, uvijek sam bio nemilosrdan prema tipkovnicama, pogotovo kada me nesto izhivcira (nisu nikada letile, niti sam ikada skako po njima), ali niti jedna me nije iznevjerila. Izdrzhljiva djubrad, nema sto. |
Re: Re: Re: Re: Re: Mini anketa
Citiraj:
|
Hmmm.... kod frenda u Dubravi sam se ko budala jebao cijeli dan da mu sredim vezu na net (Motorola SM 56). Na kraju sam odustao, nagovorio ga da kupi novi modem i da pokloni meni stari.
2 sata kasnije ja, taj modem, i susjedov malj smo pokusavali dijagnosticirati problem. Slicna situacija je bila sa 8x Mitsumijevim cdromom. Ta zivotinja je grebala CD-ove. Par frendova me skoro objesilo kad sam im vratio izgrebane cdove. Ponovo, ja, cdrom i ovaj puta moj cekic smo pokusali dijagnosticirati problem. |
Citiraj:
:gringo: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Crkla su meni ukupno 3 cd-roma: 1) 8x mitsumi (dijagnostika sa cekicem) 2) 24x mitsumi (gadjao sam kontejner za smece sa cca 10 metara - i pogodio naravno ... iz 3. pokusaja) 3) 24x hitachi koji je ogranicio svoje radno vrijeme na blagdane sa neparnim datumima (u slucaju da se pitate: jako rijetko) - njega sam uvalio luzeru koji je kupio mog starog p233 Vidis? U prosjeku nisam nasilan :beer: |
Citiraj:
:gringo: |
od 32MB sdrama napravio 8 privjesaka za kljuceve pa podijelio, na polici stoje cipovi od starih 4MB edo rama koje ceka ista sudbina...
|
Jednom sam na napajanju kojem je otišao ležaj ventilatora promjenio s 220V na 110V prekidač, naravno bilo je pod garancijom pa sam dobio novo.
pionirov komunjarski dvd sam nakon što me naživcirao slabim čitanjem bacio u zid i lijepo se razletio. Vudu 3 nakon što su mi se na ekrani konstantno pojavljivale crte, uzeo u ruke i na pola, čip sam otvorio s kombinirkama memorija tako slatko napravi(puk) dok je savijaš-ma najljepši zvuk na svijetu, e da a crkla je nakon što sam je namjerno frljio na agp4X.:D :D |
Ma sve se pitam, otkud vama ljudi pare da toliko rabijate nove/ispravne/poluispravne stvari?
|
Citiraj:
kod mene ginu samo misevi i tastature najcesce, jeftini su a ionako ih moras s vremena na vrijeme promijeniti :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa ovo je da ne povjerujes ... ajd smece staro od rama il neceg
za privjesak .. al lomljenje tastatura,miseva,grafickih ... fakat ste nasilinici .. ili ti balkanci ! ;) :beer: btw .. matijas ,sacuvaj mi onaj ram sa police .. trebo bi privjesak ! :D |
Citiraj:
|
E da se i ja pohvalim:
Jedno popodne sam dobio jedan lijepi stari disk od 545MB i normalno nije tija radit. Bija je ukljucen i nie bija u kucistu nego vani. Uvatija sam ga u ruke (dok je bija upaljen) i malo ga promrdao, nista :D E onda sam presao pincetom preko njega i odjedanput je sijevnilo i komp se ugasija :gringo: Sreca bilo je otislo samo napajanje :cool: Yojsticka masu je otislo... :rambo: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ako on nema .. dogovrit cemo se ... eto platim kavu :beer: ( il pivu) :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:34. |