![]() |
Honda Accord Type-S
Samo da se pohvalim da sam danas postao vlasnik dotičnog auta.
Auto je star 6 mjeseci (5/2007) i ima 13500km Za one koji ne znaju: 2,4 benz sa 190 konja... Graphite boja sa tamno sivim felgama i gume 225/45-17 Slike sutra kad ga operem od blata iz gorskog kotra i uslikam!!! |
Koliko te zadovoljstvo koštalo?
|
23500€, ali kupljeno na firmu, znači nešto preko 19000, sa tim da mi tehnički traje do 05/2008, auto nema ogrebotinu i napravljen servis zamjene ulja i filtera na 12700km
Novi takav accord je 31000, pa ti računaj... |
Fino, fino :)
Sve dok nije TypeR dobro je :D :beer: I ne puštaj Alfa u auto, također |
Dobar izbor,dobar, samo ne NI SLUČAJNO Type R..
I nemoj jest pizzu u autu...,događaju se fluktuacije.. |
Slazem se sa deckim, TypeR nikako, nego ak te bura donese va Istru, navrati na marendu. :D
|
Ne postoji Type R accord novi model, samo Civic
Da postoji, valjda bi Type R pao :) |
Ma dobar auto samo novi dizajn mi se niko ne sviđa tj. stara linija mi je ponu lipša pogotovo sa onim sivim felgama!
|
Novi Civic Type - R rulz, iako je po performansama slabiji od prošle generacije, ali to nadoknađuje prebrutalni izgled :nuts:
|
***en ulov :goood::goood:
|
postoji accord type r
ali samo stariji ne kuzim zakaj savjetujete protiv type r-a? osobno mi je accord najljepsi auto, i predobar mi je (unutra, izvana) samo mana mu je kaj ga moras vrtit u nebesa da povuce(prema 90% testova koje sam vidio), al tak je sa svim japanezerima koji nemaju turbinu i cestitam na prinovi |
Odlican izbor , frend ga ima vec duze i kak on veli : To je auto za socijalizaciju , jer otkad ga vozim znam sve smjene na benzinskim postajama i sa svima sam si vec na TI ... :)
|
Dobrodošao među hondaše. Vjerujem da ćeš autom biti jako zadovoljan. Jednom je vlasnik servisa rekao mom starom da će požalit ako s honde prijeđe na drugi auto. I govorio je istinu.
Što se tiče vrtnje u visoke okretaje, s tim motorom će i ležernijim ritmom biti brži od većine, ali kad kazaljka prijeđe 4k rpm i VTEC učini svoje to je poseban doživljaj. :beer: |
Novi Accord mi se ne sviđa, hebiga... Ne budi jednostavno onaj feeling.
|
Lord prešao službeno na 4 kotača...Šta ti bi ? Dolazi zima ? :D
|
sretno sa novim kolima! dobar šoping ;)
|
Citiraj:
Starije generacije su mi puno bolje (isto i Impreza)! |
bit će da mu je zima, pa je motor pospravil, a ja se još po plinovodu vozin :D
neka neka, jako lipa kolica... |
odlična kupnja, s obzirom na starost automobila cijena je odlična! ajd baci fotke
|
e da, daj baci malo slike, i reci koja je oprema nutra
|
Ak ti bude previše trošio razmisli si o plinari :D
Inače goood choice :) |
Svaka čast, auto i pol....
Honda rulez, fakat... tko jednom kupi hondu, ne kupuje više ništa drugo... Imam civic iz 98, 1.4, 90ks, sedan, auto rula.... udoban, tih, pouzdan... "toči i vozi".... a da ne spominjem da sam oderao focusa sa 120ks... moja nije VTEC, ali auto s ovim svojim 1.4 motorićem ide ko zmaj.... Inače, da ikad kupujem novi auto, uzeo bih ili taj type s accord ili novi civic type r sedan... ovaj kratki civic novi mi je nekak čudan, ali sedan je preljep... http://www.zcars.com.au/userimages/u...1160457438.jpg Još jednom svaka čast na ulovu... Daj malo slikica i napiši šta imaš od opreme... i da, jel to full oprema koju nudi honda u ponudi za taj model?? |
sweet ride za te pare!
dobar pred zimski shopping :D |
Ha joj care - svaka čast na mrak tutaću :D
|
Mrak auto. ide na 220ks bez problema
|
ide i vise ako stavis turbo kit, onda i od 3 soma povuce :D
|
Hvala svima
Hondaš sam ja oduvijek, nije CBR1000 bez veze u avataru Ništa danas od slika jer sam imao puno posla, a sad je već mrak!!! |
Digitalac mi ostao u autu sa slikama, ali evo jedne slikane sa N95 8GB
http://www.max-save.org/images/231260Type-S.jpg |
Ma auto je definitivno loš :D
Jao, ljubomoran sam Lorde, da znaš :) |
super izbor auta,potrosnja kolko kuna tolko km,udobnost da ne spominjem,osjecaj za volanom fenomenalan...zelim puno sretnih km:)
|
Opasna pila bogami, samo nemoj je omotat oko drveta za par tjedana, steta bi bilo :D:D
|
Doobar..
|
Citiraj:
Citiraj:
Pre***en autić. A ova boja mu je što bi se reklo "ko prstom u šupak", istice agresivnost,..... jedino što košta, i mogu misliti koliko troši, ali sve ima svoju cijenu. Kad ja vidim sta sve moze ZASTAVA128 (kad je ja vozim :D) sa svojih 40ak KS, mogu samo misliti sta tek moze jedna takva pila. |
odlicna kupnja, uzivaj
Ali za one koji bas nemaju neki budzet, nova honda jazz kosta 100000kn tocno, ili u prijevodu, 13600€. Za te novce se stvarno nemoze dobit bolji auto... |
lijepo auto
samo što je to sporo za tebe... pazi kak vozish ...:D |
svaka čast. nisam znao da ima hondaša tu na forumu :) ak dođeš u zg možemo neku trku bacit. zasad sam na prelude 2.0 ali ak mi neki poslovni planovi uspiju uskoro ide 2.2 vtec mašina
|
Evo i ostalih slika www.losinj.com/davor/TypeS/
Trenutno ih uploadam, nije mi ih se dalo smanjivat, pa će upload trajat još nekih 20ak min Boja je baš koju sam htio, zajedno sa tamnim felgama. Jedini me hebe to šta sad auto ima malo više konja od mog motora... Da pitam ako netko ima frenda... Original imam 6 zvučnika (napred po 2 u vratima i 2 visokotonca , ispod zadnjeg stakla 2 veća zvučnika), također imam 2 mjesta za zvučnik u stražnjih vratima od putnika, ali nemogu skinut plastiku (šteta mi je da ju ne oštetim), pa me zanima da li moram rastavljat kompletna vrata ili postoji neki trik? |
u linku ti je T veliko .......... TypeS
|
Upravo sam skužio !
|
auto je prva liga...:goood:
sada kad imas hondicu moga bi se i učlanit na hfc:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:32. |