![]() |
Ode i Toše
Nažalost velikog djela ženske publike ode nam i Toše.
|
daj mogao si barem link staviti..kada sam vidio post mislio sam da si prolupao
evo link http://www.net.hr/crnakronika/page/2...6/0030006.html |
Isuse, ovo postaje strašno!
R.I.P |
Vidi, tek godinu dana mlađi od mene....ne znam niš o njemu al uvijek je gadno kad neko tako mlad pogine.
RIP |
Čuo sam jutros na radiju...šteta :(
Počivao u miru. |
R.I.P
|
koma,rip
:( |
R.I.P
|
Da nažalost to je naša svakodnevica(nema dana da netko ne pogine na našim cestama).Strašno.
Počivao u miru. |
R.I.P.
hm, zabio se u šleper pa u ogradu... Jel ima negdje neka slika ili nešt više? |
RIP :(
|
Tuareg stvarno ružno izgleda
http://www.vecernji.hr/newsroom/blac...34490/index.do |
RIP :( iako nisam bio fan... ipak mi je jako zao.. normalno. fakat me iznenadila vijest kao i kad sam cuo za colina mcraea :(
|
R.I.P :(
|
copy/paste vecernji hr.
ZAGREB - Makedonski pjevač Toše Proeski poginuo je jutros oko 6 sati u prometnoj nesreći kraj Nove Gradiške, u sudaru kamiona i osobnog vozila Toureg makedonskih registarskih oznaka. Automobil je išao u smjeru Zagreba. Kako doznajemo od policije, 26-godišnji popularni pjevač Toše je preminuo na licu mjesta. Prema svjedočenju vozača kamiona talijanskih registarskih oznaka, vozač automobila Toše Proeskog vozio je prebrzo te se zabio u prikolicu kamiona i potom zabio u zaštitnu ogradu. Proeski se nalazio na suvozačevom mjestu. umor, vožnja po noći, recept za nesreću ... RIP :( |
R.I.P.
|
Šteta..RIP
|
Pa vi kupujte trome "sigurne" SUV-ove...
|
Steta,ode dobar covjek i pjevac.Jedan od rijetkih "nasih" skolovanih pjevaca.Sto rec vidse nego R.I.P
|
u hebo mater..evo sad sam se probudil idem na net i vidim vijest...nisam ga previše slušal, al znam tko je on....pa nemrem vjerovati..:stoopid:
|
Citiraj:
|
Šteta, nisam neki veliki fan, ali sam se šokira kad sam čuo!
|
Citiraj:
Također pri izljetanjima i sudarima s ogradama/stupovima, vozilo zbog svoje veće mase ima veću inerciju, te dulje zadržava svoju početnu brzinu što je vrlo opasno u slučaju izljetanja Poanta nije u aktivnoj, nego pasivnoj sigurnosti (da do sudara ne dođe). Toše je bio simpatičan, i stvarno mi ga je žao, prvo sam mislio za je neka šala (na Monitoru), ali izgleda da nije :( |
Citiraj:
http://www.vecernji.hr/newsroom/blackchronicle/index.do O nicemu odavde (sem prve vijesti) nitko ne pise. Stoga ne vidim razloga za ovakvim pamfletima kada netko "poznati" pogine... |
Citiraj:
:dobar::chears: |
Citiraj:
to sam i ja htio napisati ali sam mislio da ce me ljudi popljuvati znate koliko smrti ima oko vas..koliko bolesti i siromaštva a opet će hrpa ljudi cmizdriti za osobom koja nije napravilia nešto spešl... kažem žao mi je čovjeka ali opet....ima gorih stvari :) |
RIP
|
Pa naravno da ima gorih stvari...
Naravno da ljudi ginu svakodnevno, ali napadati ljude što napišu nešto zato jer netko poznati pogine je debilno. Koliko god ljudi bili "jednaki", velika je razlika između N.N. iz Zagreba i recimo Dražena Petrovića, a obodvoje su poginuli u sličnoj nesreći - o Draženu se i danas priča. Ljudi vole iznosit svoja mišljenja i viđenja stvari (cijela poanta foruma), a krasni odgovori poput "Ne prdi" stvarno djeluju na iznimno konstruktivnom nivou. :rolleyes: Bubba - neznam da li uopće imaš vozačku dozvolu, ali vjeruj mi nije isto vozit auto tipa VW Tuareg/Toyota Hilux i voziti Renault Clio/VW Polo (na više razina). OT: Oni vatrogasci što su poginuli na Kornatu - to se isto događa svakodnevno (vatrogasci ginu svakodnevno diljem svijeta - jel'da), potkradanje od strane političara i informatičkih tvrtki se također odvija svakodnevno i ima gorih stvari od toga (rak, AIDS, Afrika itd), pa zašto onda uopće diskutirati o tome - najbolje da se pokrijemo ušima i slažemo SCSI RAID polja? |
Nemojte OT da ne bi bio ključ na ovo, držite se isključivo naslova teme...
RIP Toše.. |
R.I.P. :(
|
R.I.P.
|
R.I.P.
|
R.I.P.
|
R.I.P.
|
R.I.P.
|
Da je izvjesni Toše sa svojim SUV-om pobio koje dijete ili koju familiju u jednako "primjerenoj" brzini, stimuliranoj vrlo vjerovatno po jednako dozi "neutralne kolicine" stimulansa, vjerovatno ove teme nebi ni bilo. Za to se nitko nebi sjetio otvoriti temu. Prvo sam pomislio da je neki makedonski vozac motocikla ili neceg slicnoga u pitanju a kad ono, radi se o lakonotnom pjevacu?
U jednom od linkova, javlja se sa zaljenjem izvjesni producent cije ime od gadjenja necu ni spominjati. Samo se isti kao ne sjeca svojeg pulena Žere koji je pijan kao majka ubio ljudsko bice dok se kotroljao na potezu Vukovarske avenije. Nakon pocinjenja uzasa, jos smogao hrabrosti da mrtav hladan pobjegne dalje. Stranacka knjizica 3-slovne stranke i stimulativno pravo$udje i ovaj put heroja je pustilo na cesto ,da i dalje lijepo zacesljan prepjevava za raju pjesmuljke. To je ipak najvaznije, zar ne? Pravda je ipak samo za zasticene vrste! Tko poznaje kroniku manje znanih i nedokumentiranih (mahom namjerno) prekrsaja estradnjaka od prve polovice 90-tih do danas, dobro poznaje kolicinu nepravde koju su dozivjeli oni koju su ostali bez sinova, oceva, majki...pod gumama nasih slavuja. Nijedan nije vidio zatvora, svi su se "tesko pokajali" pred sudcem, "progledali" pred krivim putem na kome su bili. Da je necija majka ili pomladak stradao od Toše, sve se bojim da bi ovdje ista dopisao. Na kraju samo srozavanaje kriterija. Necu nikome ulaziti u njegove preferitete glazbe ali vidim da ni 8 core-ova vise nije nadomjestak za sve nize i nize srozavanje medju glazbenim opismenjavanjem mladih. Molim vas da nas jednako promptno izvjestite cim nas napuste Mitar Miric, Nada Obrich ili neko jednako vazan za glazbenu faunu jos od vremena ukopavanja prvih dorskih stupova Zalim roditelje preminulog pjevaca, jer nijedan roditelj nebi trebao nadzivjeti svoje dijete, ali glavni RIP je misao vodilja ove teme, koja ne razmislja o odgovornosti nad drugim sudionicima u prometu vec se povodi za populistickom udicom svjetlucavog estradnopg imena. |
necu komentirati visagea jer sam to napravio na icq-u. inace se neslazem sa njegovim vidjenjem stvari..
Sve u svemu RiP |
Čitam i nevjerujem.
Visage nikad te neću skužit. Možda čovjek nije zadužio Hrvatsku kao neki ljudi koji nisu danas više sa njima ali ima ljudima kojima je taj čovjek olakšao dane noći izlaske i ostale ima i onih kojima se njegove pjesme nesviđaju i u to neću ulazit svako ima svoj ukus.A sad da je bilo ovo ili ono bilo bi. Ali taj momak nije vozio vjerovatno nije bio vezan i vjerovatno nije kriv za svoj prerani odlazak na drugi svijet al kad ti odzvoni ti odzvodi i ideš htio ti ili ne. Nezna se kolko su vozili i lako je moguće da su bili u ispod ograničenja barem po meni jer su vozač i putnica na zadnjem sicu izašli bez težih ozljeda, al kad tako pogodiš nemaš šanse. |
Izgleda da je i on imao neku svoju PC igru samo da mi nismo znali za nju.
|
Citiraj:
inace, stvarno ne kuzim cemu thread za njega, koji vam je on opce faktor u zivotu? inace, tu se tolko ljudi zali za njim, a ono kaj u africi ginu od gladi ili dehidracije, ili oni iracani koje ameri pokolju bezveze, o tome nista... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:49. |