![]() |
Regristracija auta
ej dečki,zanima me kolko će me doć registracija auta???pošto je meni stara ostavila auto,a imala je na njemu onih 50% popusta na registraciju,ali je prebacila na svoj novi auto...pa sada ja dakle moram platit 100%,a ne znam kolko je to para...
radi se o citroenu 1,4i ,55 kw iliti 75 konja... |
Citiraj:
|
za***ala te stara :D
|
Citiraj:
:lol2::lol2::lol2::lol2: bitch ,ahahahahhahahahahah |
Osiguranje*: 2.970,00 Kn Cestarina:
375,00 Kn Naknada za okoliš: 152,00 Kn Tehnički pregled i usluge: 361,44 Kn UKUPNO: 3.858,44 Kn :wtf2::wtf2::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal: ***ote,pa ja nemam tolko para... ima mi tko za sredit 50% da imam ponovo?????? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
50% je danas nemoguće srediti, nitko ti to više ne može. Ima da se auto odmara dok skupiš novce. Svake godine dobivaš 10%.
|
može se. al košta nekih 200 ojra.
|
a ***emti komp ,šta sam koji k.... davo pare za njega,moram još skupit 3 milje ...uh uh uh
a ništa,kopat kanale,nema se što :) hvala puno na informacijama pozdrav |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam isto dobio 50% popusta. :)
|
zaboravi na 50%... u najboljem slučaju ćeš dati puni iznos u kešu (znači nema otplate) i postoje velike šanse da tih 50% na polici se neće slagati sa pravim stanjem kod iduće registracije.
krivo si izračunao gore osiguranje... točna cifra je 2.697,65 |
ma da,2600????
pa di sam ja onda pogriješio???? |
nisi računao da imaš ri tablice ;)
|
ahaaaaaaaaaaaa
tnx syss |
lol,nisam skužio ...di to piše da imam ri tablice,tamo pri izračunu toga nema :...
|
ma sve se da sredit,pa tak i 50%...
|
Ja sam prosle godine dao 700 kn za neko osiguranje i dobio 50%
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Aj da pitam ja nesto - prijepis auta sa stare na mene, bonus se prenosi jel tako? Jel to treba neki dodatni zahtjev il tko nesto ili automatski to ide? Naravno, u istom osiguranju. Ili, jel se moze auto prepisati na mene, a da polica osiguranja ostane na staru? |
ne, bonus ostaje staroj. bonus nije vezan za auto nego za vlasnika police osiguranja. auto se može bez problema pripisati na tebe. daruje ti ga, i nema prijenosa.
|
A zasto taj auto ne bi ostavio registrovan na staru. Ti platis samo produzenje registaracije, tako da neces pplatiti prepis sa nje na tebe. Mocices ga i dalje voziti kako spada, jedino ces morati imati punomoc ako hoces preko granice (bar je tako kod nas).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
koliko ja znam police (i naravno bonus) se mogu dijeliti samo između bračnih drugova i drugarica... koljeno naprijed i iza ostaje kratkih rukava.
|
Osiguranje automobila
Neznam koga bi pitao,nisam nikad jos do sada osiguravao auto,mislim na obavezno osiguranje,nedavno sam kupio auto na kojem je bilo vec osiguranje a sada istice.Nemam nikakvih bonusa niti ista,pa ako je neko voljan pomoci mi odabrati osiguravajucu kucu i koja je najbolja u hrvatskoj kada kazem najbolja mislim na sve znaci kvalitetu usluge povoljnost itd..Eto stvarno sam neinformiran sta se tice osiguranja pa bi zamolio nekoga da mi pomogne.Puno hvala!
|
Osiguranje kao osiguranje, moli Boga da ga nikad nećeš trebati i sve 5...
Obzirom da nemaš nikakvu povlasticu makar probaj od jednog do drugog izvući neku siću... |
za obvezno osiguranje ti je stvarno svejedno što se cijene tiče, bar dok ne dođe liberalizacije tržišta.
bonus nemoj "kupovati" od nikog. |
Citiraj:
|
da zaboravio sam napomenuti da mi treba i kasko , pa ako ima neka kuca da mi je kazete i njezinu prednost nad ostalima
|
Citiraj:
|
@silent... doći u jednu osiguravajuću i pitaj koliko možeš dobit bonus na kasko, ovi će ti reć 20%-30% (to će ti svi zapravo u startu reć) i reci fala đenja, onda možda dođeš i do 40%-50% ;)
|
opa to nisam znao da se mogu pogadat,to je dobro ali mislim da to rade neozbiljne kuce to jest one kojima je bitno da samo privucu klijente,a mene zanima kvaliteta usluge znaci kada mi se desi neka steta da mi isplate na vrijeme,i da zvao sam evo prije 5 minuta par kuca svi mi govore drugacije itd..niti jedna mi se nije posebno istakla..mislim da je euroherc najpovoljniji al sam cuo da ne placaju i da se ljudi vuku po sudovima itd..pa eto njih nebi jel ima tko da je osigurao kasko i naravno ao i da je zadovoljan i da mi preporuci
|
ja ti ne bum nikaj preporučio jer delam u jednoj i nije baš moralno od mene... kad trebaš platit svi će ti bit dobri, a kad imaš štetu svi će te izbjegavat :)
moj prijedlog ti je da uzmeš sve u kompletu tamo di imaš neku vezu/vezicu ;) |
Citiraj:
Imao sam prije godinu i pol na parkingu manji ''sudar''. Na mom autu nista, frajeru sam na tjedan dana starom autu odvalio maglenku. Biser nije htio nigdje drugdje popravak nego na ovlastenom. 4800kn stete. Reko znas da cu ti dat tolko kesa za maglenku. Reko nis ajmo na osiguranje. I dobro ja kriv, presao na njegovu strana (obojca izlazili van sa parkinga na rikverc i pras. Ja na njegovoj polovici parkinga). I uglavnom ja sam osiguran u eurohercu i dobro rijesimo mi to tam. Uglavnom nis posebno i pametno mi nisu rekli tamo... i sad to ide ovako dalje. Produzujem regu. Niko nista ne spominje godinu dana kasnije, 50% bonusa sve 5... I evo opet prije par mjeseci produzujem regu i dalje 50% bonusa. I sad pazi scenu. Zove me neki dan zena iz euroherca i ja ono koj kurac, prvo mi je trebalo par minuta da se sjetim o cemu se radi kad ono kaze mi ova da jel bi ja njima mogo uplatit neku razliku putem uplatnice??? Reko LOOOOL zeno smiri hormone... Skoro sam poceo vristat od smijeha. Ono nedavno platio osiguranje i 50% bonusa i sad se oni sjetili da bi mogli uzicat koju kunu. Ma oce quratz. Lud lud. Nakon ovoga cisto sumnjam da ce me nagodinu vidjet... |
a eto da se javim,dugo sam razmisljao i osigurao sam auto na ao i ak,al nisam iso obicnim putem,osigurao sam je preko allianz direct ,to je ono osiguranje online,platio karticom i za sada sve 5,jedino sta moram cekat policu da mi dodje postom,eto dali je neko mozda imao iskustva sa kakvim osiguranjima online?
|
Pozdrav društvo,50% je moguće sredit danas,ali morate imati jako dobru vezu,meni je otac to bez problema sredija
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:59. |