![]() |
Manhunt 2
Je li ima išta novosti o igri koja je po meni vrhunska.
Brutalna, hladnokrvna napeta. Jedinica dobra a sad sam čuo da izlazi dvica pa bi volio da dobijem koji info! |
ako je vjerovati gamespotu nece ga biti za pc, vec samo za PS2, VII i PSP :(
|
Citiraj:
|
Prvi nastavak me nije baš oduševio ali sam vidio neke slike na internetu i čak ima misija po danu!! Možda me novi nastavak preobrati,a možda i ne.Treba pričekati da izađe ovaj,nadamo se i za PC.:respekt:
|
Citiraj:
A tek treći kill sa palicom kad mozak ode po zidu strava!:goood::goood::goood::goood: |
Nemaš frke stari!!!
|
igra je bila ok, ali dosadilo mi je davljenje i ubijanje na iste nacine, nakon nekog vremena igra postane monotona, a da ne spominjem grafiku...
|
Citiraj:
Inače s onim točkicama posjeća na TV i noćnu moru pomješanu, ZAKON! |
ja hocu puno vise grafickih detalja :D
|
Citiraj:
|
igra je glupa..govorim za prvi dio jer nema priču i previše ima nasilja za moj ukus.Nije da nevolim nasilje u igri ali što je previše previše je i to nasilje koje je besmisleno.Cilj igre je samo poubijaj u što okrutnijem načinu sve što se miče i nemiče.Igrao sam je neko vrijeme a onda mi se igra jednostavno zgadila.Za moj ukus previše besmislenog nasilja.
|
Preteška ti je bila, ha :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
grafika je bila..ma jel to uopće i bila grafika? način igranja katastrofa,priča besmislena..ma smeće od igre.
|
Citiraj:
|
Igra je oke, malo kratka, a grafika ono, koliko se sjecam nista posebno. Ako se ne varam koristila je GTA engine, a GTA je uvijek imao shit grafiku, tak da nije ni moglo puno bolje.
Kad izadje nastavak zaigrat cu ga s uzitkom :D |
Igra je bila savršena u to vrijeme. Točno pogođen omjer nasilja, humora i adrenalina. Šteta što dvojke neće biti za PC
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
A i grafika je bila onako mutno filmski napravljena da bi podigla atmosferu! Koliko sam čuo neće 2 biti na PCU :(, igrao sam je na PS2ici i jednostavno je bolja od prvog nastavka puno. |=| |=| |
igra je izašla, instalujem, javim dojmove za koji sekund
neznam, nisam baš nešto oduševljen al tak ok je, kome se svidjela jedinica valjda če i duja evo koji skrin http://img22.imageshack.us/img22/531...1082201565.jpg http://img10.imageshack.us/img10/471...1082205360.jpg http://img255.imageshack.us/img255/2...1082207514.jpg zgleda da ima lock na 30fps, al ne smeta |
Čuo sam nešto o toj igri. Kolko se sjećam, to je već izašlo, najprije samo za konzole, a onda su se predomislili pa napravili i za PC.
Nadam se da bude dobra. |
pa i nije me baš nešto oduševila,ovo malo što sam igro mi se čini lošije nego prvi dio...grafika mi se ništa ne čini bolja nego u prvom dijelu,malo su zaostali
|
ma koji je ovo....besmisleno nasilje samo sebi svrhom:( ? Nije da me smeta nasilje u igrama , al ajd nek mi neko objasni di je ovdje zabava?
|
Zivo sranje od igre pocevsi od grafike do igrivosti :kafa:
|
Citiraj:
Sada budem i ovu, jer mi je igra brutala ::zdero: |
jučer malo,siguran sam da je lošija od prvog djela,hodaš tj bauljaš,po katovima,nekim zgradama,koju glavu skineš sekirčetom,bezveze,nije više vrijedno igranja,ali je vrijedno uninstala.
|
Igrao danas PC verziju, uglavnom malo su je zakomplicirali u odnosu na PS. Uglavnom ima više interakcije kod izvršavanja executiona. Uglavnom na full ide (kao i prvi manhunt), grafika je konzolska. Uglavnom dosta mi je lakša zasada neg prvi dio, a ekzekucije su maštovitije (ali to sam ionako vidio na PS2).
Uglavnom mislim da ću je i dalje igrat, jer jednostavno mi je Manhunt drag. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma bitno da izlazi za komp a sad ,...navodno je bolja tri puta od PS2 verzije :D
|
Citiraj:
Što se tiče grafike malo je bolja, a meni je najdraža interakcija mišem mrzim gljive na gamepadu. |
Ima ga Dorinjo pa bi ga moga uzet u njega...
|
Instalirao i igrao, sve radi prilicno dobro. Grafika bi doduse mogla biti bolja, a sto se tice igrivosti slobodno se usudim reci da je Manhunt 1 bolji. U 2-ici se vec korisiti previse pistolj, mac, sacma i sl., iako je i to zabavno ali Manhunt je napravljen za klanje iz zaasjede,...Meni je igra zabavna.
|
Koji je ovo k...od igre!?
Grafika kao da je iz 2004. god. Netko je rekao da je Crysis zahtjevna igra po pitanju hardveraja!? Ne znam kako je kod vas no kod mene sve nesto "steka" i kada smanjim detalje.....a grafika je katastrofa! Igrivost...katastrofa, uzas! Samo upravljanje likom je nesto najlosije sto sam ikada vidio. Inace nemam bas obicaj pljuvati po igrama, ali ova igra je najvece gov.... koje sam zaigrao u zadnjih ni sam ne znam koliko mjeseci! :amen: Razumijem to nasilje i sve...trebalo je biti neka "brutala", ali mogli su si dati malo vise truda i "ispeglat" igru da naprave bar nesto igrivo. Kada nekoga oplaim sa onic cekicem da to na nesto i izgleda.....a ne ovo.... :nono: |
Citiraj:
Citiraj:
Grafika je kao Manhunt 1, nije tu da budu ultra kao na Crysisu nego da bude kao TV doživljaj :) Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma sve ja to kuzim.....cak sam je i igrao dosta (mozda je i zavrsim posto je kronicni nedostatak ikara trenutno), ali nije bas igra za mene.
No, svatko nesto voli....i vjerujem da ima svoju publiku i ljude koji je obozavaju (ja bas i nisam jedan od tih :lol2:). Jedina stvar koja mi se svida je atmosfera u pojedinim djelovima igre....ali mogli su malkice bolje to napraviti....samo moje misljenje. :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:16. |