![]() |
Colin McRae: DiRT
Demo je vani. Ajd dajte dojmove za nas bez flata.
http://www.gamespot.com/pc/driving/c...en;all;title;3 |
skidam pa javim ;)
|
Skidam :)
|
bio bi vise i red da izadje novi nastavak....
|
Evo video koji sam napravio pa vidi kako izgleda. http://www.youtube.com/watch?v=Em-sOKL-JPU
|
lijepo to zgleda...
|
Igrao ja malo Online izgleda super mada sam u noob u takvim igrama i svaki zavoj je moj :D
Nego Nakitu jel ti igras sa volanom ili tipkovnicom? |
jos da si stavio koji view iza auta di bi ti bio kraj :)
inace jako ljepo izgleda colin |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Sad gledam na kojem stroju si to vrtio....ma mora da je riječ o nekom bugu. |
jel znate mozda koja konfiguracija je potrebna za igranje ove igre?
|
Nije bug igra je cross platform tak da me performanse uopce ne cude. Jedino na 1024x768 mozes sve opcije ukljucit na 8800gtx i da ti ide 35-40 fps. Grafika je dobra samo ne tolko dobra da ovako lose radi. Inace ja sam odvozio mapu s pogledom iz treceg lica a snimio sam s pogledom iz auta radi FPS.
|
katastrofa živa :( kako mogu upropastit igru, to nije normalno...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo jos nekoliko videa. Ovo je outside view normalne utrke. http://www.youtube.com/watch?v=5yyzVhC1mZ4 Ovo je buggie race. http://www.youtube.com/watch?v=_PbT0lOc2DU Ovo je buggie race s special kamerom. ^^ http://www.youtube.com/watch?v=jhV9U5E5MZo |
Ma odmah na prvi pogled mi se čini lošija od rbr-a i previše arkadna.
|
arkada cista... probao demo i obrisao ga...
držite se RBR-a |
Heh..netko voli i arkade. Nadam se samo boljim performansama izlaskom pune verzije igre.
|
OMG!!!
na 8800gtx i 6600 igra trza pa necu to igrati iz principa ... |
Citiraj:
|
Sjecam se kad je izasao cmr2005 demo isto je sve stekalo i igra nije bila fluidna. Kad su izbacili igru sve je bilo super. :D
Skinuo sam dirt demo i ne mogu ga uopce pokrenuti na svojoj konfi. Kao podrzava samo novije grafe od atija x1300 pa nadalje, a od nvidie 6800 pa nadalje.:lol2: |
Citiraj:
da, i ja sam bio nepromišljen pa sam popušio 800 MB...koji kretenizam, ne radi na starijim grafama. bogte, HL2 radi na DX7 grafama (možda i DX6, nisam siguran), a ovi moraju ograničit igru na desetak kartica... konzola mi se sve više čini kao dobra kupovina... |
Citiraj:
|
Ja jemogu pokrenut.
Pokrenem, dođe mi do onog da stisnem ENTER i kad stisnem me izbaci van Najnoviji driveri za vistu što se tiće vga i zvučne. Bo |
Citiraj:
issss koji lol :D iskreno se nadam da je to samo do demoa :) |
Citiraj:
|
Lol, skinut cu bas da vidim kak ce ic.
Najvjerovatnije cu morat skresat detalje da bi mogo igrat i onda ce zgledat losije od 2005, katastrofa fakat pretjeruju sa zahtjevima. |
ne radi mi na 6800LE, os Vista, nekako mi bas i nije zao :stoopid:
GTR2 Rocks!! :goood: |
Grafika ok, ima puno bljestavila, al igrivost katastrofa, leti na sve strane
|
igra mi u rezi 1440x900 sa detaljima na high ide u 5 FPS-a... kad stavim detalje na low - ide na 15...
ima li negdje da se stavi manje od low detalja? :D ne mogu dobit 30fps niti kad igram u 1024x768.... katastrofa... ali sam zato upravo na xboxu360 odigrao demo i igra leti...... konzole su budućnost igranja. da bi se mogao igrati na kompu moraš imati grafu od 3k kn plus postatak konfe... ili fino kupiš Box za 3000kn i uživaš godinama... bez nadogradnji a sve igre lete i rade kako spada... |
Citiraj:
Slazem se s tobom da su konzole super trenutno za igre ali kad ti 50% x boxova 360 krepava unutar pola godine nije bas tako bajno. Pogotovo ako ga "moddas" na neki nacin pa ode garancija................. 3000 kn puf |
treba pričekat....ovo je puno bugova i sve je nešto ledeno...hm kad razmislim nema više dobre igre simulacije....pa ovaj test drive, pa toca 3...sve nešto sklizavo i sve ide na staru slavu kao i nfs- most wanted...
|
Citiraj:
|
Nista do RBR-a (sto se tice rallya), ovo je previse arkadno.
|
evo i ja nabavio demo.......rezolucija 1680*1050 i sve postavke na low ide 20 FPS-a.....na high detaljima nisam ni probao
|
Citiraj:
Ja sam informaticar i meni je relativno snazno racunalo potrebno a sad hocu li ja par vikenda u godini ostati doma i ustediti za graficku da bi je mogao jednom godisnje il ako kupujem iz high segmenta jednom u dvije godine mijenjati to je moje zadovoljstvo (onaj osjecaj nove grafe, igranja s njom, ispipivanja njezinih mogucnosti i snage i na kraju samog gaminga koji ti poslije omogucuje). Igre su strast. Netko trosi na cigare, netko na izlaske, netko na putovanja, netko na auto, netko na racunala itd. ima nas svakakvih no svatko od nas negleda novac kad su u pitanju strasti ;) |
neda mi se sad citirati ...:D
Po cemu je to cista arkada? Ako nisam slijep ja bi rekel da je grafika definitivno bolja nego u rbr-u (čak i na low detaljima i rezoluciji 800x600) i ne vidim po cemu je lošija od rbr-a (jedino kaj je zahtjevna .. ali ovo je tek demo ... a i piše na pocetku da demo ne predstavlja konacnu igru) I po čemu je igrivost katastrofa i leti na sve strane ... prije bi rekel da u rbr-u auto više leti na sve strane ... Evo kak radi kod mene .. rezolucija 1024x768 20 do 30 fps-a na low detaljima čak sam probal i na ultra detaljima:D .. ide na 8 fps (grafička je 7600gt) Treba pricekati punu verziju igre pa onda prosuđivati dali valja ili ne :kafa: |
@ Quick22 : E sad si ga lupio i preživio. Nadam se da se šališ sa ovim svime? :stoopid:
1. Grafika nije mjerilo kvalitete i igrivosti 2. Znaš li ti razliku između simulacije i arkade? Bar ugrubo. 3. "prije bi rekel da u rbr-u auto više leti na sve strane" , e vidiš, ovo obično jedan od dokaza da se radi o simulaciji, naspram arkadnih igara gdje ne moraš paziti ni na šta. 4. Jesi li kad gledao neki rally? Ako jesi, primijetio si da oni lete po onoj cesti svuda naokolo :D |
Citiraj:
Citiraj:
(to je bil komentar na ovo) Citiraj:
Citiraj:
Trebal sam ipak citirati prije za svaki komentar pa bi bili jasniji moji komentari :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |