![]() |
Hoču internet II
http://www.hgspot.hr/hocu_internet.asp
O jebote evo ih ponovo! Obrati pažnju pod ono u softver ulazi ... OpenOffice-bespaltni office paket. Uračunat u cijenu naravno:D I da jedna dobra vijest. Dobili su ATI-ce od Club 3D-a. |
"supermoderna, kvalitetna konfiguracija HGspota s predinstaliranim softwareom "
LOL!!! Posebno ono kvalitretna ( Everpower kuciste maxpower napajanje) |
Citiraj:
Nekima nista ne znaci enermax,corsair.......... |
6k kuna za celjerona?!:rambo: :fuming: Ma je su oni ludi?!:grrr:
|
Citiraj:
|
"Zvučnici 2 x 120 W"
Mrak:D |
A kaj se bunite ... mislim popravit ćete si financijsku situaciju, kaj ne? Postat ćete "najbolji" frend susjedu koji Vam nije 10 godina rekel dobar dan i svako malo ćete mu ispuknut 200-300 kuna iz novčanika samo da se i dalje družite s njim ... samo neka raja kupuje te Hoću Internet, naj te se previše bunit :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1927&p=1 Taj celeron je fakat jad i bijeda, pa ne bi ga stavio Miloševiću u PC , toliko je loš :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zbog glupih ljudi mi dobro zivimo! |
Citiraj:
|
nego,kolko naplaćujete?
format+win+office? driveri i te pizdarije? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
znam jednog koji to radi za 100kn |
Taj jedan je lud. Ni ne ustajem iz kreveta za ispod 250:D , za komplet (Win, driveri, office, AV). Mreža =+50 kn:D
|
evo,baš ću napisat cjenik i mir...
|
ljudi nećemo se zekat. onak kak je tor reko. onaj tko ruši cijenu bi se mogao jednog dana naći u lokvi crvene tjelesne tekućine... još nije tolika konkurencija da bi spuštali cijene.
nego... office= par tisuća kuna + 50kn windows non-server + driveri + programčad za film= 800 i nešto sitnog + 100kn i neke extra gljupostice = 50 kn. ali kad se zalomi informatizacija cijele firme ko ovaj tjedan... buraaaaaaz... mora bit dosta za živjet par mjeseci ko beg. |
Da nebi za 100 kuna crnčio. Za 100 kn mu tek bacim oko jel mu rezolucija i refreš dobar:D
|
Citiraj:
|
Da stvarno. Ali opet ak to mores nekom prodat zake ne!
|
Citiraj:
|
Baš, ak mu je puno nek nauči sam to raditi. Meni je bilo puno.
I kad pogledaš malo bolje to i nije tak puno, ak ne znaš to sam. Za 250 kn dobiješ složen comp uzduži poprijeko s svim programima koji če ti zatrebati u duglednom periodu, istestiran, backup i ghost koji možeš povuči kad hočeš. I popust na slaganje sestrinog kompa:D |
Citiraj:
|
E sad bas zbog vas mi je pukel film i od sad ja naplacujem. Trebaju mi pare za abiticu pa ako voli nek izvoli! Od sad samo frendovima for free a ostali by by.!!
|
Kaj je ovo neki sindikat :D !?
već vidim vijesti : "...sindikat honorarnih popravljača računala blokirao prometnice... " :D |
Citiraj:
bas si me nasmijo |
fromat+win+driveri+programi=200kn malo sam mlađi pa ne mogu opičit ljudima cijenu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sami windowsi kostaju bar 800injak kn :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Svojevremeno sam se bavio takvim glupostima, ali mi, da izvinete, dopizdilo. Instaliraš frajeru Windowse, par programa, neke igre, nije bitno za koliko. I sve je ok par dana. Nakon toga zove kreten da mu nešto s kompjuterom ne valja "radi mene". Ja dođem tamo, a on idiot brisao ručno neke stvari, System dir i ostale pizdarije. A takav je svaki drugi.
Onda sam tome doskočio. Nakon nekog vremena počeo ekipi na kraju raditi image particije.Onda me kreteni počnu zvati da im ja to dođem vratit nazad (a objasnio im kako), jer oni neće da ne bi nešto zajebali. A jebem im ja mater, pa čim vraćaju, znači da su sve zajebali. Ispričavam se na nepristojnim pojedinostima, ali svaki od vas koji je ovo doživio, izrazio bi se još gore. |
Citiraj:
Dobro je znana činjenica da je izlazak na teren 150 Kn + sam rad. Ukoliko je mušterija glupa i sama zajebe, ha Bože moj, očito ima viška love. Ako se dere i pizdi - Gospodine evo vam tel broj xy firme koja ima servis. Već za 250 Kn PO SATU će vam reći da su sve stavili gore, provijerili i složili - za samo 6 sati :D . Pa kad vi nekaj zajebete - slobodno ih nazovete ponovo ili meni dajte nofčeke dok got se ne naučite rukovati računalom. Uostalom - ako razbijem auto, kaj ću se derati na limara zato kaj vozim ko kreten :rolleyes: |
Poprilici je to jedna moja mušterija napravila.
I već nakon 4-tog puta je dovoljno platila školu te sada ne da nikom komp u ruke doli meni. Samo su njemu besplatno radili. Toliko ju je to koštalo da mu je bilo sasvim isplativo odmah odnesti meni ili me pozvati. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32. |