PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hoču internet II (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=6971)

tor 06.12.2003. 17:21

Hoču internet II

http://www.hgspot.hr/hocu_internet.asp
O jebote evo ih ponovo!
Obrati pažnju pod ono u softver ulazi ... OpenOffice-bespaltni office paket. Uračunat u cijenu naravno:D
I da jedna dobra vijest. Dobili su ATI-ce od Club 3D-a.

Isus 06.12.2003. 19:29

"supermoderna, kvalitetna konfiguracija HGspota s predinstaliranim softwareom "
LOL!!!
Posebno ono kvalitretna ( Everpower kuciste maxpower napajanje)

STRMX 06.12.2003. 19:38

Citiraj:

Originally posted by Isus
LOL!!!

i opet ce biti ljudi koji ce te konfe masovno kupuvati.
Nekima nista ne znaci enermax,corsair..........

BladeRunner 06.12.2003. 19:58

6k kuna za celjerona?!:rambo: :fuming: Ma je su oni ludi?!:grrr:

rendula 06.12.2003. 20:11

Citiraj:

Originally posted by Isus
LOL!!!

Al oni stavljaju everpower i maxpower i u njihove najbolje konfe:D

Jelc 06.12.2003. 21:01

"Zvučnici 2 x 120 W"
Mrak:D

Black Dragon 06.12.2003. 21:52

A kaj se bunite ... mislim popravit ćete si financijsku situaciju, kaj ne? Postat ćete "najbolji" frend susjedu koji Vam nije 10 godina rekel dobar dan i svako malo ćete mu ispuknut 200-300 kuna iz novčanika samo da se i dalje družite s njim ... samo neka raja kupuje te Hoću Internet, naj te se previše bunit :D

CatKiller 06.12.2003. 21:59

Citiraj:

dvogodišnja garancija: besplatan servis i održavanje opreme
Tako da ništa od zarade u bliskoj budućnosti...

CatKiller 06.12.2003. 22:23

Citiraj:

Originally posted by BladeRunner
6k kuna za celjerona?!:rambo: :fuming: Ma je su oni ludi?!:grrr:
Da, celeron je stvarno 2Fast2Furious :D

http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1927&p=1

Taj celeron je fakat jad i bijeda, pa ne bi ga stavio Miloševiću u PC , toliko je loš :D

RAK 07.12.2003. 03:51

Citiraj:

Originally posted by CatKiller
Tako da ništa od zarade u bliskoj budućnosti...
Baš na takvima sam dobro zaradio. Bog ih blagoslovio.

Trash 07.12.2003. 11:37

Citiraj:

Originally posted by RAK
Baš na takvima sam dobro zaradio. Bog ih blagoslovio.
Tako je :beer:

Zbog glupih ljudi mi dobro zivimo!

horza 07.12.2003. 13:06

Citiraj:

Originally posted by Trash
Tako je :beer:

Zbog glupih ljudi mi dobro zivimo!

neeee. ma nisu ti ljudi glupi. svatko je dobar u nečemu. zašto onda to ne naplatiti?

tihomir 07.12.2003. 13:21

nego,kolko naplaćujete?
format+win+office?
driveri i te pizdarije?

miato 07.12.2003. 13:47

Citiraj:

Originally posted by tihomir
nego,kolko naplaćujete?
format+win+office?
driveri i te pizdarije?

procijenis sam :)

tihomir 07.12.2003. 14:53

Citiraj:

Originally posted by miato
procijenis sam :)
pa od kolko do kolko,da nebi išo prenisko:D

STRMX 07.12.2003. 16:30

Citiraj:

Originally posted by tihomir
pa od kolko do kolko,da nebi išo prenisko:D

znam jednog koji to radi za 100kn

tor 07.12.2003. 16:39

Taj jedan je lud. Ni ne ustajem iz kreveta za ispod 250:D , za komplet (Win, driveri, office, AV). Mreža =+50 kn:D

tihomir 07.12.2003. 17:12

evo,baš ću napisat cjenik i mir...

horza 07.12.2003. 17:30

ljudi nećemo se zekat. onak kak je tor reko. onaj tko ruši cijenu bi se mogao jednog dana naći u lokvi crvene tjelesne tekućine... još nije tolika konkurencija da bi spuštali cijene.
nego...
office= par tisuća kuna + 50kn
windows non-server + driveri + programčad za film= 800 i nešto sitnog + 100kn
i neke extra gljupostice = 50 kn.
ali kad se zalomi informatizacija cijele firme ko ovaj tjedan... buraaaaaaz... mora bit dosta za živjet par mjeseci ko beg.

tor 07.12.2003. 19:43

Da nebi za 100 kuna crnčio. Za 100 kn mu tek bacim oko jel mu rezolucija i refreš dobar:D

STRMX 07.12.2003. 20:04

Citiraj:

Originally posted by tor
Da nebi za 100 kuna crnčio. Za 100 kn mu tek bacim oko jel mu rezolucija i refreš dobar:D
e pa da su svi kao ti, ljudima bi bilo bolje kupit drugi komp sa instaliran softom nego davati na popravak:D

Bl@de 07.12.2003. 20:15

Da stvarno. Ali opet ak to mores nekom prodat zake ne!

miato 07.12.2003. 20:55

Citiraj:

Originally posted by STRMX
e pa da su svi kao ti, ljudima bi bilo bolje kupit drugi komp sa instaliran softom nego davati na popravak:D
hehe.. ako je skupo, nek ti ljudi uce sami to radit :D

tor 07.12.2003. 23:48

Baš, ak mu je puno nek nauči sam to raditi. Meni je bilo puno.
I kad pogledaš malo bolje to i nije tak puno, ak ne znaš to sam. Za 250 kn dobiješ složen comp uzduži poprijeko s svim programima koji če ti zatrebati u duglednom periodu, istestiran, backup i ghost koji možeš povuči kad hočeš. I popust na slaganje sestrinog kompa:D

tor 07.12.2003. 23:51

Citiraj:

Originally posted by STRMX
Ma nisam ja tako loš. Frendovima to uvijek i napravim besplatno, ak imam vremena. Njihovim znancima pa nadalje naplačujem. Fala bogu, ima ih ko pljeve. Pa sad još ovi iz ove nove akcije... Nisam još potrošio paru od stare a več nova. Za mene se to zove - hoču pare:D evo ti internet...

Bl@de 08.12.2003. 00:11

E sad bas zbog vas mi je pukel film i od sad ja naplacujem. Trebaju mi pare za abiticu pa ako voli nek izvoli! Od sad samo frendovima for free a ostali by by.!!

CatKiller 08.12.2003. 00:17

Kaj je ovo neki sindikat :D !?

već vidim vijesti : "...sindikat honorarnih popravljača računala blokirao prometnice... " :D

miato 08.12.2003. 16:03

Citiraj:

već vidim vijesti : "...sindikat honorarnih popravljača računala blokirao prometnice... " :D
lol:clap: :clap:
bas si me nasmijo

Renesis 08.12.2003. 21:11

fromat+win+driveri+programi=200kn malo sam mlađi pa ne mogu opičit ljudima cijenu.

CatKiller 08.12.2003. 21:27

Citiraj:

Originally posted by miato
lol:clap: :clap:
bas si me nasmijo

Drago mi je (krpina :D )

miato 08.12.2003. 22:23

Citiraj:

Originally posted by Renesis
fromat+win+driveri+programi=200kn malo sam mlađi pa ne mogu opičit ljudima cijenu.
pa ti si fakat na gubitku...
sami windowsi kostaju bar 800injak kn :)

Isus 09.12.2003. 01:21

Citiraj:

Kaj je ovo neki sindikat :D !?

:beer: :beer: :clap: :clap: :D :D

Isus 09.12.2003. 01:25

Citiraj:

Originally posted by rendula
Al oni stavljaju everpower i maxpower i u njihove najbolje konfe:D
I tolko su ljubazni da dobiješ i OS od njih, a naljepnice an stražnjoj strani kučišt asu besplatne!LOL!

Rivi 09.12.2003. 07:56

Svojevremeno sam se bavio takvim glupostima, ali mi, da izvinete, dopizdilo. Instaliraš frajeru Windowse, par programa, neke igre, nije bitno za koliko. I sve je ok par dana. Nakon toga zove kreten da mu nešto s kompjuterom ne valja "radi mene". Ja dođem tamo, a on idiot brisao ručno neke stvari, System dir i ostale pizdarije. A takav je svaki drugi.
Onda sam tome doskočio. Nakon nekog vremena počeo ekipi na kraju raditi image particije.Onda me kreteni počnu zvati da im ja to dođem vratit nazad (a objasnio im kako), jer oni neće da ne bi nešto zajebali. A jebem im ja mater, pa čim vraćaju, znači da su sve zajebali.
Ispričavam se na nepristojnim pojedinostima, ali svaki od vas koji je ovo doživio, izrazio bi se još gore.

Paske 09.12.2003. 09:48

Citiraj:

Originally posted by Rivi
Svojevremeno sam se bavio takvim glupostima, ali mi, da izvinete, dopizdilo. Instaliraš frajeru Windowse, par programa, neke igre, nije bitno za koliko. I sve je ok par dana. Nakon toga zove kreten da mu nešto s kompjuterom ne valja "radi mene". Ja dođem tamo, a on idiot brisao ručno neke stvari, System dir i ostale pizdarije. A takav je svaki drugi.
Onda sam tome doskočio. Nakon nekog vremena počeo ekipi na kraju raditi image particije.Onda me kreteni počnu zvati da im ja to dođem vratit nazad (a objasnio im kako), jer oni neće da ne bi nešto zajebali. A jebem im ja mater, pa čim vraćaju, znači da su sve zajebali.
Ispričavam se na nepristojnim pojedinostima, ali svaki od vas koji je ovo doživio, izrazio bi se još gore.

Ne slažem se cijenjeni kolega ....

Dobro je znana činjenica da je izlazak na teren 150 Kn + sam rad. Ukoliko je mušterija glupa i sama zajebe, ha Bože moj, očito ima viška love.

Ako se dere i pizdi - Gospodine evo vam tel broj xy firme koja ima servis. Već za 250 Kn PO SATU će vam reći da su sve stavili gore, provijerili i složili - za samo 6 sati :D . Pa kad vi nekaj zajebete - slobodno ih nazovete ponovo ili meni dajte nofčeke dok got se ne naučite rukovati računalom.

Uostalom - ako razbijem auto, kaj ću se derati na limara zato kaj vozim ko kreten :rolleyes:

RAK 09.12.2003. 11:09

Poprilici je to jedna moja mušterija napravila.

I već nakon 4-tog puta je dovoljno platila školu te sada ne da nikom komp u ruke doli meni. Samo su njemu besplatno radili. Toliko ju je to koštalo da mu je bilo sasvim isplativo odmah odnesti meni ili me pozvati.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32.