![]() |
Lost planet DX10 demo download!
Evo, izašao je prvi demo DX10 igrice (ima i DX9, ali koga to zanima:D ), pa ponosni vlasnici 8800 serije, imate cca 380MB za downloadat pa da vidimo o čemu se tu radi. Ja baš skidam, evo link:
http://www.gamershell.com/news/38511.html Enjoy!:chears: |
lol eo ja bum isto skinul ***eš dx10 tnx na linku bdw :P :)
|
No frks, samo dajte postajte na što to liči jer ja sam na poslu do predvečer, tak da do onda ne mogu vidjet...
|
valjda ce biti vise od 20-30 frameova u nekoj pristojnoj rezi kak reportaju decki na anandtechu :)...a oni imaju gtxice
|
Citiraj:
cijela ta serija ati i Nv je prijelazna, tek se sad vidi koliko je dx10 zahtjevan,pokazuje se da su GTXice bačen novac, jedina isplativa opcija je 8800GTS 320 |
Citiraj:
P.s. Razlike izmedju dx9 i dx10 moda igre je smijesna.Razlika u rupama od metaka i jos neke sitnice koje nisu uocljive. |
Citiraj:
|
Istina, ali barem se nešto pokrenulo po DX10 pitanju...imam karticu već mjesecima, da bar malo počnem koristit njene potencijale...
|
Sve je to isti drek. Directx 10 ima trenutno istu funkciju kao i "Vista ready" natpis na monitorima. Dok ne vidim Crysis nikome niš ne vjerujem.
|
Krajsis je već 3put odgođen tako da će vjerojatno izać 2-3 DX10 igrice prije njega...
|
Citiraj:
|
Link s testom ove igre u dx10 nvidia vs ati. http://www.legitreviews.com/article/505/1/
|
Citiraj:
|
hm, moram je igrat u 800x600 modu sa 2AA I 4AF da radi glatko. ***em ti ovakvu posranu zahtjevost. Serem se na ovakve igre....:kafa:
|
meni ide 25 do 30 fps sa svime na high u dx9 modu pas mater :P
i to 1024*768! al mi proc na defoltu al opet prezahtjevna :fiju::D te me ovaj snijeg živcira ahahha kad se raspištoljiš neznaš di pucaš :D |
Citiraj:
Meni je kod igara na prvom mjestu optimiziranost (naravno, i bugovi), hebes sve ako ce ti igra ic na 20FPS. To nije igranje, to je mucenje. :D |
Citiraj:
jedva čekam Crysis. |
Ja ne cekam :D Ja cekam da mi stigne X1950GT i da razbacim koju partiju CoH-a i konacno odigram SC:Chaos Theory, to je zasad sve :D
|
heh, moram ga i ja skiniti i isprobati, ja mislim da necu bas nikakvih problema imati sa tom igrom......:chears:
|
Može li se probat dx10 verzija demoa na dx9 grafi?
|
Citiraj:
|
neznam zasto se zale oni koji imaju g80gtx i neznam kako mogu imati 20-30fps-a...
ja imam average fps 69 pri svim detaljima na max i rezom 1300x nesto (kako je vec za widescreen nesjecam se) igra je fenomenalna...grafika je odlicna a efekti jos bolji i mislim da bash zbog tih efekata kao sto je onaj motion blur(mislim da se koristi onaj novi tip pixel per pixel ako se ne varam)igra netreba imati vise od 60fps-a jer i sa tih 60 izgleda fenomenalno... igro sam je na x360 i mogu reci da mi je na pc-u bolja... |
Citiraj:
|
Citiraj:
ne... 1360 x 768 iso bi i na 1680x1050 ali mi igra neda... |
dobro je napisao rezu ja tak igram kad mi neka igra dopusti ;)
|
Average 15 FPS :lol2:
Tko je kupio 8800 karticu popušio je pare. |
lol kak ja imam sad sam oco opet proc pa imam 40 fps :D lol
|
za ovo cudo se mora imat vista jelda?
|
hmm...grafa od 4-5 soma kuna mora vrtiti dx10 igre na 16xx+ rezi sa full detaljima na konstantnom pristojnom framerateu, jer je inace jedno 2 soma kuna preskupa...sumnjam da su ljudi kupili tako jaku i skupu grafu samo za dx9, a da im se muci u dx10 tako da moraju poiskljucivati sve dodatke :/
mislim, ati je ovdje debelo u banani, ali ako ce se morati kupovati druge generacije kartica za prve dx10 igre, onda je nvidia izvarala i sve svoje musterije, kao sto trenutno to radi i ati |
Ja instaliram, al kad probam pokrenut veli "dx10nešto.dll" file missing?!?!
|
Jel netko isprobao X2900XT na ovom naslovu? :) To bi bilo zanimljivo vidjeti.. da li je u rangu 8800GTS ili GTX....
|
Citiraj:
kako ti mozes imati 15 fps-a molimte... promaj staviti dove drivere i podesi si malo komp pa ces vidjeti score... malo mi je glupo kad netko kaze da je popusio pare onaj ko je kupio g80 kada na mom primjeru vidim da je to totalno suprotno... pa zar samo meni ova igra ide dobro(čitaj 65fps-a sa max detaljima)? |
De neki SS...
|
Ljudi to je demo... Nije ogledalo stvarne situacije 8800 serije (da ne govorim 8600) i DX10. STRPITE SE!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako je vjerovati legi revieweu (nisam citao nijedan drugi o Lost Planetu) ATI ima ozbiljnih problema sa driverima. Razumijem da nisu stigli optimizirati, ali ipak... samo pogledajte slicice.
http://www.legitreviews.com/article/505/2/ Tako da bas nema smisla usporedjivati performanse kad ATIjevi driveri trenutno ne mogu ni prikazati sliku na normalan nacin, u ovom naslovu ofc. |
Sinoć sam malo bacio oko na igru. Ono, tipična konzolaška bezvezarija. Doom 3 je nuklearna fizika naspram ovog. I još izgleda kao (loš) port sa PS2, a ne "next-gen" konzole, grafički zapravo nije niti na razini dx8. Samo hrpa bijelog. Uglavnom, glupo i ružno. Za ocjenu performansi dx10 grafi treba pričekat uradak nekog tko zna spoj posao.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:43. |