![]() |
(riješeno) Veliki Bug u Visti definitivno
Probajte ovo napravit svi koji imate Vistu pa mi javite.
Meni se dešava sljedeće: Nakon što se vista digne iskjucite komp preko hibernate funkcije, zatim upalite komp i pokrenite neki video preko win. media playera, i prilikom pokretanja videa desit ce se rusenje sustava, Pokusajte to pa mi javite sto se dogadja.. |
Ohoho, Agent tajne sile je otkrio nesto novo...ja bih evo rado isprobal da imam Vistu.
|
Pa baš si sad nebi srušil sistem samo da to probam......
|
Jel ti se ruši tako da moraš ponovo dizat/instalirat windowse ili baci plavi screen ili nešto treće?
|
Citiraj:
Ako se komp probudi iz shutdown, sve je u redu, dakle gasenje preko hibernate je šrot.: baad : |
Ma ne valja ti komp. Nema druge. Kod mene u lege radi. Da nisi kaj (nestrucno) overclockiral? :D
|
meni se ništa nije srušilo...
|
Meni se čini da ta tvoja 8800GTX previše povuće struje iz napajanja i onda se nemože probudit pa baci plavi ekran,lakše joj je:D: lol2 : : spam :
Šalu na stranu,evo sad sam opet bio na visti 1h:D i opet sad na XP-u nazad i mogu reći da ta opcija radi ok,koje drivere gore imaš?Ja imam 100.59 |
Što očekivat od poluproizvoda ako je to točno? ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Inace zbog takvih i slicnih stvari se meni ne prelazi na vistu dok ne izadje bar SP1, amozda i SP2:D |
Citiraj:
|
Ajde ne spamajte više, nisam dobre volje, bit će svega... :D
|
Mislim da je izašao patch koji to rješava. Nemojte me držati za riječ, ali negdje sam to vidio prilikom update-a.
|
Citiraj:
Kod mene je updatirano prije tjedan dana, ali taj bug nije ispravljen. |
Kod mene radi i bez updatea! Bez greške!
|
vista mi je i 64 bitna i nema beda sa tim dotičnim bugom sve normalno radi.
|
to samo drago ima problema s tim :D
vrlo vjerojatno zbog grafičke :D |
Citiraj:
|
Negdje sam vidio isto/slicno na nekom forumu, moguce neowin, no nisam siguran jer je bilo prije kojih mj dana.
To je bug koji se desava samo na 'nekim' sistemima i mislim da vazi i za 32i64bit verzije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
OMG zar je to moguce... |
Evo, definitivno, u pitanju su losi 100.65 whql driveri za G80, bio sam makno njih i vise nijje bilo problema, opet ih vratim i opet crash bum tres.
|
da naravno
Citiraj:
|
Glavno da je naslov "Veliki Bug u Visti definitivno".
Drago, tebe trebaju uzet za beta-testera jerbo otkrivas bugove ko od sale. |
Ovu sam poruku dobio od Microsofta:
Citiraj:
|
ma uopce nije automatizirani odgovor :D
|
ma i da kazes da ti Vista pivu ne hladi rekli bi ti da su uocili problem i da rade na otklanjanju istoga :banana:
|
Ne, uopće mi ne miriši na auto-reply...:D
|
Daj im napiši, date bole leđa od predugog sjedenja gledajuči njihov OS da vidimo odgovor :D
|
Dragi MS,
dobio sam BSOD nakon 3 sata igranja heroja 5, a nisam sejvo nivo. Da li je to normalno i šta da radim dalje? Pero Poštovani, Hvala Vam na poslanom upitu. Navedeni problem smo uočili, te se već radi na otklanjanju istog. Još jednom hvala na informaciji, i srdačan pozdrav. :D :D :D |
Hehehe, ovo treba u novine stavit :D
|
Citiraj:
|
al pazi tolko su jadni da nisu mogli stavit bar "vas upit ce biti uzet na razmatranje" ili tako nesto, nego "mi smo malterne vec popravili to, sta se uzrujavas. znamo za to prije tebe nja njaaaaaa"
|
Dosta više OT-a, ako nemate šta pametno za reći...
|
Evo ljudi moji, nije dugo trebalo da Nvidia ispravi problem u vezi ove teme, evo skino sam i instaliro nove drivere 101.41 i nema vise onog famoznog rusenja kod pokretanja win media playera nakon hiberniranja kompa.
Svaka cast i koristim ovu priliku da cestitam Nvidii na odlicno obavljenom poslu. Edit::chears: |
:care: legenda...:amen:
|
Ide pod ključ kako bi se izbjegao daljnji spam...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:33. |