![]() |
Optimum-Racunala iskustva
koja je stvarna cjena diska?gornja ili doljna?(pitam jer sam imao već sličnih problema s cijenama)
http://img258.imageshack.us/img258/4...tled7vm.th.jpg |
Donja ti je za gotovinu.
|
Niža cijena logički :)
|
ne mora bit... niza moze bit i veleprodajna
|
da moguće je. jer ja sam jednom došao pa je lik rekao veću cjenu nego što je bila na katalogu pa zato pitam,da se nebi opet s*ebo
|
U svakom slucaju, nema bolje provjere prije odlaska do ducana od one telefonom i/ili mail-om. Em si siguran u cijenu, em si siguran da neces ici badava ako na licu mjesta ti kazu da nemaju to kaj trazis na lageru :) A sto se tice Optimuma, mislim da su oni web-shop ala Diskon24, pa bi cijena pri narudzbi morala biti ta istaknuta na webu, a u slucaju promjene (zbog npr. druge cijene od dobavljaca) bi te morali obavijestiti prije kupnje...
|
Citiraj:
niza je odgovor |
Ah i radi se o 17kn razlike... :D
|
Niža cijena je za keš. Ne može biti veleprodajna jer 22% (pdv) od 300kn ne može biti 17kn ama baš nikako.
|
i opet problemi sa cjenom.došao ja u optimum i tražim "novčanik" za cde od 96mjesta(32kn).onda mi lijepo da kad ono cjena 65kn....ja rekao ,baš lijepo!!! i onda uzmem od 48 mjesta za 25kn...i opet su me skajlali sa cjenama...ja neidem više tamo(već drugi put)...prvi put sam došao sa ponudom napravljenom preko neta i dam liku i on kaže:Šta da ja radim s tim?....*ebote ,mislim.....šta bi trebao radit s tim...:(
|
uvijek se gleda skuplja cijena, uvijek. ;)
(govorim za normalne korisnike, maloprodaja jel) |
još jedno brzopotezno:
jel se može u optimumu kupit bez narudžbe preko neta, kao u klasičnom dućanu, dođeš, kupiš, odeš? na webu nemaju faq, a ne bih se regao ako ne moram :D |
Citiraj:
Naravno, u biti to bi jedino preporučio kod njih |
Optimum-Racunala d.o.o. - molim savjet
Ima li ko kakvih iskustava s dostavom??
Evo jedan copy/paste sa njihove stranice: " Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate" :lol2: Koknretno narucio sam kod njih misha pa ga nebi volio cekat tjedan dana... |
Čak i da netko ima iskustva s dostavom nemoze sa sigurnoscu reci kada bi ti trebao primit svoj paket.
Jesi ih upitao uopce da li taj mis imaju u skladistu? Jesi ih pitao kada bi ti isti trebao stici na kucna vrata? |
Dostava ovisi o raspoloživosti proizvoda i kod svih web-shopova se svodi na isto.
Ako imaju taj miš onda će ti i doći onako kako im piše na sajtu, za dan-dva, ako nemaju onda možeš čekati i 2 tjedna. |
kupio od njih,šalju skupim HP Ekspresom
|
Ma pitao sam za raspoloživost, imaju ga na lageru, al me čisto zanima ak je netko poslovao s njima kakva su iskustva... Eto naručio sam miša i uplatio danas popodne lovu, javim baš kad stigne i kolko je bila poštarina.
Hvala svima na info, pozdrav! |
Ja sam dosta kupovao u Optimumu kad su još bili na staroj lokaciji i tad (prije dvije ,tri god.) su bili ok trgovina , dosta slična tadašnjem ADMu . Ok cijene , dobar lager i ok ekipa .
Mislim da s njima nebi trebal imat problema jer oni nisu samo webshop , već cash&carry trgovina koja posluje već neko vrijeme . |
Citiraj:
|
Imam dobra iskustva. Nisu kasnili s dostavom. Korektni.
|
Stigo mish jutros oko pola 9, postarina 36kn. Dozdoro :)
|
To je ok cijena poštarine, čak jedna od manjih.
Offtopic: koji si miš uzeo? |
Citiraj:
|
više puta uzimao od njih, dan prije naručio telefonski na lijepe oči, sutradan otišao po robu... nikad problema s njima.
|
Ja sam htio uzet laptop kod njih, međutim ispalo je da se prvo treba otić u dućan kod njih i platit kapara od 400kn i onda sutradan podignut lap. Na kraju ništa jer mi je dućan malo predaleko pa mi se nije dalo dva puta ić do dućana i natrag. Na kraju sam laptop kupio u Protisu.
Evo nemam ništa protiv dućana, mislim da je ta stvar s kaparom malo bzvz. |
pa mislim da se to lako rijesi sa uplatom preko ibankarstva i slanjem potvrde.
|
Citiraj:
|
Jedno pitanje... Naručio sam kod njih HDD i ODD i fino platio internet bankarstvom. I sad umjesto da mi potvrde uplatu, oni mi storniraju i pošalju novu ponudu istog HDDa jer mu je u međuvremenu porasla cijena. Ja sad ne mogu ništa?
:wtf2: |
na ponudi ti piše do kada vrijedi, ako si uplatio u tom roku trebali bi priznati tu cijenu
ako nisi ponuda više ne važi pa tako ni cijena |
Citiraj:
|
kakva im je to ponuda, možeš na temelju toga zahtjevat povrat love ili da ti priznaju ciijenu harda
pošalješ im potvrdu plaćanja i datum ponude, valjda piše nešto na njoj ak počnu izmišljat nekšt, a razlika u cijeni neznačajna bolje uplatit razliku nego se zajebavat s tim, izgubit ćeš vremena i živaca |
Uh, uh..
obvezni odnosi: Dokad ponuda obvezuje Članak 258. (1) Ponuda u kojoj je određen rok za njezin prihvat obvezuje ponuditelja do isteka toga roka. (2) Ako je ponuditelj u pismu ili brzojavu odredio rok za prihvat, smatrat će se da je taj rok počeo teći od nadnevka naznačenog u pismu, odnosno od dana kad je brzojav predan pošti. (3) Ako pismo nije datirano, rok za prihvat ponude teče od dana kad je pismo predano pošti. (4) Ponuda učinjena odsutnoj osobi u kojoj nije određen rok za prihvat obvezuje ponuditelja za vrijeme koje je redovito potrebno da ponuda stigne ponuđeniku, da je on razmotri, o njoj odluči i da odgovor o prihvaćanju stigne ponuditelju. |
Naravno da sam uplatio razliku, ali tad su mi rekli da je novi problem što ću 10 dana morat čekat proizvod. Rekao sam da nema problema, pričekat ću. Da bi me idući dan zvao čovjek i rekao da ne zna hoće li bit proizvod za 10 dana na lageru. Rekao sam da mogu pričekati i par dana dulje. Onda mi je rekao da se čujemo za 10 dana i da ako neće moć nabavit proizvod!?!??! da će mi predložit neki drugi?!?!?!?!
:wtf2: |
ja bi odavno već tražio novce nazad i kupio negdje drugdje :beer:
|
Šta se s njima događa? Propala firma?
Prije su imali najbolji izbor sluški u ZG sad posjetim sajt jedva po jedan artikal po stavci.... |
To sam se i ja pitao kad sam tražio neke flash kartice i čudio se što nema ničega
Čuo sam da radi dampinga cijena nisu uspjevali pokrivat troškove pa su prvo zatvorili maloprodajnu poslovnicu u ZG, a onda pomalo i web shop i sada rasprodavaju ono što im je ostalo na lageru od prije |
Radi li još ova firma ?
Vidim web stranice im više nema, facebook stranica je zadnji put osvježena prije 10 mjeseci, ne mogu naći nikakav kontakt glede njih. Prije dva mjeseca, na njihov nagovor, sam dao direktno u MR servis jedan monitor koji su mi oni prodali a koji još nije gotov. Mislio sam ih zovnuti čisto onako, da ih malo podsjetim. :) |
A šta misliš jel radi ak su zgasili web? :)
|
A slušaj, svako malo je i web od MR Servisa nedostupan ili izbaciva greške pa ga nitko nije proglasio zatvorenim.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:41. |