![]() |
rainbow six vegas i vista
ljudi da li vam radi r.s.vegas na visti???
|
kak vam radi vegas uopce (XP)
na mojoj konfi se ponasa dosta lose, stvarno mi nije jasno di je problem, poiskljucio sam sve blurove i sjene i stavio na 800x600 da bi bilo ok i kad picim, mis mi ne funka "normalno" cini mi se da je negdje neki problem... di? |
neoptimiziranost,zahtjevnost?il pričam bedastoče...
|
Pa unrealengine 3 je vrlo zahtjevan. A ovi nisu ni optimizirali 1% ....
Uglavnom da sve "piči" treba dosta jak proc i izuzetno puno ( za dosadašnje igre) rama. Uglavnom imam prijatelja kojemu na 3500 venice, 2 gb corsair-a i 7950 GX2 nije najbolje išo. I to je hard ludio kad je sve na ful detail. I onda su mu 3 gb corsaira riješila problem : roller : Tako da ja sa svojom konfom iz siga neću ni pokušavat ništa novo bez upgrada :(: sniper : |
uh,igra je fakat gladna hardwera 1280x960,detalji na medium,blur i hdr off,30-45fps...ok je...
|
da meni treba i komad rama i mrvicu proca uskladjenih s nekom zescom grafom...
koma..a konfa mi nije neki srot bas da nebi mogao igrat to na slabijoj rezi.. fakat su je prenabrijali.. |
jesu da, bar koliko sam čuo... meni i dalje ne radi na visti... :(
2 spirit: nice avatar... |
Citiraj:
|
neznam zasto, ali ne..
a frend kaze da uredno na takvoj slicnoj vrti bez problema.. tak da mi nije jasno |
ja na svojoj vrtim sve na high na 1280:1024 i bez ikakvog trzanja iigram
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@svima vama kojima igra trza (a imate "pristojan" hardver ;)) - skinite zadnji patch ja trenutno imam 1.02 i igra sa svim detaljima u 1280x960 jednostavno leti : goood : |
@the satara,očeš reč da imaš patch 1.02,jel tak..evo skidam 1.03 pa bumo vidli
|
da, 1.02...ispravljeno
|
evo skinul 1.03 i prilikom instalacije javi ovo:http://i14.tinypic.com/2mre8lv.jpg zna moždako u čem je problem?
|
znam ja, ali to ne smijem ovdje napisati ;) pa zato imaš pm
EDIT: ipak nemaš pm jer ti je inbox pun :( |
ooops,zaboravil...imaš PM
|
Meni radi bez problema na 1280x960, doduše sam onaj blur stavio na medium i još možda jednu stavku na medium al mi radi besprijekorno na xp-u naravno
|
Citiraj:
|
Patch nikakav onak kak sam je instalirao nisam ništa skidao za nju, za fps-e ti ne znam nisam mjerio btw kako se i gdje to u igrama gleda?
|
nabavit ću igru za dva dana pa me zanima dal ću sa konfom iz siga moći solidno pokrenut igru?:kafa:
konfa nije ništa klokana |
Meni radi bez beda u visti.
Instalirao igru, skinuo najnoviji 1.04 patch, restartao comp jer prije restarta nije radila i sad šljaka. Jedino me muči što mi neda 1280*1024, nego 1280*960 |
Citiraj:
|
Citiraj:
bar si mi skratio problem razmišljanja zašto neće radit:chears: prije godinu dana sam da 10k kuna i sad nemogu ni pokrenut igru, ***... ti ja tu tehnologiju |
1 privitaka
al nije mi baš nešto jasno, igra traži da grafa podržava shadere 2.0, a ne 3.0
na slici pokazuje da grafa nema 2.0 a ima shadere 2.0 |
Onda stavi najnovije drivere za početak. I instaliraj directx koji ti se nalazi na cdu od rainbow sixa, jer je to sigurno najnovija verzija
|
Citiraj:
drivere sam jučer stavio(ali bez CC,znači samo display drivere), i direct x s dvd sam snimio. uđe mi u igru i onda piše loading i tak bude jedno 3,4 minute i onda crni ekran a muzika svira u pozadini i probao sam ić s strelicama gore-dolje i to radi ali nema slike :nono: |
Jesi stavio najnoviji patch 1.04?
Ako imaš vistu, probaj u compatibility modu staviti da ti se pokreće kao za xp. Odi u postavke od firewalla i manualno dopusti da ti se R6Vegas_Game.exe pokreće |
2 privitaka
Imam win XP
kod snimanja patcha mi javlja ove dvije greške: |
Pa normalno kad nemaš original :rambo:
|
Citiraj:
|
I marq20 x800 serija nema shadere 3.0 i zato ti ne radi, istao kao ni meni na x800xl stoji crni ekran.
Ali čudno sporoo mi radi na 6800go, stvarno taj patch moram stavit. |
evo ja sam se natjerao napokon instalirat igru i fakat je dobra......jedino kaj je v1.0 dosta bugovita pa tek sa 1.4 patchom igra djeluje dovrseno.......
|
sorry što podižem stariju temu
evo instalirao sam igru, stavio 1.04 patch, isključio HDR, blur na medium, sjene na low, a igra radi na 10-30FPS-a :eek: inače igra mi se čini jako dobra, ali da na 7600GT radi tako loše, nisam očekivao |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:08. |