![]() |
Das tipkalica :)
Evo malo me nerviralo sto i nakon 10 godina sa racunalima neznam u potpunosti cjelu tipkovnicu na pamet pa sam se dosjetio. :D
Uglavnom ideja je stara sigurno preko 5 godina kada mi je to palo na pamet (znaci starije je od das keyboard) ali eto konacno skupih nesto vremena i volje i napravih ono sto pozelih :) Evo slike meni najbolje tipkalice ikada napravljene :) naravno posjedujem ju to je coolermaster q alloy tipkovnica. http://www.imagesforme.com/thumbs/4501Photo-0023.jpg takva je bila defoltna :) e sada nakon 3 sata smirglanja tipke po tipke (trebalo mi je tocno 3h i 20min) i nakon odpadanja ruku rezultat je zadovoljavajuci. Dobio sam crne tipke u mat izdanju sto je meni bolje od sjajno lakiranoga jer se manje sklize :) Daklem evo slike konacnoga proizvoda http://www.imagesforme.com/thumbs/6272Photo-0001.jpg Evo ja sam super zadovoljan i mogu reci da svako malo pogledam u tipkalicu ali mislim da ce se to promjeniti od sada :D Koristio sam smirgl gradacije 1000 i nakon 40 tipki sam shvatio da nemoram stiskati ko sivonja vec samo da lagano prelazim preko tipki :) da cujem komentare Evo jedne uvecane slikice http://www.imagesforme.com/thumbs/6239Photo-0002.jpg |
zanimljivo, ti si znači obrisao sva slova sa tipkkovnice?
nebi ja mogao bez njih... ;) |
ludo izgleda ;)
iako neznam... nebi to radio. nije da nemogu bez slova na tipkama ali nebi opet :D |
Ček sad misliš naučit slova napamet? :D
Al pošto sad upravo i ja šmriglam nice job ;) |
Rofa :)
Ali bez obzira na to, ne bih brisao slova :D Ovako dobro izgleda, ali čudno je...ne imati označena slova na tipkovnici. Ako budeš imao česte tipfelere, mislim da ćemo znati zašto ;) |
ma gle vise manje znam 90% slova i tipki gdje se nalaze ali me nerviralo to sto sam svako malo gledao u tipkalicu :D
I da slikao sam tipkovnicu sa slovima tako da ako mi zatreba nesto :D ajde buljo da vidimo tvojih ruku djelo :D |
Nisi normalan :) bas me zanimaju tvoji slijedeći postovi.
|
Fora izgleda, ali ako dodje netko tko ne zna na pamet lokaciju slova ili ti nacugan, pisi kuci propalo. :D
|
Citiraj:
A zamislimo tek rendulu :D |
Super, jedva sam čitao fisha koji ima slova, sad ću još morat i tebe pogađat kaj si mislil reć...:D
|
ako isus ugleda ovu temu, gotovi smo
|
Citiraj:
|
hmm, zanimljivo, idem u garažu vidit jel imam finog šmirgl-papira, ak ima, i ja brišem, jer ma stvarno nervira što stalno gledam u tipkovnicu a ne trebam, kak se samo prije nisam toga sjetio??
btw, ima li di kod nas kupit ta CM tipkovnica, izgleda fenomenalno? |
Citiraj:
|
...
hehe, nice, jos promjenis raspored tipki k'o na das keyboardu i pici :D |
Hm, već vidim krivi post a ja po bananku :)
|
samo da vas razuvjerim nevjerni Tome imam pokoju gresku ali evo vec sam napisao posljednjih 15 postova bez slova i nema greske dapace cini mi se da bolje pisem :D
I da nije da ja neznam kako stoje tipke na tipkalici vec je problem sto refleksivno spustim pogled a taj dio me nervirao. Netko je pitao za tipkalicu mislim da je vise nema nigdje inace ju je imao hg i links ali mislim da se vise neprodaju :) |
Hoćeš reći da više ne gledaš u tipkovnicu? Ili je i dalje gledaš ali ne vidiš slova?
|
Citiraj:
|
evo i ja svoju sredio, zakon je!!, ali opet gledam dolje, no manje, valjda ću se odviknut sada, jer više nemam što vidit:D
za svaki slučaj imam kutiju na polici iznad kompa ak zaboravim koji znak, super ideja i preporućam, upće nije problem pisat, bar meni: goood : |
Citiraj:
pa puno manje gledam a i kada pogledam neam sta vidjeti :) imho zadovoljan :D |
Pa to sam i rekao : lol2 :
|
Citiraj:
|
Prvo cu za prbobu svaku tipku sa izolibandom crnim izolirati.
A poslje cu ak mi se svidja izbrusiti. I onda idem probat na reklamaciju u links. Prodali ste mi tastaturu bez slova :D |
I onda će ti ju Syss osobno zabiti u tjelesni otvor koji će načiniti specijalno za tu prigodu. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ili nam je kolega jednostavno mogao napraviti nesto sto mu blokira pogled na tipkovnicu, komad kartona sa konopcem, tesko 3grama, visi mu s vrata i ne vidi tipkovnicu .. em imas slova, em sigurno naucis tipkat (bar sam ja tako u skoli) .. al eto, svatko ima svoje ideje :)
|
LOL, dobra metoda :D
|
ja dam idto nakluo sloba sa rasrarute i sada riplam kao sejrerativa it yu filnoba :)
|
Citiraj:
|
kad malo razmislite ako vam se i dogodi da morate pogledati u tipkovnicu (sto je stvarno rijetko kod vecine pretpostavljam, eventualno ako jednom rukom treba napisati nesto suvislo) niti ne gledate koja tipka je potrebno slovo nego konkretno gdje je. bar mi se tako cini
|
fora!! :beer:
sam ja bi tipkal gore nego fish i isus skupa na tome...:D bilo u njemackoj kupit "das keyboard", isto bez tipki, nesto kao reinkarnacija ibm klikushe... |
Malo OT: Ztane li da veinća ljdui (braem oni koji pnuo čaitju) ne čita solvo po slvoo već samo peralzi pgoldeom perko rijčei, btina su samo prvo i zdanje sovlo.
Ako ste ovo pročitali znači da i vi spadate u tu grupu:) |
naravno!! to je bilo tu vec par puta...;)
|
Ponekad sam zabijen da nemogu nać tipkovnicu, kud još da brišem slova..
|
Citiraj:
Ali fora si ovo napisao ;) skuzio sam sve iz prve :) @ Tema: Super si si to slozio! Dobro si se sjetio! : cheers2 |
Znam i ja više manje sva slova na pamet ali ipak da budem iskren kad pogledam mi je jednostavnije.
|
Citiraj:
Kad sam to pvri put vdiio nasim ni sukižo da su solva probakna :D Od sad sve psotvoe pšiem bez svloa na tpikvoinci i još pobrakna. |
jbegia, porefisoianlna dferoamijca :D
|
@ Fleks & lacy: vstrbo!!! ( skontajte kaj to znaci ;) )
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:40. |