![]() |
Struja - T-com - izvanzemaljci .. bla bla bla
Ljepo se ja šečem sad navečer s curom vani kad odjenput nestane struje .. cela Krapina vu mraku ... i tak pol vure bilo .. dojdem doma . palim komp ocu na net .. nemrem .. nema protoka podataka :( .. zovem službu za korisnike niko mi se ne javlja ... onda kad sam se nakon 20 ili kolko minut uspel spojiti pročitam da pol servera ne dela ( lowpings ) .. i da je u ZG bilo problema sa strujom i spajanjem na net ...
.. dal zna ko kaj se je to dogodilo ? |
I u Sl. Brodu je bio neki udar.....al samo na kratko. Sve se ugasilo-upalilo u sekundi. Telka je ostala sumiti 10 min, al DSL-a nije bilo dobrih 20 minuta...
|
Kod mene lagano zatitralo, bio sam na nekom serveru i samo je igrace pocelo bacat van. Komp ok, tv ok, samo lagano zatitralo...
|
U cjeloj HR se to desilo, a izgleda u cjeloj regiji (Balkanu).
|
samo mi nije jasno kak to da je kod nekih samo titralo a pri meni je totalno nestalo ( mislim kuzim da je Krapina h vriti ali ipak :rolleyes: )
.. a i opet .. lowpings serveri nisu na području balkana a kolko sam videl dosta ih se je bilo pogasilo :( |
hehehe,ja taman čisto komp kad sam primjenio da se dogodio ko neki pad napona...al u osijeku je to trajalo možda 1sec...
|
kod mene u Varazdinu je zatitralo u trajanju od oko sekunde, a net nije radio dobrih 20 minuta...onda se sve vratilo u normalu
|
net nije delao jel su im se vjerojatno serveri pogasili.
|
Kod mene je samo zatitralo i onda je nestalo 1. i 2 program HTV-a.
Srušio se ADSL, ali se je konektiral na centralu. Od tuda niti makac nekih par minuta jer kak veli Isus vjerojatno su im serveri pali. |
kak sam več napisal vu drugom jenom topicu ... uz cjenu koju njim plačamo za njihove usluge su si mogli nabaviti par agregata ...
.. nego mi nije jasno kak to da su i lowpings serveri bili pali ... jer po tome izgleda da se to nije dogodilo samo kod nas nego i u drugim državama ..:confused: |
Kod mene je samo na dvije sekunde pao napon, žarulje svjetlile "na pol"
Komp i DSL uredno nastavili šljakati. Od važnijih kućanskih uređaja sam samo provjerio škrinju i frić, baš me briga za ostalo...:) |
ja sam bio na wcu i odjednom se svjetlo gotovo ugasi, i nakon toga ponovo upali :D drugo je sve bilo ok
|
Ja gledao film i ništa nije bilo. :confused:
|
Ja sam bio u Guild Warsu i samo je zatitralo svijetlo.. sve ok :confused:
|
Ja bio u kupatilu na brijanju. Nestalo struje i ja se porezo.
Znači , poremećaj zahvatio cijelu Hrvatsku, a možda i šire. Za sad nigdje ništa nema o razlozima.Il možda neko zna? : cheers2 |
ja već mislil da je meni dsl crkel
|
Kod mene je bila pomrcina od 3s. Pc se ugasio a TV je radio.
Da nas nije mozda zahvatio magnetski poremecaj u Zemljinom magnetskom omotacu? |
http://img242.imageshack.us/img242/415/bezimenatz0.jpg
To bi bilo to. Dobro ih protreslo kad se i kod nas drmalo. |
monitor mi se bio zgasio pa odmah upalio.
|
Na vijestima nema nista da je i kod nas nestalo struje.
|
kod mene je isto nestalo struje, ali se vratila nakon 30 minuta...
cudne stvari su se pocele dogadjati... |
kolko se ja sjecam porsle veceri i noci sve je proslo uredu...valjda... :D
|
je sad je bilo na vjestima da je vu njemačkoj kvar bilo .. samo .. mislim .. pa kvragu i sve ali da ja ostanem na pol vure bez struje zato kaj je h njemačkoj kvar ...:rambo:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Njemačka, Francuska, dio Italije...ako nisi znao mi uvozimo struju iz EU, tako da to nije ništa za čuditi se. "SUBOTNJA večer je prisjela milijunima ljudi širom Europe nakon što je ispadanje dva njemačka dalekovoda dovela do prestanka isporuke eleketrične energije u Njemačkoj i susjednim državama. Pretpostavlja se da je razlog padu elektroenergetskog sustava bilo u povećanoj uporabi grijalica zbog naglog pogoršanja vremena i zahlađenja. Najteže je bila pogođena Francuska gdje je bez struje ostalo 5 milijuna ljudi, uglavnom u istočnom dijelu zemlje i dijelovima Pariza. "Nismo bili daleko od zamračenja cijele Europe", izjavio je Pierre Bognard, direktor francuske elektroenergetske tvrtke RTE. Iskapčanja struje su zabilježena i u Austriji, Belgiji i Španjolskoj. Većina potrošača je struju natrag dobila nakon dva sata. Nisu zabilježene nikakve ozljede, ali su širom Francuske policija i vatrogasci morali reagirati zbog tisuća ljudi zaglavljenih u liftovima." Još smo dobro i prošli. |
Kod mene radio i komp i net normalno ... Vecina usera koji koriste aDSL i nalaze se na mojoj listi (ICQ, MSN) misteriozno su nestali na nekoliko minuta ;)
|
Meni je isto nestala struja 2x po 1sec, i adsl se resetira...
|
Meni je zatitralo na sekundu dvije, valjda je pao napon, ali mrcina iz siga se nije ugasila:D
|
kod mene nestalo nanekih 30min a mozda i duze...
|
Ma ja sam bio vani pa nisam ni vidio,ni osjetio nestanak struje...
|
frendu crklo ms napajanje.. : bonker2
|
Citiraj:
|
ROTFL Dule :) Moji Tagan i Seasonic su uredno nastavili napajat kompove bez restarta, a odmah nakon toga mi je buraz banuo kukat u sobu kak mu se zgasil komp... Sharkoon 300W star 3 god. I nis upalil ga je i sve 5 :D
|
moj komp nije ni žmirknuo, samo svi ostali aparati u kuči, jedno je problem što čini mi se da mi je riknuo wlan dsl router, jel još nemrem na net prek njega, nego se spajam na suseda... :rolleyes:
|
Hehe ja sam bio cugo na Tomislavcu, pa kad je kolodvor zabljesnul kak božično drvce, a tramvači se malo ukipili :D
|
Evo i kod nas u Popovači, ja igram belu na Playtoy-u s frendom, vidim zatitraju žarulje jednom modem se zgasi, napajanje izduralo i nakon dve sekunde totalni blackout. J.ebemu a falilo nam je 200 da izađemo van a imao sam 50 zvanja.
|
Citiraj:
|
Evo gledam na vijestima, kažu da se diljem europe to događalo...
Ja bio vanka, igramo pikado, nestane struje, propala partija (čitaj: 4kn): finger : |
Citiraj:
|
Eh ja bio u dnevnom prico sa ukucanima kad odjednom ono ko da je netko potencio metrom zagasnuo žarulju i ponovno pojacao i na tvu nestalo slike...
Prvo otrcih u svoju sobu na katu da vidim komp sve ok radi ali download nejde i nije se htio ponovno spojiti... |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:23. |