![]() |
Dobro napajanje... koje?
Ali neko po solidnoj cijeni. :D
|
Re: Dobro napajanje... koje?
kuha kavu,jace je od 750W enermaxa a opet kosta manje od 235w jnc-a...
|
msvrtane ajd malo napisi kolika su odstupanja tvog napajanje
ja trenutno imam probleme sa napajanjem pa me zanima to jel ga mozda i kupim sadasnje task 300w daje : 1.5V=1-45 :( |
Ako si to pročitao u BIOS-u ili MBM-u zaboravi.
I meni su pisale svakojake bedastoče dok nisam izmerio instrumentom. |
Citiraj:
ma garan je lose napajanje odstupa mi u svim voltazama |
taa podstupanja mozes zaboraviti iz windowsa biosa i sl...
a po konfi ne cini mi se da ti treba jace napajanje..jedino ako je ovo staro 2godine il sl onda da..naprosto svako napajanje gubi nes snage kroz vrijeme... a opet ak kupis neko od ovih name napajanje nes pogrijesiti na duge staze... |
konfa je epox8rda3+
1700+ i sve ostalo ma kakve voltaze pokazuje kod tebe |
Citiraj:
|
Hmm, nasao sam Enermax 350W za 500kn. Kad skupim kes, kupujem. :)
|
kad smo već kod napajanja što mislite o napajanju u Chieftec Dragonu 350W?
|
Citiraj:
Kako prepoznat - chieftecovi imaju pozlaćeni griller na napajanju a druga su napajanja obični lim |
Vi koji imate enermaxa napisite napone koje vam daje napajanje a ima vas dosta pa da vidimo odstupanja
|
win usdm
vcore 1.84 a namjesten je na 1.8 vdimm 2.96 a stavljen je na 2.91 +5=5.029 +12=12.464/12.403 -5=-5.501 -12=-12.528/-12.610 e sad po prva dva vidite koliko to sranje laze...a imam ga tek toliko da vidim temperaturu... |
pa ako je vjerovati prgramu volaze su ok.
jel si to napajanje uzeo u formelu |
Ne vjerovati programu. Ovdje možeš pročitati moja mjerenja napajanja. Vidi kako pokazuje napone u Windowsima.
|
Meni je najbolje napajanje iz moga Anteca 350W!Samo n vjerujem da ga ima za nabavit negdje pojedinačno.
|
Citiraj:
|
CyberLordu daj napisi koje ti napone daje napajanje
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vcore 1,6 - 1,62 +5 - 5,11 +12 - 12,29 -5 - 5,23 -12 - 12,34 Sad ne znam jel to glup program - držim ga zbog temperature - ili napajanje |
Citiraj:
:beer: |
Antecovih napajanja ima pojedinacno za kupit i u Technorajhu!
|
Citiraj:
pogledaj u tehnorajh, malo su jeftiniji od helicoma... |
Citiraj:
|
I 3RD that emotion!:D
|
Evo kupio sam si danas Anteca u Helicomu - pa to je dučančić u mini stanu zajedno sa Helixom.... no glavno je da je kutija tu, složio sam sve, sve je stalo i sve je OK:D
|
Kad smo kod napajanja može li mi netko reči koje od ova dva mi je bolje kupiti s obtzirom na razliku od 100kn u cijeni
Antec Truepower 430PEC, 430W - 960 kn Enermax 430 - 860 kn |
Koliko se sjecam po testovima koje sam gledao, mislim da je Antec bio marginalno bolji (dao se forsati vise preko specificirane snage od Enermaxa). Ali mislim da ti to u zivotu i ne znaci previse....
U biti nemozes fulati ni u kom slucaju. |
Nekako me vuce na Antec zbog termalne kontrole vrtnje ventova u kučištu
|
Citiraj:
I enermax je termalno reguliran.... cak neki modeli imaju i nekakvu dodatnu kontrolu preko nekog potenciometra (valjda) na napajanju.... |
Ne ventova u napajanju, već dodatnih 3 ventilatora
|
Citiraj:
Cuj ako smatras da je to vrijedno 100kn - go for it. |
Evo skupio sam 350kn, jos 150 za Enermax 350W. Hoce biti dovoljno?
Jos jedno pitanjce, ova nova napajanja nemaju onak konektor za monitor a ovo moje ima, istot ako i monitor. Kak cu spojit monitor? (kabel je isti ko onaj crni, samo je bijeli i mislim zenski) Gle gle, ima Formel Task 500W PSU za 500kn. Ja imam 300W takvo i nije lose, da radje uzmem to? |
ma uzmi MS 450Wpro. Meni radi savršeno a košta samo 200 kn i ima dva venta. :D :beer:
|
Citiraj:
jedini bed je kaj sa kompom ti se nece i gasiti monitor..ali to je gumb vise za stisnuti.. |
Evo sad kad sam kupio Anteca - tražit ću svog nekog (ne znam kaj zapravo je- samo mi je nešto u rodu) da dođe sa svojim spravama pa će izmjerit pravu voltažu na napajanjima pa ću javit.
|
Ajd fala kurcu, sutra idem po Enermax 350W. :D
|
Enermax je uboden u Formelu, stavit cu ga poslije jer sam ujutro imo maturu i idem spavat do preksutra. :D :D :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:25. |