![]() |
Treba mi masina
Dakle ako bi se nasla koja dobra dusa i donirala neki stari p3 1000 mhz ili jace za server za nas klan, bio bih mu stvarno zahvalan.
|
Dat ću ti ja komp u zamjenu za par tisuća kuna :D :D :D :D :D :D
Kak se zove taj klan? |
I cime se vi to bavite?
|
|
Re: Treba mi masina
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jebes takav klan koji nemoze izmedju sebe skupiti dovoljno za neku konfu za server....
narocito s danasnjim cijenama |
Citiraj:
eh kad smo kod oglasa moj reli klub bi trazio neki dvije godine stari bmw 5 ili 7...pa ako neko ima ispravni i voljan ga je donirati hvala... mislim taj bmw je jednako star ko i taj stari p3.... |
Citiraj:
btw, dobra fora za ovo doniranje ,stvarno. :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :gringo: |
Pa nismo mi Caritas!:D :D
|
Citiraj:
256 DDR 333 80 Gb HDD GF2 pro dajem u dobre ruke :beer: Samo dođi po njega, stvarno bez zajebancije, dajem, ozbać .... --- Ekipa iz kvarata samo čeka lepe dećke, nadobudne s nedostatkom sive mase :D ---- |
Gimpovi :p
|
sqeek like a pig son, like a pig :D
( za one koji ne znaju o čemu prićam. onda ste za to premladi :D ) |
Re: Re: Treba mi masina
Citiraj:
mogu ja doci po to...javi kad ti odgovara... |
Re: Re: Re: Treba mi masina
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Treba mi masina
Citiraj:
he would like to squeek like a pig, would he now .... Well now son, we here like em, you know, fresh fish, and you boy dont smell like fresh fish, you more stink like old cow. So why dont you just mosy on down, and leave us alone to do what we like - aint that right pa .... |
Re: Re: Re: Re: Treba mi masina
Citiraj:
SKIDAJTE OVO ILI ĆU NAPISATI VIC O PODHLAĐENOJ FATI PA BLJUTE!!!!:D |
Re: Re: Re: Re: Re: Treba mi masina
Citiraj:
|
Citiraj:
a znate li onaj o ivici i bakici???:D :beer: |
Re: Re: Re: Re: Treba mi masina
Citiraj:
vi slavonci volite kulen a ti previse seres pa spoji ugodno s korisnim!!! kulen----->guza----->5 min tisine!!!! |
Citiraj:
ajme duje danas sam ti dobia tri srdele na moru znas ono pa kad sam ono dosa ajme brale, a ono mala dode pa ono da vidis kako je sesna brale ono, a ocemo ici na hajduka ono pa brale ono, idem ja sad pojest tri srdele pa cemo sebi zabi iglicu i onda necemo umrit jer cemo bit samo kost i koza ono brale odmah mi skoci zivac :burn: |
Citiraj:
nemoj ti srat po slavoncima a vi iz ostatka hr kad dodjete u slavoniju pojedete nama sav kulen:D |
Citiraj:
|
nisam srao po slavoncima..ni po kulenu
ono s gregom nije islo nikog drugog... |
Pršut rul3z :D :D
|
Citiraj:
ajde imas jos jedan pokusaj,smireno, koncentriraj se i smisli nesto sto ce me pogodit u dusu :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Odlichna!:D |
Citiraj:
a nisi mu ni do koljena u provalama... samo nazalost njegova je za qrac.... :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uvijek se volim dobro nasmijati.:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ti kao radiš, a ono čitaš postove na forumu.Joj, da šef dozna!:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D :D :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :D :D :beer: dooooobra !!!!!!!!! |
ma gorane dobra...
..samo sto nije tvoja...nije fora kupiti tudje fore i prodavati.. ajde sad se jako naljuti i lupi neku glupost ko i inace kad vise nemas mi s cime spustiti... :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:30. |