![]() |
Problem sa ergo 525
Ipak sam odlucio kupiti ergo 525 i odmah problemi. Sve super sljaka u winovsima alim kada udem u neke igrice odmah sr.... . Naime igrica nece prepoznati niti jednu tipku osim 3 standarne. Dali netko zna kaj bi mogao uciniti da mi igra prepoznaju ostale tipke. Probao sam u AA i u COD2 i u control optionsima prihvatiti neiti jednu dodatnu tipku. Probao sam sa driverima,bez drivera, na usb,na ps2 i nista... Dali imaju drugi takve probleme
|
Da li je moguce da je mis pokavaren ili u cemo bi mogao biti problem?
Probao sam na jos nekim igricama i jednostavno neprepoznaje ove dodatne tipke. ... Svaka pomoc je dobrodosla |
Miš je ispravan samo se te tipke jednostavno ne mogu koristiti u igrama jer fora je što je u njegovim driverima več određeno za što je koja dodatna tipka(ovisi za što narediš).
|
ja također nisam uspio koristiti dodatne tipke, s tim da ne mogu više koristiti ni srednji scrool kao tipku, gdje mi je bila prije Bomba u COD2.
iako si ovo mogao postaviti i u moj thread za ovaj miš. :) ako tko nađe rješenje, neka se javi. :) |
Evo rijesne je nadeno.... malo sam mozgal..... i nasel
Jednostavno, u driverima za tipku na misu koju zelis koristiti u igri izaberes opciju "keystroke" i odaberes neko slovo,ili neku funciju(ctrl,alt). http://img134.imageshack.us/img134/973/mouseva3.th.jpg Tada mis se tipke na misu ponasaju ko odredno slovo i uredno ih prepoznaje u igrama. :beer: Naravno time gubis one postavke u win ali meni nisu te bitne,jedino back za web. |
ajme hvala bogu ja vec 2 sata guglam i u niti jednom reviewu uopce nisu probali dodijeliti funkciju nekoj dodatnoj tipki ili nisu spomenuli problem: finger :
inace hvala:) |
idem baš probati... :)
|
Citiraj:
|
e ovako.. radi i neradi... kad oću bacit bombu, on nju baci, ali ne uspijevam je "zakukati", ono kužiš, da je kao aktivira u ruci i drži, pa kad bacim da dmah grune. :( e to ne mogu.....
|
Citiraj:
|
govori o COD2
|
Citiraj:
u cod2 kuhanje iskljucivo ovisi o modu na serveru a ne o postavkam misa.... kuati se moze ako to server dopusta tako da se samo drzi tipka za bombu... |
joj, pa nisam glup, mogu kukati ako drzim tipku na tipkovnici, ali ako drzim istu tu tipku bindanu u windozama na misu, odmah je baci, ne kuka.
;) |
Nako 2 tjedna uzivanja u misu riknuo je. Jucre ujutro upalim komp a ono mis mrtav, nepomaze mjenjanje usb/ps2 portova. Riknuo je sam od sebe, inace bio je spojen na usb. Odnesao sam ga na reklamaciju i novog cu doiti tek za 25-30 dana kada im doce nova posiljka. Inace kupljen je u ADMu. Bas imam peh :( :(
|
Vidim umiru, a bas sam ga si mislio uzet. Izgleda da ce ipak past G5.
|
Citiraj:
|
za strategije ti je dovoljan i mouse od 50kn.
moj ergo još dobro radi samo što je komp još na servisu pa ga ne koristim |
moj isto još uvijek radi, ali strašno nervira što ne mogu zakukati bombu u COD2..... :grr
i počela mi bil škripati tipka, pa sam skinuo poklopac i vratio nazad i sad ne škripi :) nije savršen za 170kn, ali vrijedi te novce... |
Citiraj:
kad igras w3, sc, apm skoci i do 300, oa bi vidio kako to ide s misom od 50 kn. :P |
Citiraj:
Moj radi bez greške.: hello2 : |
moj jos radi. takoder mi desna tipka skripi tu i tamo i kada igram cod2 ako u toku igre idem premjestat misa pa malo lupim s njim po stolu on registrira da sam pritisnuo neku tipku i zapuca ili nanisani...
|
Citiraj:
|
pa da li se mogu isprogramirati na Logitechu?
jer ja i na starom logitechu, ako bih instalirao drivere za miša, više mi nije radilo kukanje bombe.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e pa izgleda KREPAO i moj... :cool:
pri paljenju kompa uopće više ne reagira, isprobao na svim USB portovima, i na PS2, i ni mrc... stari Logitech radi ko beba iz prve na istom portu.... :) i što sad, nema ih u Linksu više... da li tko zna da li mogu nadoplatiti za mx518? izgleda da onaj ipak nije iznimka, sve me strah da neće i drugima počet crkivat... sutra idem u Links... :grrr: |
Citiraj:
|
srećom imam stari logi koji me nikad nije iznevjerio, i zaključio sam da mi je nekako draži.... :)
samo mi fale tipke sa geniusa... |
ni u Operi ne radi kak spada
kod scrollanja, ak brzo odvrtim wheel, stranica se pomakne samo za par reda, isto kao da ga odvrnem za samo jedan stupanj. dok zgasim mouseelf sve je ok, al onda izgubim dodatne tipke: nono : |
moj sutra ide u links... a naravno, više nemaju ovog u prodaji... ;)
bit će tabačine... :D ne, vjerojatno ću doplatit za MX518... onaj G1 mi izgleda malen i bez tipki... |
Moj još uvijek(kuc kuc) radi ko avion
|
ja evo taman dođe iz Linksa, reklamirao Geniusa, nemaju drugog na stanju niti će ubrzo dobivati, pa sam doplatio 100kn za Logitech MX400! najviše sam ga uzeo jer ima tilt wheel..
Još ga nisam ni spojio, idem sad pa napišem dojmove... |
evo prvi dojmovi. Miš mi odlično leži u ruci, sviđa mi se što je lagan, trebam ga još podesit kako mi odogvara speed i scroll speed,,,
kvaliteta izrade, hmm, baš i nije na nivou... kotačić ako brže skrolaš struže grdo... veliki MINUS... tilt wheel, radi dobro, ali mi jemalo čudan klik... |
samo jedna stvar......to što je dva odapelo na isti naćin.....nemora znaćiti da miševi generalno rikavaju........svi znamo da se sve proizvodi u više klasa.........pa su u našim trgovinama vjerojatno završili lošije kvalitete, nego recimo u Americi......a i naši dobavljači puno puta namjerno nabavljaju nižu klasu robe...(jer njih izađe jeftinije), a prodaju je pod cijenu "A1" klase!!
Ovo nepišem napamet, nego sam puno puta vidio na svoje oči...... Pozdrav!....inaće...kupio frend tog mišonju i koristi ga dva mjeseca za AutoCad--> prezadovoljan! |
Citiraj:
|
Citiraj:
a iskreno, razlika između mog starog Logija koji je nov koštao 100kn prije 5 godina, Geniusa od prije mjesec dana i 175kn, i sada ovog Logija od 270kn... Igram se svake prijestupne, a za rad u windozama bi poslužio i miš od 20kn.... ovaj je odličan i na njega je pravagnula činjenica da ima tilt wheel, tj., mogućnost vodoravnog scrolanja... Ovaj mi bolje paše u ruci nago 518... i laganiji mi je, što volim, a ne da guram ciglu po stolu... znaš što ću ti reć... Još mi je najbolji onaj najstariji... samo mi fale tipke back/forvard na njemu... |
Evo i moj crko,PSMTR: finger : :argue: : Machineg : baad :
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:57. |