![]() |
Hardwer ban
Evo kupio sam disk od 250 giga za 300kn ali na njemu se nalazi hardwer ban( a to sam skužio tek kada sam ga donio doma) i nemrem igrati igre preko neta! e sada me zanima di je taj ban pohranjen na disku? dali je u master boot recordu ili negdje drugdje na disku ili ćak na nekom čipu? i koje je rješenje za micanje toga? molim pomoć
|
Znaci - igrao si neku igru, i zato sto si koristio cheateve dobio si PB ban?
Formatirao si i ocekivao da ces moci ponovno zaigrati, po mogucnosti sa cheatevima? Preporucam novi disk + fair igru. PS. Progooglaj pa vidi kako PB radi. |
Imaš na Wikipediji člančić o hardware banu. Pročitaj sve.
|
Odlična stvar :)
Šteta što ipak ima načina da se ban ukloni. Cheateri, spameri, programeri virusa i spywarea su šljam svijeta i trebaju goriti u paklu za sve vjekove! :smoke: |
ne bi li obicno mijenjanje serijskog broja trebalo sve srediti? Javi ako moze,saljem ti programcic.
Citiraj:
|
Nemremo znati da li je on cheatao ili nije, tako da nemamo pravo nikog optuzivati, zato mozda je kupio HDD kojem je serijski broj promjenjen.
|
Haha, uskoro bi mogli prodavati serijale od hardvera.
Evo, ja prodam svoj serial od harda, pošto se ne igram nema šanse da je bannan. |
Kupio sam disk star 2 i pol mjeseca i ima garanciju za 300kn kaj mi se činilo sasvim ok cjena jer novi je 580 ali sada mi ne dopušta igranje a taj mi disk sada ionak niš ne znaći pa bu najbolje da ga prodam ako nemrem to maknuti. a i mislim da ću j**** majku onome liku koji mi ga je prodo
|
pa ako ne koristis ćiteve nemas se cega bojati... to su debili koji neznaju drugacije...
|
koji je to hard?
|
Segate Baracuda 7200,9 sata
|
Citiraj:
sig ti je pola metra, ili to samo meni tako? |
Citiraj:
|
Citiraj:
"You can go to www.mpcdownloads.com to get a hardware ban spoofer which spoofs (modifiys) your harddrives serial number so you are not banned. Retrieved from "http://en.wikipedia.org/wiki/Punkbuster_Hardware_Ban" Probaj najprije ovdje prošnjofati http://www.mpcdownloads.com/ Eh, da...onoj grupi spamera, cheatera, stvaratelja računalnih virusa i spywarea sam zaboravio dodati najniži oblik života. T-scumovce :D |
budem probo! ak nejde vidio sam u servisu kada sam bio na praksi da raptoru na motoru se kratko spoje one vanjski vodovi i tak se spali disk da se ne vidi a nemoguće ga je popraviti! funkcionira li to i za ovaj disk?
|
Citiraj:
T-scum je daleko najteze podnijeti od svega nabrojanog. Ovo ostalo se takoder moze rijesiti raznim programima protiv toga, ali t-scum nemos:rambo: |
Citiraj:
|
Pa i nije... :D
|
Citiraj:
|
spalio bi disk radi igre?..valjda da ga odnese na garanciju.....i onda kaže da nije varao.....
|
Ma je*bo sig, sta se to dogadja, neko mi hakira acc...
A, bolje je ovako bez siga |
Pa to sam vidio da rade u servisu jer kada ima bed sectore oni naprave full erase i oni se nakon nekog vremena vrate a ovak ga skure i moraju dobiti novi.
imam ja disk od 160 giga i externi od 200 ali ovaj mi je trebo da mi stane video kada s kamere prebacujem i montiram a glupo mi je to ukapčat i iskapčat kada oću igrat igru! |
Ma ne mozes bilivit kakve sve nesrece mogu nekog zadesit, cuj kupio disk za hardware ban-om, veliki LOL :D (mada je ovo ruzno od mene, smijat se tudzoj nesreci, ali fakat je smijesno)
|
jesi razbio taj disk? bil ga mozda prodao? :)
|
|
Citiraj:
Perodot ako zelis jos uvijek ti mogu poslati tool za mijenjanje hw-id pa mozes probat deblokirat. |
Citiraj:
|
ja prvi put čujem za hardware ban.. ?
koja glupost.. ne možeš ni jednu igru igrat prekoneta? kao to već funkcionira? meni to graniči sa zakonom. |
Citiraj:
Ja mislim da ne mozes igrat igre koje se igraju preko odredjene grupacije koja omoguchava net gaming. Recimo ako dobijes ban od Steam-a ,ne mozes igrat nijednu steamovu igru. U ovom slucaju je izgleda Punkbuster i koliko znam on je jedini koji na ovaj nacin BAN-a nekog glupog,idiotskog,neinteligentnog bedaka aka CHEATER-a. |
:) vidjeti cemo
|
Citiraj:
Jednom cheater uvijek cheater. Zna se da cheatovi ne spadaju u fair igru, i po meni je ovo sasvim u redu. Drugi puta ces si dobro razmisliti dali ces upaliti Wallhack i slicne pri spajanju na neki server sa PB-om. :) |
ok, ima u tome nešto, ali po meni nije baš u redu.
ja ću danas nešto zaigrati, i recimo koristit ću neki cheat. i za godinu dana se opametim, i više ne želim ni čut za cheateve, ali ne mogu igrat, jer mi je HARD onesposobljen? WTF? po meni IDIOTARIJA. |
Citiraj:
Imam jes jednu zamisao. Posto se HW-ID kreira prilikom stvaranja particije ,ne znam da li se svaki put kreira isti ID ili ne. Ako ne,evo jos jednog nacina zaobilazenja. |
opet ja tazmišljam...
pa meni to graniči sa zdravim razumom. HERDVERSKI onemogućiti igranje? s***u mi disk zbog jedne glupe igre ili cheata? i onda nijednu više igu sa PB-om ne mogu igrati.. debilizam samo takav. mislim da se to baš ne bi smjelo. gdje im je zakonska osnova za tako nešto? |
Citiraj:
Za drugi dio posta. Zakonska osnova. Ne budi smijesan. To sto ljudi ne citaju ono sto pise prilikom instalacije igre je njihov problem. Lijepo pise mislim da ako te ulove da varas da ce ti zabraniti igranje svih naslova gdje je PB ukljucen. Varanje u tom slucaju nije upisivanje sifri neko su to hackovi, a kao takvi teoretski bi te mogli i poslati u zatvor ili fino oglobiti ako bi se znalo da si to ti igrao! |
jel postoji kakva oznaka na disku koji ima tu sposobnost? tak da ga ne kupim....
inace to ej cista bezvezarija, kud bas na hard, trebali bi to ugradivati u graficke :D. |
i dalje se ne slažem sa ovim.
jednostavno mi to nekako ne sjeda. nije u redu. ko ih ***e kad ne mogu napraviti igre a da se ne mogu hackati, ili što ne mogu napraviti PunkBuster koji ne može otkriti hackove, cheateve... ;) a ne, oni fino zabloksaju komp, umjesto da te jednostavno izbaci iz igre kad prepozna hack. a znadu da koristiš hack, ako ti zbog toga blokiraju hard... ;) |
Citiraj:
A tvoj stav zasto ne naprave igre koje se ne mogu hacknut je oprosti na izrazu glup. Zasto ljudi zaboravljaju tko je krivac. Ako ti imas pistolj i ubijes nekog jel kriv taj sto u ulazu na autobusni kolodvor Bedekovcina nije stavio na ulaz metal detektor ili ti koji si ubio nekog. :D |
možda sam se krivo izrazio, ali po meni je blesavo što ti spreme ID harda, pa onda više nitko i nijednu igru ne može igrati sa tog harda.
ok, ali po meni bi bilo u redu da te jednostavno izbaciva sa servera kad PB prepozna da koristiš nekakav cheat ili hack. a ne da ti onda trajno ubije mogućnost igranja na netu. ;) kužiš? |
ma sta ti je,do treba ban cijele konfe i struju mu treba bannat.
ne mislim na ovog decka,nego opcenito na citera.jednom citeru uvijek citer,probas citeve,citer si. sramota za online gaming,takve ljude treba javno kamenovat |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:00. |