![]() |
Nova tema bezveze
Da evo mog soma, i otvaram novu temu. Nek me kazne, boli me...:D
|
Re: Nova tema bezveze
Citiraj:
:beer: Imam i ja soma...imam i ja soma...:) |
Re: Nova tema bezveze
Citiraj:
|
Re: Re: Nova tema bezveze
Citiraj:
Ne mogu dočekati ovo kučište da dođe. Biče ludnica:beer: Inače mjenjam kompletnu postavu (MBO+proc+HDD+tower). Jedva čekam. |
Re: Re: Re: Nova tema bezveze
Citiraj:
Požuri se malo-čuo sam da se ovi novi 1700+ na 1.5 nešto više griju...neznam da li ih ima kod nas već/mislim na one iz zadnjih serija/. Kakav hard???-joj...od kad imam 120 giga...prestao sam gledat na svaki mb kod videa :) Kaj buš piknul Epoxa? :beer: |
Re: Re: Re: Re: Nova tema bezveze
Citiraj:
|
:beer: :beer: :beer: :beer:
torrrrrrrrrrrrrrrrrr,torrrrrrrrrrrrrrrr!!!! evo,svi se veselimo s tobom..... ja sam uzel isto amdejca ,al 2100 tbb:cool: ,novu maticnu,nekakvu ati karticu,sam mi fali kuciste sa puuuuno mjesta za eventualno vodeno:rolleyes: ,a ti si me tak napalil na codegen,da si sve mislim,bi,nebi chiefteca ....... sretno ti i spretno bilo slaganje i narafno mogle bi opast i kakve slikice,ono,kak sam se jake zmucil dok sam slagal novu pilu!!!! uz neizostavno i iscrpno reklamiranje domacih pivo proizvodjaca!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: ono-seraf-pifa,seraf-pifa pa doklem stignes!!!!!!:beer: :beer: :D :D |
Ja sam se odlucio na
AMD Athlon XP 2500+, 1833 MHz, 512 kb c., socket A, BUS 333 MHz, Barton, BOX MBO ABIT, socket A, NF7-S, nForce2 SPP+MCP-t, AGP 8x, RAID, serial ATA, 5.1 zvuk, DDR 400, LAN, Firewire, USB 2.0, ATX 2 pc 3200 512 mb ram - infineon And to je to :) |
Čuj ak hoćeš da ti ta NForce dela kak je predviđeno-onda moraš imati 2 keksa memorije...
I pripazi na reviziju chipset-a A proc...ha...gledao sam neke testove-nebuš baš nešto dobio sa tih 512kb. |
Zabunio sam se malo, pa sad imam 256 pa sam mislio da tamo 2x 256 :)
|
Citiraj:
|
Re: Re: Nova tema bezveze
Citiraj:
kada cu ja imat svog maso...:rolleyes: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Onda uvijek imaš o čemu razgovarati :beer: |
Citiraj:
ja bi si ga isto puknul.jake mi se dopada za moju 2 konfu koju trebam slagat ,tak da završi 3 svjetski rat između mene i klinaca!!!:argue: :beer: :beer: evo.obečam da bum zrezal stranicu i ubacil plexi,i ak treba ofarbal sa signalnom bojom iznutra,tak da nebu isto ko i tvoje???:D :D ajde,ajde ne budi cicija!!:beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
znači,nemaju ga na lageru,trenutno(:rolleyes: kao i obično!!!:fuming: )jeb..a,sad sam skroz smotan......ma štel bi ubost veliko kučište,dane košta ko sv. petra kajgana i da se more toga potrpati nutre,ne?:D trenutno zujim kak fx u leru i neznam kaj da zberem!taman mi se nekaj dopadne,uljetim,kad ono ,nema!!!! još i nisam videl na kupu 3-4 big towera pa da mogu birat!(ak ih i ima cijene me natjeraju u bezglavi bijeg prema izlazu!!:D :D ah,teške me odluke čekaju još ovaj tjedan!:rolleyes: |
Kako su kucista jeftina nemres beleivat, sad kakva je kvaliteta i koji model da si uzmem?!
najvjerojatnije cu radit totalno novu konfiguraciju ako uspijem izgurat sve u skoli kak spada, planiram oko 5000 kn dati za sve komponente. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:rolleyes: a jesi zmeril ,jer ide voda tranu?????:confused: ili da ipak zemem veeelki chieftec ili aopen osmicu? vlim ti,jos ovaj tjedan me ocekuju veeelke odluke!!:D :D :beer: |
Citiraj:
Utori 5.25" × 5 3.5" × 4 Kao što vidiš. Moj midi ima 430x185x410. Tak da je i viši i duži i širi od recimo klasičnih midi. A sad, stane li vodeno u njega i kakvo to je drugo. Ali mislim ako te zanima vodeno možda je malo bolje rješenje nekakv big pa si siguran da to stane. Iako mi ti veliki i nisu neki ljepotani. Pogotovo ne naspram ovoga. |
1 privitaka
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
kaj samo pokude bum dobil za novo kuciste??? ma meni je samo bilo da imam mjesta kak na stadionu,a mjesta bogme i imaaaaaa!!!:D :beer: :D :beer: poglecte si: http://www.arena-chieftec.com/?page=...=1&language=uk nije lose,a?:rolleyes: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sramota.... Ma evo vam koja...kaj me košta:D :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja mislio ostalo mi novca za kuciste kad ono vraga. Nisam uračuao kablove i LNB. :D :beer:
A ovo kućište što će ga tor kupiti mi je jako dobro. Ima mjesta 50x više nego u ovom mom mini/midi ultra mega shrot kucistu. :beer: |
Citiraj:
Čim ga dobijem postam slikice s svime unutar tako da vidite koliko mjesta ima. Očekujem puno od njega, samo da dođe više. Postajem polako neurozan, a ova kučica samo što se ne raspadne. Ubacim CD a cjelo kučište vibrira:D Dotukao sam ga do jaja:D |
Citiraj:
:beer: ja sam službeno bil vu Varaždinu,i to još sam imal i 2 sata fraj,i bog te veseli!!:beer: srećom sam brzo našel -melcomp- i obavil trgovinu:rolleyes: (dragon+enermaxići/1x120/2x80 s regulacijom¨/tihiiii):gringo: sad sam male gecrk s penezima,al zatooooo ,poslaaa:D cak se i boljoj polovici dopada!!!!:cool: sam je skomentirala da je bilo vreme da si nabavim tak nekaj,da mi sve stane nutra,a ne da ona mora gazit po komponentama od podruma do krova!!! nekaj sam poslikal kak sam se zmučil,kad osposobim kamericu,vam pošaljem slikce!!!dotle slažem dalje i cuclam -crvenkapicu!!!!!!(jer žuja ima nove,črlene čepeke:cool: :gringo: :beer: :beer: :beer: |
1 privitaka
slike su očajne,ko i ja::::
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:29. |