PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Nova tema bezveze (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4477)

tor 27.04.2003. 16:39

Nova tema bezveze

Da evo mog soma, i otvaram novu temu. Nek me kazne, boli me...:D

Jelc 27.04.2003. 16:53

Re: Nova tema bezveze

Citiraj:

Originally posted by tor
Još kad pikneš novo kućište miš,proc-bit ćeš glavna manga u kvartu:D :D :D
:beer:

Imam i ja soma...imam i ja soma...:)

STRMX 27.04.2003. 16:54

Re: Nova tema bezveze

Citiraj:

Originally posted by tor

tor 27.04.2003. 18:20

Re: Re: Nova tema bezveze

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Još kad pikneš novo kućište miš,proc-bit ćeš glavna manga u kvartu:D :D :D

Moramo ovo proslaviti.:D
Ne mogu dočekati ovo kučište da dođe. Biče ludnica:beer:
Inače mjenjam kompletnu postavu (MBO+proc+HDD+tower). Jedva čekam.

Jelc 27.04.2003. 21:36

Re: Re: Re: Nova tema bezveze

Citiraj:

Originally posted by tor
Moramo ovo proslaviti.:D
Ne mogu dočekati ovo kučište da dođe. Biče ludnica:beer:
Inače mjenjam kompletnu postavu (MBO+proc+HDD+tower). Jedva čekam.

I...kaj buš uzeo???
Požuri se malo-čuo sam da se ovi novi 1700+ na 1.5 nešto više griju...neznam da li ih ima kod nas već/mislim na one iz zadnjih serija/.
Kakav hard???-joj...od kad imam 120 giga...prestao sam gledat na svaki mb kod videa
:)
Kaj buš piknul Epoxa?

tor 27.04.2003. 23:34

Re: Re: Re: Re: Nova tema bezveze

Citiraj:

I...kaj buš uzeo???
Požuri se malo-čuo sam da se ovi novi 1700+ na 1.5 nešto više griju...neznam da li ih ima kod nas već/mislim na one iz zadnjih serija/.
Kakav hard???-joj...od kad imam 120 giga...prestao sam gledat na svaki mb kod videa
:)
Kaj buš piknul Epoxa?

Klasika: naravno da je Epox+XP1700+HDD od 80 GB (nemam za više),Codegen 8011,2X256 DDR 333 itd. Vuf, jedva čekam da to počnem slagati:D

mitzek 28.04.2003. 11:01

:beer: :beer: :beer: :beer:

torrrrrrrrrrrrrrrrrr,torrrrrrrrrrrrrrrr!!!!
evo,svi se veselimo s tobom.....
ja sam uzel isto amdejca ,al 2100 tbb:cool: ,novu maticnu,nekakvu ati karticu,sam mi fali kuciste sa puuuuno mjesta za eventualno vodeno:rolleyes: ,a ti si me tak napalil na codegen,da si sve mislim,bi,nebi chiefteca .......
sretno ti i spretno bilo slaganje i narafno mogle bi opast i kakve slikice,ono,kak sam se jake zmucil dok sam slagal novu pilu!!!!

uz neizostavno i iscrpno reklamiranje domacih pivo proizvodjaca!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ono-seraf-pifa,seraf-pifa pa doklem stignes!!!!!!:beer: :beer: :D :D

Garfield 28.04.2003. 12:11

Ja sam se odlucio na
AMD Athlon XP 2500+, 1833 MHz, 512 kb c., socket A, BUS 333 MHz, Barton, BOX
MBO ABIT, socket A, NF7-S, nForce2 SPP+MCP-t, AGP 8x, RAID, serial ATA, 5.1 zvuk, DDR 400, LAN, Firewire, USB 2.0, ATX 2
pc 3200 512 mb ram - infineon

And to je to :)

Jelc 28.04.2003. 12:40

Čuj ak hoćeš da ti ta NForce dela kak je predviđeno-onda moraš imati 2 keksa memorije...

I pripazi na reviziju chipset-a
A proc...ha...gledao sam neke testove-nebuš baš nešto dobio sa tih 512kb.

Garfield 28.04.2003. 13:26

Zabunio sam se malo, pa sad imam 256 pa sam mislio da tamo 2x 256 :)

Ivann 28.04.2003. 13:41

Citiraj:

Originally posted by Garfield
Zabunio sam se malo, pa sad imam 256 pa sam mislio da tamo 2x 256 :)
Nforce2 ne podrzava sdram.

Lignja 28.04.2003. 17:34

Re: Re: Nova tema bezveze

Citiraj:

cestitam !

kada cu ja imat svog maso...:rolleyes:

tor 28.04.2003. 19:36

Citiraj:

Originally posted by mitzek
:beer: :beer: :beer: :beer:

torrrrrrrrrrrrrrrrrr,torrrrrrrrrrrrrrrr!!!!
evo,svi se veselimo s tobom.....
ja sam uzel isto amdejca ,al 2100 tbb:cool: ,novu maticnu,nekakvu ati karticu,sam mi fali kuciste sa puuuuno mjesta za eventualno vodeno:rolleyes: ,a ti si me tak napalil na codegen,da si sve mislim,bi,nebi chiefteca .......
sretno ti i spretno bilo slaganje i narafno mogle bi opast i kakve slikice,ono,kak sam se jake zmucil dok sam slagal novu pilu!!!!

uz neizostavno i iscrpno reklamiranje domacih pivo proizvodjaca!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ono-seraf-pifa,seraf-pifa pa doklem stignes!!!!!!:beer: :beer: :D :D

Nego!:D Moram priznati da me taj codegen totalno napalio (nikakv sex u pitanju:D ). Biče i nekih slikica naravno, niš posebno al čoeka veseli.:D Biče i pive, kakv je to posao bez nje...;)

tor 28.04.2003. 19:39

Citiraj:

Originally posted by Lignja
cestitam !

Ma bude, bude ne boj se...:D

Jelc 28.04.2003. 21:38

Citiraj:

Originally posted by Lignja
cestitam !

A čuj-moraš imat ATI grafičku i Atlon based matičnu ploču:D :D :D
Onda uvijek imaš o čemu razgovarati

mitzek 28.04.2003. 22:08

Citiraj:

Originally posted by tor
Nego!:D Moram priznati da me taj codegen totalno napalio (nikakv sex u pitanju:D ). Biče i nekih slikica naravno, niš posebno al čoeka veseli.:D Biče i pive, kakv je to posao bez nje...;)
:rolleyes: a di si ga kupil??????

ja bi si ga isto puknul.jake mi se dopada za moju 2 konfu koju trebam slagat ,tak da završi 3 svjetski rat između mene i klinaca!!!:argue:

:beer: :beer: evo.obečam da bum zrezal stranicu i ubacil plexi,i ak treba ofarbal sa signalnom bojom iznutra,tak da nebu isto ko i tvoje???:D :D ajde,ajde ne budi cicija!!:beer: :beer: :beer:

Garfield 28.04.2003. 22:16

Citiraj:

Originally posted by Ivann
Nforce2 ne podrzava sdram.
Daj mi nadi pc 3200 sdram?!

tor 28.04.2003. 23:11

Citiraj:

:rolleyes: a di si ga kupil??????

ja bi si ga isto puknul.jake mi se dopada za moju 2 konfu koju trebam slagat ,tak da završi 3 svjetski rat između mene i klinaca!!!:argue:

:beer: :beer: evo.obečam da bum zrezal stranicu i ubacil plexi,i ak treba ofarbal sa signalnom bojom iznutra,tak da nebu isto ko i tvoje???:D :D ajde,ajde ne budi cicija!!:beer: :beer: :beer:

Ma čekam ga još uvjek. Trebao bi biti do kraja ovog tjedna. Inače imaš ga u Ve-milu.

mitzek 28.04.2003. 23:22

Citiraj:

Originally posted by tor
Ma čekam ga još uvjek. Trebao bi biti do kraja ovog tjedna. Inače imaš ga u Ve-milu.
:rambo: :rambo: :rambo:
znači,nemaju ga na lageru,trenutno(:rolleyes: kao i obično!!!:fuming: )jeb..a,sad sam skroz smotan......ma štel bi ubost veliko kučište,dane košta ko sv. petra kajgana i da se more toga potrpati nutre,ne?:D

trenutno zujim kak fx u leru i neznam kaj da zberem!taman mi se nekaj dopadne,uljetim,kad ono ,nema!!!!

još i nisam videl na kupu 3-4 big towera pa da mogu birat!(ak ih i ima cijene me natjeraju u bezglavi bijeg prema izlazu!!:D :D
ah,teške me odluke čekaju još ovaj tjedan!:rolleyes:

Garfield 28.04.2003. 23:45

Kako su kucista jeftina nemres beleivat, sad kakva je kvaliteta i koji model da si uzmem?!

najvjerojatnije cu radit totalno novu konfiguraciju ako uspijem izgurat sve u skoli kak spada, planiram oko 5000 kn dati za sve komponente.

Lignja 29.04.2003. 08:00

Citiraj:

Kako su kucista jeftina nemres beleivat, sad kakva je kvaliteta i koji model da si uzmem?!

najvjerojatnije cu radit totalno novu konfiguraciju ako uspijem izgurat sve u skoli kak spada, planiram oko 5000 kn dati za sve komponente.

ja sam ubo Frontier kuciste i nije lose i guba zgleda

Lignja 29.04.2003. 08:00

Citiraj:

ja sam ubo Frontier kuciste i nije lose i guba zgleda

tor 29.04.2003. 10:52

Citiraj:

:rambo: :rambo: :rambo:
znači,nemaju ga na lageru,trenutno(:rolleyes: kao i obično!!!:fuming: )jeb..a,sad sam skroz smotan......ma štel bi ubost veliko kučište,dane košta ko sv. petra kajgana i da se more toga potrpati nutre,ne?:D

trenutno zujim kak fx u leru i neznam kaj da zberem!taman mi se nekaj dopadne,uljetim,kad ono ,nema!!!!

još i nisam videl na kupu 3-4 big towera pa da mogu birat!(ak ih i ima cijene me natjeraju u bezglavi bijeg prema izlazu!!:D :D
ah,teške me odluke čekaju još ovaj tjedan!:rolleyes:

E ovo nije big tower nego nešto između midi i big. Mini server da budem precizniji. Dimenzije ima kao midi ali je malo višlji od njega (za nekih 10 cm). Taman kako meni paše, big mi i ne treba, a midi mi je ipak malkoc premali.

mitzek 29.04.2003. 14:14

Citiraj:

Originally posted by tor
E ovo nije big tower nego nešto između midi i big. Mini server da budem precizniji. Dimenzije ima kao midi ali je malo višlji od njega (za nekih 10 cm). Taman kako meni paše, big mi i ne treba, a midi mi je ipak malkoc premali.

:rolleyes:
a jesi zmeril ,jer ide voda tranu?????:confused: ili da ipak zemem veeelki chieftec ili aopen osmicu?
vlim ti,jos ovaj tjedan me ocekuju veeelke odluke!!:D :D :beer:

tor 29.04.2003. 19:14

Citiraj:

:rolleyes:
a jesi zmeril ,jer ide voda tranu?????:confused: ili da ipak zemem veeelki chieftec ili aopen osmicu?
vlim ti,jos ovaj tjedan me ocekuju veeelke odluke!!:D :D :beer:

Dimenzije 505 × 205 × 430 mm (D׊×V)
Utori 5.25" × 5
3.5" × 4
Kao što vidiš. Moj midi ima 430x185x410. Tak da je i viši i duži i širi od recimo klasičnih midi. A sad, stane li vodeno u njega i kakvo to je drugo. Ali mislim ako te zanima vodeno možda je malo bolje rješenje nekakv big pa si siguran da to stane. Iako mi ti veliki i nisu neki ljepotani. Pogotovo ne naspram ovoga.

mitzek 01.05.2003. 23:52

1 privitaka
Citiraj:

Originally posted by tor
Dimenzije 505 × 205 × 430 mm (D׊×V)
Utori 5.25" × 5
3.5" × 4
Kao što vidiš. Moj midi ima 430x185x410. Tak da je i viši i duži i širi od recimo klasičnih midi. A sad, stane li vodeno u njega i kakvo to je drugo. Ali mislim ako te zanima vodeno možda je malo bolje rješenje nekakv big pa si siguran da to stane. Iako mi ti veliki i nisu neki ljepotani. Pogotovo ne naspram ovoga.

:rolleyes: misliš?????? a kaj veliš na ovega,sam je črni?????:beer:

z3D 02.05.2003. 02:54

Citiraj:

:rolleyes: misliš?????? a kaj veliš na ovega,sam je črni?????:beer:
buuuuuuuu!!!!! :D

mitzek 02.05.2003. 10:18

Citiraj:

Originally posted by z3D
buuuuuuuu!!!!! :D
:confused:
kaj samo pokude bum dobil za novo kuciste???

ma meni je samo bilo da imam mjesta kak na stadionu,a mjesta bogme i imaaaaaa!!!:D :beer: :D :beer:

poglecte si: http://www.arena-chieftec.com/?page=...=1&language=uk

nije lose,a?:rolleyes:

msvrtan 02.05.2003. 10:38

Citiraj:

ma meni je samo bilo da imam mjesta kak na stadionu,a mjesta bogme i imaaaaaa!!!:D :beer: :D :beer:

ak je big tower kaj nemas problem s onom preckom na pola kompa?

tor 02.05.2003. 10:40

Citiraj:

Ma dobar je, samo koliko para? Malo tu much for me..:D

mitzek 02.05.2003. 11:19

Citiraj:

Originally posted by tor
Ma dobar je, samo koliko para? Malo tu much for me..:D
melcomp- ja sam ga platil 785 kuna-bez struje(imam enermax whisper):rolleyes: cijena je ..bena ,ono ,al sad ziher sam da mi stane i eventualna vodenjaca i da imam mjesta i prikljucaka za ama bas sve kaj meni treba!i zato :beer: :beer: :beer: da zalijemo kupnju !!!:D

Jelc 02.05.2003. 15:25

Citiraj:

melcomp- ja sam ga platil 785 kuna-bez struje(imam enermax whisper):rolleyes: cijena je ..bena ,ono ,al sad ziher sam da mi stane i eventualna vodenjaca i da imam mjesta i prikljucaka za ama bas sve kaj meni treba!i zato :beer: :beer: :beer: da zalijemo kupnju !!!:D
Pa dobro-kaj je ovo....svi zaljevaju Žujom...ali samo preko foruma...

Sramota....

Ma evo vam koja...kaj me košta:D

:beer: :beer: :beer:

tor 02.05.2003. 19:12

Citiraj:

:beer: ja svog još čekam, pas mater...:D

CyberLord 02.05.2003. 20:04

Citiraj:

Originally posted by tor
:beer: ja svog još čekam, pas mater...:D
Tko čeka, dočeka:D :D :beer: :beer: (valjda):smoke:

MadBoY 02.05.2003. 20:08

Ja mislio ostalo mi novca za kuciste kad ono vraga. Nisam uračuao kablove i LNB. :D :beer:

A ovo kućište što će ga tor kupiti mi je jako dobro. Ima mjesta 50x više nego u ovom mom mini/midi ultra mega shrot kucistu. :beer:

tor 02.05.2003. 23:47

Citiraj:

Originally posted by CyberLord
Tko čeka, dočeka:D :D :beer: :beer: (valjda):smoke:
Valjda:smoke: Čekam, čekam i nikako...
Čim ga dobijem postam slikice s svime unutar tako da vidite koliko mjesta ima. Očekujem puno od njega, samo da dođe više. Postajem polako neurozan, a ova kučica samo što se ne raspadne. Ubacim CD a cjelo kučište vibrira:D Dotukao sam ga do jaja:D

mitzek 03.05.2003. 00:48

Citiraj:

Originally posted by tor
Valjda:smoke: Čekam, čekam i nikako...
Čim ga dobijem postam slikice s svime unutar tako da vidite koliko mjesta ima. Očekujem puno od njega, samo da dođe više. Postajem polako neurozan, a ova kučica samo što se ne raspadne. Ubacim CD a cjelo kučište vibrira:D Dotukao sam ga do jaja:D

:D

ja sam službeno bil vu Varaždinu,i to još sam imal i 2 sata fraj,i bog te veseli!!:beer: srećom sam brzo našel -melcomp- i obavil trgovinu:rolleyes: (dragon+enermaxići/1x120/2x80 s regulacijom¨/tihiiii):gringo:

sad sam male gecrk s penezima,al zatooooo ,poslaaa:D

cak se i boljoj polovici dopada!!!!:cool: sam je skomentirala da je bilo vreme da si nabavim tak nekaj,da mi sve stane nutra,a ne da ona mora gazit po komponentama od podruma do krova!!!
nekaj sam poslikal kak sam se zmučil,kad osposobim kamericu,vam pošaljem slikce!!!dotle slažem dalje i cuclam -crvenkapicu!!!!!!(jer žuja ima nove,črlene čepeke:cool: :gringo: :beer: :beer: :beer:

mitzek 03.05.2003. 01:29

1 privitaka
slike su očajne,ko i ja::::

tor 03.05.2003. 18:11

Citiraj:

slike su očajne,ko i ja::::
Pusti, bitna je volja. Glavno da si ti sretan (čitaj bolja polovica:D ) jer ipak tvoja (njena) sreča je najvažnija...:D

mitzek 03.05.2003. 21:29

1 privitaka
Citiraj:

Originally posted by tor
Pusti, bitna je volja. Glavno da si ti sretan (čitaj bolja polovica:D ) jer ipak tvoja (njena) sreča je najvažnija...:D
:D istina..... a ak je ona sretna,i ja sam !!!:rolleyes: pogotovu kad je pila na mjestu vu pravoj kištri!!:cool: :beer: :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:29.