![]() |
tko, kada i gdje na more
tko od vas, kada i gdje ide ove godine na more...
ja odoh za par dana na VIR i budem bio 3 tjedna tamo negdje... |
svi na viru imaju apartmane... :D
ako budem isao idem u Crikvenicu i to jos mozda ovaj tjedan |
ja bi navodno trebao proc cijelu obalu...al da me ubijes neda mi se...ic cu sam u basku i makarsku te mozda u rijeku(moram jednoj curi ispunit obecanje -_-)
|
Ja ču u Vodice na 5,6 dana pocetkom osmog mjeseca, ostatak godisnjeg cu provesti u Medveji, malo na Krku i okolici, uglavnom u PG županiji :D
|
Mali Losinj i Pag,kad uzmem godisnji...
|
Umag , mogo bi i na krk al vidjecu ..
|
bio na rabu 5 dana i u crikvenici 5 dana... možda još odem na jedan vikend tam prie početka škole još jednom u crikvu... trebo sam i sutra/preksutra ić na brač na vanka regule al odusto jer neide jedan drugar a bez njega dosadno: nono :
|
Bio sam u Biogradu na moru 6 dana. Vratio sam se u utorak (ovaj). Možda još skočim na par dana s nekoliko frenda negdje oko Vodica.
|
od 11 - 21.8. laksi fizicki rad na temelju buduce vikendice u Rovanjskoj .
|
Neidem na more :D :p
|
..ja sam cijelu godinu na moru tak da neidem nigdje ove godine : wtf : : lol2 :
|
Par dana na Pašmanu prvo, pa onda u Trogir,Makarsku pa Cavtat.
A šta je najbolje, uopće mi se neide na more:D |
Idem sutra na more :D Ove godine Istra ima čast ugostiti mene i moje zgodne prijateljice :D
|
Oko tjedan dana u 8 mjesecu.
Isto mi se nejde bas previse. Ovo je vise zato da mi mi dupe vidi puta, a auto autoputa :D |
evo ja zasad u okolici zadra. još ću ić u pakoštane i na krk, a moram i u hercegovinu skoknut do rodbine. a dok sam doma idem na žurkovo ili pećine
|
ja sam bio 2 tjedna na krku (punat) idem i 1.8
ko bude bliz nek se javi pa odemo na cugu ;) |
ja idem na vir 2.8 do 12.8, ako netko bude u to vrijeme na otoku ilegalne gradnje, neka posalje pm pa da odemo malo popricat i zapit pare :)
|
A ja sam lijepo cijelo ljeto na Rabu i idem po okolnjim otocima
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e neznam sad točno ali iznad druge padove, onda neka cesta(al ne ona kaj ide uz plažu), i onda gore jedna kuća u ulici koja je asfaltirana prije koji tjedan...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vau, sad imam feeling kao da zivim na havajima.. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma ima nas Virana kolko oš, pogotovo sad po novome kad moš jeftino nabaviti vikendice tamo iz oglasa tipa "prodajem kuću katnicu, na Viru, 20m od mora, 100m od bagera..." :D |
ja isto idem na vir oko 5.8 i ostajem min. 2tjedna
|
Citiraj:
EDITZ:Ne u trećoj nego u nekim kućama u Drogoj Padovi tamo one kuće blizu mora ča su |
Ja idem za 11 sati u Trogir. Weeehoo, pa na Pag, pa u Zadar...
|
Citiraj:
:beer: |
Kud na Vir, to je daaaaaaleko kaj ima šta tamo uopće? : stoopid Koliko dojde trajekt do Vira? Ja sam jednom vidio Vir na TV i tada su rušili one kuće na onom kamenjaru pokraj mora : stoopid
Danas uplatio i rezervirao apartmane od 05.08. d0 10.08 u Vodicama : goood : |
nejdeš trajektom, imaš most :D
|
Citiraj:
|
To sam si i mislio same vikendice i gay turizam :p :D
Most? : stoopid |
Onaj most koji izgleda kao luk? Sjecam se toga, bio sam par puta na Viru, ali sad vec 5 godina nisam bio na moru :(
|
e taj most...
uglavnom ja sam smješten cca 1.5km od tog mosta :D |
Hebemu sve, tko zna koji sam onda ja otok gledao :o
|
bio sam u ninu 5 dana mrtav od alkohola :D
neznam hocu li ici vise uglavnom dobio sam poziv da dodjem u Vir, Sibenik, Zadar, Crikvenicu, Rijeku i jos masu mjesta da imam love mislim da bi imao neku uber turneju po jadranu :D |
Citiraj:
ja sam za : cheers2 |
Ja sam na Cresu sada.Ostajem do negdje 17.-og...Budem slike neke stavio...
|
ok! moramo se još samo dogovorit oko detalja
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:55. |