![]() |
Thermaltake mid tower Armor Jr.
Thermaltake mid tower Armor Jr., VC3000BNS, crno
http://www.ve-mil.hr/grafika/proizvo...0613_21211.jpg Ako netko ima iskustva s njim nega ga podijeli samnom,kakvo vam je to kuciste??? |
meni su ova krilca full glupa,za te pare ima gro boljih caseova...
Coolermaster Stacker npr. |
U internoj zezanciji je to kućište dobilo ime Always Ultra Case...naime, krilca...:D
|
Citiraj:
Kako upija taj kejs,polijte ga! |
cemu uopce sluze ta krilca???????
|
To je poznato samo kreatorima kućišta...:D
@ baterija : hehe:D |
LOL :D
|
Krilca sluze:
1. da ti cd-rom kad izlazi zapinje od njih 2. da ti zapnes o njih i srusis kuciste skupa sa svim komponentama i po mogucnosti vodenim tako da ti se sve razlije i zapali 3. da se ljudi pitaju 4. da ti naplate vise 5. da smetaju 6. sve gore navedeno |
Citiraj:
|
Crni Stacker košta manje od jedne kilokune, ali da nije preskup za ono što nudi, je.
A opet, koje mu je kućište alternativa? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Alternativa su mu Chieftec LCX kucista koja kostaju 2x manje, a nisu nista losija, dapace...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prijedlog: _____________________________________ Antec PlusView II (cca 590 kn) - 1, 2 Antec SLK3000B-EU (cca 430 kn) - 1, 2 Chieftec LBX-02B-B-SL (cca 480 kn) Chieftec DX-01B-D-U (cca 430 kn) _____________________________________ |
Citiraj:
S druge strane, davati 1000kn za kuciste za Playstation opet nema smisla, jer ima puno jeftinijih i zgodnijih kucista od Stackera. |
a koja konfa je ta u stackeru?
|
Citiraj:
|
Bubba: http://www.antec.com/uk/productDetails.php?ProdID=01551
1230kn sa 550W EPS12 napajanjem :) a prostora ko u priči... |
Ma ne isplati se uzimat to smeće
|
hmn lesa nice case :D
nego ja bi birao ili anteca ili lcx ak nebi uzeo stackera. termalteJka nikada nebi uzeo... ta krilca su napravljena da bi extremno nerivrala prosjecnog usera... i da sva koja sam probao skripe uzasno... |
Kupi sa Kandalfa,ljepši je a i ako ti dopizdi možeš ga pretvoriti u armora:smoke:
Jedno od kvalitetnijih i najboljih kućišta,otali mu nisu ni do koljena od pretformansi do izgleda:smoke: |
Citiraj:
ive pobogu...bar riječ-dvije argumenata :) |
Ne isplati se uzimati jer ko prvo dosta dođe(neznam za druge meni je prevelika cijena za moj gušt),ko drugo Antec u mom sigu me ugodno iznenadio pa ga preporučam svima
|
MX1000 dođe 450kn..nekome je to previše za miš ;)
a case i nije za svakoga..fala bogu imam i ja case s napajanjem od 650kn, a ne 1200. No nekome, recimo Bubbi po sastavu konfe, bi recimo dobro došlo..popunjeni PCI slotovi, 8 diskova i optika, EATX ploča..začas se stvori gužva, temperatura, svakog čuda... |
pogledaj i TT SHARK po meni mnogo bolje kuciste jeste da je i ono skupo
|
a sta fali chiefu?
Chieftec BA-02BB / BA-01BB - zadnja slova oznacavaju boju i vrstu vratasca 8 slotova za hardove 6 slotova za 5'25 2x120mm 5x92mm USB, Firewire, sound in/out a cijena je oko 580kn za "cash and cary" http://www.chieftec.com/products/Workcolor/BA-02.htm - na dnu stranice ti je link sa rasporedom unutra, jedino su zeznuli prednju stranu, jer mu je USB, Firewire, sound in/out u sredini, a ne na dnu. Ako trazis funkcionalno i robusno kuciste, mislim da je chief jako dobar izbor. my 2 Lipe |
A ***************iga Lesa ja sam prvo htio G5-icu pa mi je stari(zippo61)kupio MX1000 jer nije bilo G5ica
|
Chieftec ima odlicna kucista, ali ga brate imaju svi zivi(ko da se djeli). Da moram sad birat ne bi ga uzeo iako sam full zadovoljan da se razumijemo:)
evo ideja: 1.ANTEC PlusView II 2.ANTEC Performance TX TX1050B-EC (isto ko plusview ali bez prozirne stranice) 3.SILVERSTONE SST-TJ05B 4.THERMALROCK OceanDream (crno obavezno, ostale boje su koma) speciality: ovog nema nazalost kod nas:( ASPIRE X-QPACK Btw. Prijatelj je uzeo Thermaltake Armor i odmah smo mu osarafili ova krilca, a kuciste je inace odlicno. |
Citiraj:
Ako uzimas za kur*enje onda uzmes acer ferrari laptop i miran si. : wtf : Ako hoces kvalitetu po pristojnoj cijeni - chieftec |
Citiraj:
|
Budi sretan i ti imaš odličnoga Anteca
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:55. |