![]() |
sve je s*ebani*e vrijeme
svi cemo umrijeti :) za par godina.
Ne bi me zacudilo da sutra moram cistiti snijeg. To su sve rusi krivi. : lol2 : jeste gledali film The Day After Tomorrow. ajd dobro necemoo svi umrijeti ... oni blizu ekvatora ce prezivjeti. |
|
LOOOL brutalno:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D :D :D |
Citiraj:
|
ja se hladim na jarunu svaki dan :p :p :p :D:D:D
|
ovo je nepodnošljivo!!!!
|
fakat je vruće ...tu pod sljemenom se nemre disat...:(
|
odo ja na more pa si vi mislite : cheers2
|
Ove vručine ubiše mi komp!!!Evo baš sad mi je temperatura u sobi 31C,prevručeeeeeee!
|
A ja po ovoj vrućini nosim ormare i štemam... :(
|
Ne znam jel ima šta gore od vožnje u starom tramvaju (čitaj bez klime) punom ljudi u po bijela dana kad je vani 40 stupnjeva...jedino što mi prolazi kroz glavu je motorka, sjekira, pajser...
|
Citiraj:
Inače, vele da će sutra biti toplije od danas, a danas sam krepaval u sobi bez klime...brijem da je bilo preko 30°C jer sam sjedio i znojio... A onda sam se skinul u svoje kupaće, popularno zvane "spajdermenke" (karirano crvene kratke hlaće :D), napunil si kadu vodom, i kad mi je bilo prevruće ili sam se "usmrdio sam od sebe" sam ušel u kadu, umočio se :D i onda se osušil ručnikom i tako svakih sat vremena. Ušparao litre i litre vode... http://www.cheesebuerger.de/images/m...shalt/h034.gif |
prestrašno, stvarno faking UŽAS
nemrem se opce koncentrirat na niš, jucer sam se istusirao 4 puta, konstantno sam znojan, mokar i fuuuuuuuuuuuj! :( |
Citiraj:
Ja sam vec na moru pa se vi mislite :clap: |
i kada ja kazem da mrzim ljeto usrano onda me ljudi cudno gledaju....
nevolim ljeto jer si nemres pomoci, dok pozimi se obucem i super. |
Citiraj:
|
Citiraj:
da mrzim taj bus sa 2. prozora. Treba naci tipa koji ga je dizajnirao i objesiti ga za dlake na jajima. Meni moj ventilator zlata vrijedi, nebi prezivio bez njega.:gringo: |
Citiraj:
|
ja nemam ni ventilator ni klimu ni nis :(
samo spustene rolete da me sunce ne tuce, led u frižideru i bokserice kao jedini objekt u kojem hodam po kuci. PREVRUCE JE |
Ma ovo je ludo.
Sva svih strana mi zraci toplina, tu jedan ventilator radi na ful ali nista. |
Jucer mi nestalo struje u ulici...
Bas se pitam zasto... |
Citiraj:
zameo ih vjetar : lol2 : |
O čemu vi pričate, kakva vrućina? Moj stan je u razini zemlje, na pola. Baš je friško :)
|
Citiraj:
|
ja sam na 15. katu, stan mi se proteže S-I-J... do 10 mi prži ravno u sobu, ostatak dana po dnevnoj i kuhinji... recimo da oko 20 navecer postane podnosljivo, al onda se vec oko 22 sparina dize... pa ti zivi...
|
evo kod mene u sobi je trenutno 34!pa si mislite
i onda me neko pita zakaj sam zivcan!al volim vrucine jer to znaci da MORAM na kupanje! |
Citiraj:
|
ja odoh na kupanje, samo da malo ovo usnce zađe... krepat cu
|
kod mene u sobi je drito 33
poludit cu e onaj filmic je legendaran i da kaj se voznje tramvajem tice najvise volim staru 12 u njoj se ni po zimi nemre disat i popizdim kad otkrijem da se 90% ljudi ne tusira treba poduzet neke mjere u veze toga : Machineg |
Moj proc u idleu je hladniji od sobe : suicide
Lucky bastard... Prestrašno je, preko noći su prozori full otvoreni a to uopće ništa ne pomaže :( |
evo sad je malo povjetarac zapuhao, rastvorih sve pa je malo lakse... al jos uvijek katastrofa.. ko ce do trafike po pljuge otic... :(
|
evo ja se sad spustio dolje di su mi starci i skontam da je chilli i skuzim oni sve otvorili napravili propuh....
ja ne budi glup postupio jednako i sad je mrak fino mi pirka ko da je klima upaljena!cak je i pas koji je uhvatio priliku kad su otvorili kidnuo van lezo u hladu na travi!(inace je sklon bjezanju okolo) |
dodje mi da uzmem led i napunim kadu i zavalim se.
E jel tko zna dali ima i kod nas kao u usa da se kupi vreca sa ledom (kockama) unutri? :) :D to je sve sanader kriv zbog ovih vrucina.: suicide |
Ajde, ajde.. šta kukate kad ste doma svi razgaćeni:D
Jučer bio ful obučen.. hlače , majca, košulja, prsluk, ČIZME na nogama te se vozao prašnjavim putem (makadam) u kamionu pod ceradom po bespućima Slunja. U odnosu na jučer sad mi je doma kao da sam na Aljasci:D jbg..takav je posao: baad : |
Citiraj:
I mala nervoza isti tren me ubija od vrucine. Jucer je bilo grozno, ali danas sam smireniji : CoolRamb |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:29. |