![]() |
T-Com dize brzine MAXdsla
Eto dobili danas u firmi na mail, u razdoblju od 20.6 do 15.7. brzine ce se podici:
512>1024 / 128>192 1024>2048 / 192> 256 2048>3076 / 256>384 Neka Visage posta PDF jer sam njemu poslao :P |
Ali paketi ostaju isti :(
|
I prijašnjim korisnicima?
|
A Iskonovim? I mean, ipak smo mi sad jedna big happie familly *rollseyes*
Zapravo, baš je svejedno, sad ću samo brže potrošit paket |
pa rekli su da i paketi idu gore! sto je sad to?
|
Gmazovi jedni.
Samo da što brže potrošimo pakete, odnosno natjeraju nas na još veće! |
Citiraj:
http://rapidshare.de/files/23513053/...zina4.pdf.html |
Prebacite se na manju brzinu i to je to. Cijena jeftinija brzina ista paket isti.
BTW, jel se može mijenjat brzina? |
Citiraj:
|
Gamad jedna mutava to sve treba u logore ma jedva na ovoj brzini štedim promet od 5gb a kako ću na duplo večoj majku im jednu nacističku
|
Dawar oladi sinko.. Gledajte to s vedrije strane...
Povečali su brzinu :D A ne odmah serete... Pa barem se nekaj dogadja... Samo se nadajmo da se drugi put poveča promet..Ali sve jedno barem se nekaj dešava... |
ZAKON! Jos nek malo smanje cijenu fletrejta i ja sretan :D
|
Odi na ISDN ili na 56k modem :)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
al kak ću znat kad su mi povećali brzinu? zamijenili mi jučer usb modem za mrežni i sad mi cijelo vrijeme piše da je brzina 100 Mbps. : lol2 :
|
hehe
Neko vas gadno za***************ava.....
File - document properties (ctrl+d) title info 07/2005 - dodyatka author: mpavlic EDIT: Povećanje brzine vrijedi za sve postojeće ADSL/WLAN korisnike. Koji su to dovraga WLAN korisnici? Možda hotspot? EDIT2: Korisnici informacije također mogu dobiti i na web stranici T-Com-a www.t.com-hr, odnosno upitom moraju i novu domenu dobit... link ide www.t-com.hr EDIT3: Sektor prodaje privatnim korisnicima Kakav zaboga miloga sektor prodaje privatnim korisnicima, to bi onda trebalo značiti da poslovni korisnici neće dobiti povećanje brzina.. osim toga taj sektor ne postoji.. a i zašto bi netko iz tzv. sektora prodaje privatnim korisnicima slao email poslovnim korisnicima? |
nekaj probaš downloadat i vidiš.... mudrosti...
wlan zovu one koji su uz dsl uzeli onaj wlan router/dsl modem |
Citiraj:
LOL Brutalno Opako :clap: : giljotin :fuming: : wtf : |
Citiraj:
|
zawebancija....
|
i kaj je istina ili opet patka? (po ne znam koji put već)
|
Citiraj:
|
dobro oce to biti sad tak ili ne?
jel fake? jel ko mozda pito t nazzi scumm fakrs |
nije fake jel već dugo najavljuju... samo kaj su najavljivali za 9. mjesec povečanje brzine i smanjivanje cijena... ali čini se da će prvo brznie povečat prek ljeta, a onda ujesen pakete povečat ili smanjiti cijenu postojećih...
|
ajde onima kojima se da...zvat podršu za korisnike pa da vidimo
|
hm
Ja ću ako mi bude dosadno... al..... pizdim kad moram slušati ono iz prof. baltazara..... onu glupu glazbu....
|
Jao ako je ovo istina...onda i DCM mora u skladu s tim povećati brzinu :D:D
|
hm... ja sad nazvao.. odaberem tehnicku podrsku... i tamo kad bi mi trebalo svirat ono iz baltazara tisina..... weird... cekao 2 minute niko se ne javlja
|
pa jel ti znaš koliko je sati, koja bi budala bila kraj telefona.... hebeš kaj je radno vrijeme, nema gazde u ovo doba...
|
Citiraj:
|
Super. Sad neka jos padne cijena FLAT-a i tek cu onda razmislit o adsl-u... a svakako cu tek o tome razmisljati tamo u 10 mjesecu... mozda i padnu cijene do tad...
|
Citiraj:
Istina, bilo mu je malo čudno...:D Nego brijem da nam se u facu smiju sa ovim povećanjem brzina. Mislim, super onima koji imaju flat, ali nama sa 512MB je ovo drek, kaj će mi viša brzina kad za taj paket mogu dnevno jednom pogledat mail i malo razgovarat preko IM-a?? Ah, živim za povećanje paketa...:( |
Citiraj:
dugo ces zivjeti onda :D |
Ja sad zvao i javio mi se lik na upit o podizanju brzina je rekao da nemaju nikakvu službenu a ni neslužbenu informaciju o tome.
: sweating |
fake or?
|
Citiraj:
Promjena Brzina za Croej'šu ******* |
A jesu strasni. :rolleyes: Opet nam povecavaju brzine.
Hvala T-Cum. :rolleyes: |
Citiraj:
Citiraj:
Jej, treci paket nema smisla kad bi isto trebao biti duplo brzi, a upload, od neke logike da bude barem 1/4 downloada, kaj je jedino imao prvi paket dosad 512/128, sad imamo 1/8 na drugom i trecem paktu. Drugo, malo mi je cudna ova brzina na downloadu treci paket, 3076, kaj ne bi trebalo biti mozda 3072 |
Sad još samo stave da sve bude flat rate i ja se neću buniti.
|
A što kažu stari ljudi živi bili pa vidjeli
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:48. |