![]() |
COD2- popis igraca s kontinenta!!
Kopirajte listu i dodajte svoje ime. Treba nas što više. Ove koje sam prozvao još prije očekujem na listi bez pogovora. Javite se lideri.
ZASAD: NOB Mirko Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa vucko baterija pod^tndr! <3 CatKiller Pathetix GMS Isus B3mt1 Terminator MRKONJA masni Buljo MetallicA Srky Rak MM SetH Darth Vader aka Fuhrer |
Jel ja ovdje trebam upisati
*NOB* Mirko :confused: |
ja nisam s kontinenta :d
|
onda se ja ko kontinentalac upisujem.ako sam dobro skuzio ide ovako
NOB Mirko Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct |
Tako ide ;)
Al za svaki slucaj cu editirat prvi post sa svakim novim clanom Ok, raste nam tim ;) malo sporo, al raste... Svi su offline, propalice! |
NOB Mirko
Zule m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti |
NOB Mirko
Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj |
NOB Mirko
Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer aka NOB Josko Ribar |
prijava=)
NOB Mirko Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer aka NOB Josko Ribar fish aka the luda ribetna |
Ja sam isto kopnenjak :D
|
NOB Mirko
Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer aka NOB Josko Ribar lesa hmm..planiras izazvat neke lignje na duel ;) : Machineg |
Evo ja se prijavljujem.: stoopid
|
Hehehe lesa, očekujem mnogo od tebe danas ;)
Pa dobro di su ostali, svašta, očekivao sam veći odaziv.. Nema raka, mm-a, još hrpe kontinentalaca... |
Citiraj:
Citiraj:
|
NOB Mirko
Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer aka NOB Josko Ribar fish aka the luda ribetna lesa .:Blue Oyster:. Vucko Mislim, da se zna da sam vaš...:D Citiraj:
P.S. Ja baš i nebum mogel previše igrat, ali ako baš zatreba, mogu uletit...:) |
NOB Mirko
Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa +baterija |
NOB Mirko
Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa +baterija pod^tndr! <3 :) |
Za krv spreman!The cahirman of grunf modding society will play. GMS will rule!
|
NOB Mirko
Zule m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 |
znaci nece se igrat NOB protiv rijecana....
onda sam ja isto u Rijecanima :D |
e moj isusek pa dodaj se na listu:D
|
NOB Mirko
Zule m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 Terminator |
valjda ne kasnim:)
MRKONJA |
NOB Mirko
Zule m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 Terminator masni |
NOB Mirko
Zule m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 Terminator masni Mrkonja Isus |
Zule
m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 Terminator masni Mrkonja Isus Buljo |
khm da. nas osam vas sto... fora...
|
Citiraj:
Never underestimate the power of stupid things in large numbers : lol2 : |
Zule
m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 Terminator masni Mrkonja Isus Buljo Crash Owerride |
ja cu glumiti fodder : lol2 :
|
Zule
m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 Terminator masni Mrkonja Isus Buljo Crash Owerride MetallicA nego kad chemo to uspijet da nebi bilo ko danas :) |
ma je napucavat cemo se 50:50...cuj ja sutra kanim ic na trening kad ste mi ga vec danas zahebali...sam tebe cu kastrirat radi tog
|
Zule
m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 Terminator masni Mrkonja Isus Buljo Crash Owerride MetallicA Srky |
ovao predlažem da 8 najboljih igra. kako ja ne spadam u njih osim tu i tamo mogu bit rezrva ak netko otpadne.
moj prijedlog 1.Zule 2.masni 3.m4d m4x 4.mrki 5.Sam fisher 6.riba u konzervi aka mc_fish 7.buljo 8.vercetti |
Zule
m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 Terminator masni Mrkonja Isus Buljo Crash Owerride MetallicA Srky Rak MM Eto dopisao sam sebe i MM-a na tu listu. Tek toliko da se zna tko je zainteresiran. Nisam bio popodne doma pa nisam mogao pogledati što se događa. Baš sam kao skaut navlačio jednog igrača na naš server. Radi se o jednom kontinentalcu koji bi za kratko vrijeme mogao u reprezentaciju iako COD nije vidio duže vrijeme. Predlažem da Zule bude izbornik kontinentalne vrste jer netko niti ne sumnja sa sam sebe treba uvrstiti u to. Nije to kao kod Kranjčara. Sada se idem baviti važnijim stvarima oko servera. |
Citiraj:
: CoolRamb |
hm s ova dva VG cheatera se mojprijedlog malo mijenja, no kako ja nisma mjerodavan ovdje smatram da je Zuletovo diskreciono pravo da odabere, jedino što bih htio je da mogu promatrat iz speca jer tak mogu nekaj i naučiti.
Bar smatram da se se svi slažete da ja neću upadat i delat kerefeke. edt: Hm gdje se *NOOB* Mirko zgubil na listi??? |
NOB Mirko
Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa vucko baterija pod^tndr! <3 SetH |
seth malo si fulal
|
Zule
m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 Terminator masni Mrkonja Isus Buljo Crash Owerride MetallicA Srky Rak MM Darth Vader aka Fuhrer |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:40. |