![]() |
PcE vic
Razgovaraju dva Pc eksperta:
- Jucer sam u nocnom klubu upoznao prekrasnu plavusu. - Uh! - Predlozio sam joj da odemo do mene na kavu i ona je pristala. - Uuh! - Cim smo usli u stan zavapila je: "Skini me!" - Uuuuh! - Skinuo sam sve s nje, na kraju i gacice i stavio je onako potpuno golu na radni stol, do PC-a! - Kaj ima komp kod kuce? Koji proc? Razgovaraju dvije plavuse: - Jucer sam u nocnom klubu upoznala pravog Pc eksperta. - Uh! - Predlozio mi je da odemo do njega na kavu i ja sam pristala. - Uuh! - Cim smo usli u stan krenuo me skidati! - Uuuuh! - Skinuo je sve s mene, a na kraju i gacice i stavio me onako potpuno golu na radni stol, do PC-a! - Ti nosis gacice?! |
OMG :D
|
ovaj prvi je obrada jer se radi zapravo o FERovcima :D
|
Hehe, nema veze, pase i za PCE. :D ;)
Do-bar. |
Naaaajs.. pa što se drugo i može očekivat i PCEksperta nego da misli samo o svom kompu :D ;)
|
bas sam danas vidio jednog must-be-FERovca na JArunu (zacudu igro je neki sport - stolni tenis) . Kak sam ga prepozno ? Karirana preduga kosulja koju je majka birala , samt hlaće , cipele odn boljereceno bakanđe na nogama , frizurica nepogresivo zalizana u neku stranu , i naravno pepeljarke
respect totalni da sam bio blize . sigurno bih ga cuo kak prica kak je prosli vikend rjesio 567 zadataka s derivacijama u jednoj noci |
mislim da sam ovo već bio postao, ali nema veze:
Dobije student filozofskog zadatak da nauči telefonski imenik napamet, na što on odgovori: "Još imena bi mogao kako tako, ali brojeve teško..." Dobije student FERa isti zadatak, na što on kaže: "Još bi brojeve mogao kako tako, ali imena teško..." Dobije student medicine isti zadatak, te upita: "Za kad to, za sutra?" provodi se anketa po faksevima, pitanje je "Znate li sto je cybersex?" rezultati su bili ovakvi: na DIF-u je vecina odgovora glasila: "Kakav sex? nikad nisam cuo za to..." na ekonomiji: "To je nekakva nova vrsta sexa? Ne znam, prvi put cujem..." a na FER-u su odgovori uglavnom bili: "Cyber-sto?" |
Citiraj:
evo dama ocito govori iz iskustva... |
ovaj pvi je ludddddd
ono koji proc i grafa odmah nek se zna . svaka cast dugo se ovak nisam nasmijao |
Citiraj:
|
: nono : Mislim da bi ovako trebao ići ovaj drugi vic :
Razgovaraju dvije plavuse: - Jucer sam u nocnom klubu upoznala pravog Pc eksperta. - Šta oni izlaze u noćne klubove?! : roller : : goood : |
Citiraj:
|
LOL, vic dana.
|
ne vic dana je ovo
http://i31.photobucket.com/albums/c3...me_to_stfu.jpg ili ovo http://pix.theclan.com.au/albums/forums/stfu2.jpg |
STICKY ponos pceksperta hahhaha....
|
Malo ste popucali skupa sa vicevima! :D
|
LOLcina:D
|
E ovako, da sad ne bi postao slike, ovdje je vecina moje galerije i ostalih...
ugodno smijanje: http://forum.links.hr/viewtopic.php?t=4475 |
Citiraj:
|
LOL-china :D
|
Dobri su vam ovi. Ajd zabacite još nekaj.
|
Citiraj:
ima onaj stari jedan kako informaticar zove u pomoc? F1, F1, F1!!!!! kak pmf-ovac zove pilice? triiiiiiiiiiiii zarez četrnajst, triiiiiiiiiiiiiiiiiii zarez četrnajst!! |
Dozivio PCEkspertovac brodolom i nasao se na pustom otoku. Dani, mjeseci su prolazili i vidi ovaj da ga nitko nece spasiti pocne on graditi nekakvu kolibu.
Slozio on sebi kolibu, i ono fino zaspao... Kad ujutro se probudi a iznad njega stoji zenska ono plavusa, sisata, vitka ... i kaze ona njemu 'ajde ti dodji kod mene ja sam tu s druge strane otoka. Dosli oni kod nje kad vidi on, velika kuca, sve sredjeno, stednjak, frizider... Pita on nju pa otkud ti sve to ? Ma to sam sve pokupila s broda prije nego je potonuo.... Udje unutra, ona njega fino nahrani... Kaze mu neka se istusira, kao ono ima ona i toplu vodu ... bojler na generator...Istusira se on, izadje van a ono zenska skine grudnjak pa gacice ... i kaze mu: E sad cu ti dati ono sto cekas vec 6 mjeseci .... A PCEkspertovac ce: Nemoj me j*bat da imas internet!!!!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
LMAOOAOAOAOAOAOOAAOA: bonker : : bonker2 : goood : :p :clap: :D e ovo je jos najboljii vic danas;) |
fish u redu je !ti sam spamass!prvo na cod dretvi,sad tu mislim stvarno: baad : : nono :
|
Citiraj:
|
Lolčina
, zar PCe idu van!? joooo |
OK, evo jedan stariji...
Umro gamer i otišao u pakao. Nakon par dana javlja se Vrag Bogu: "Što si mi ovog gamera poslao??? Evo mi je poubijao sve demone, izhebao sve vražice, provalio kroz sva vrata i sad vrišti po paklu: GDJE JE SLJEDEĆI LEVEEEL??!!!!" |
opasni vicevi.... preopasni!
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.... :D:D:D |
: goood :: roller :
efo kak to ide u RL, bez uvrede kolegama, spalit ću i sebe :) naime, postoji jedan uzorak koji je nemoguće neprimjetiti. naime, pceksperti ne izlaze. doslovno, a kamoli u disko. osim po kruh, na kavu ako doma ponestane i eventualno nešto pojesti. kao takvi koriste beskonačne baze raznih online dating servisa. tako dovabe osobe suprotnog spola sebi doma. to je praktično jer usput mogu benchat, halat il gledat telku ili kaj već. ako bash moraju, odu do njih doma, ali to se bashne prakticira osim ako se testira neki prijenosnik. ako neka od trebi ima više od 5% pcekspertovih kilova ili tijekom dvosatne igre slučajno napravi headshot, pcekspert udovolji njenim seksualnim potrebama. ipak je ona noob i još nije zatomila te primitivne nagone. neko vrijeme živi s njom ili ju odmah ženi. ovisno o tome koliko mu je potreban kredit u banci. nakon toga žemskinji polako postaje jasno da je komp na prvom mjestu, nakon toga lap, nakon toga sve komponente, pa fotich, mobitel, pa posao, pa kava, onda tek ona, pa joj kupi wow. onda farmaju skupa i obavljaju manje važne questove i uskoro se vjenčaju u stormwindu i naroljaju u krčmi u parkiću. tak da fakat nemam pojma otkud nekome ove gluposti o disku :) |
Citiraj:
:D :D :D |
Citiraj:
Citiraj:
buahahahhaha |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Di je ludi paske? Žena mi skucala router? :D |
sutim ko riba=) btw nes si mi htio rec/pokazat kajgod...ajde na icqu sam(dada nevidljivac)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
smijem se tebi , jel ti pitas kaj je smjesno u ovom vicu
Citiraj:
ak nisi vec prije 159 puta cuo taj vic , trebo bi ti bit smjesan nhf : hello2 : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:56. |