![]() |
172km/h sa bajkom
Covjek bi trebo malo kod kiroprakticara... :eek: :)
http://www.youtube.com/watch?v=wwxNgBZmL04&search=km/h |
a joj..lik se malo razbio...ja sma vidio jednog koji s raketama ide isto tak brzo..znaci lik se zaleti..pedaliranjem najvise sto moze a onda aktivira dvije rakete ispod sica..ajmo reci ko dva mini mlazna motora..isto je isto tak negdje..uglavnom strava...
|
kakvo pak je to sranje od bajka da se tak raspadne ... nekakav limex or wtf ?
|
Neznam gdje mu je pamet bila, neznam kak dobar bicikl no nemre izdržati opterečenja na 172 km/h!
|
Uh kako se zdrobil. Ja sam jednom gledal na televiziji kad se je jedan spustil isto tak s vrha planine ali mislim da je bilo po snijegu, išel je prek 200 km/h, trebalo mu je oko 2 km da stane.
|
Auch
|
u joooooooooooj kako se sastavio sa zemljom...i ovome je trebalo 2 km da stane ..LOL
|
Da mu nije pala kaciga možda i ne bi trebao kod zubara:D
Al treba imat muda spustit se tako... |
kako se lik sasipo...
|
hehe nisam isao 172na sat..ali..ovak..bio sam 4-ti osnovne i bili smo negdje sa skolom na motocros stazi..i tako se mi penjali hodali itd..i znate da su to stvarno veliki spustovi nizbrdo..i tako ja zadnji ostao i ono uciteljica vristi...AJMO DJECO SVI U BUS tralalal..i eto ja mali kreten..onak zatrcao sam se fuuul brzo odozgora i poceo ubrzavati..a nemrem se zaustaviti..mislim da nikada nisam tako brze noge pokretao kao tada..bio sam se fakat ukenjao da se ne raspadnem..da sam se raspao kotrljao bi se o ho ho..a znam da sam dosta dugo tako trcao..uglavnom..lol..mali glupi kreten :D
|
ja bi se spuštao jedino da držim kočnicu od početka ili da mi je šipka na stražnjem kotaču,,,hahah ali se razbio ko stoka
|
dobro je lik i prosao...
|
Kak je pozdero zemlju :D Ne bih nikome zelio da se ovako prospe ko ovaj..ali... : lol2 : : roller : : roller :
|
Extremeeeeee:)
|
That`s gonna leave a mark...
Mislite da će mu priznati reklamaciju bicikla? :D |
heh mislim da nece............
ipak je to kvar nazovim to tako njegovom krivnjom.......: lol2 : |
omg, dobro jos izgleda s obzirom da je zaronio sa 172km/h.
Barem je postigao svojih 172km/h, ako nista :D |
lik je lud
|
damn..... :D:D:D
|
Ajme
|
A bio sam tu, to se snimalo kad sam ja na "rošulama" probio 1 mah :D
A pad, pa ima već par mjeseci da sam vidio, ali mi još uvjek nije jasno kak se bajk uspjeo prepolovit, doduše 172 km/h je poprilična brzina, ali hey, lik je samo ravno pičio... |
Pogledaj ponovo, prešao je preko neke neravnine...
Vijerojatno bi nastavio još da je staza bila SKROZ ravna. |
sa brda se spuštati ovom brzinom... pa ja bi za svaki spust uzeo drugi bajk...
šta se tiče topspeeda, ja sam na bajku išao najviše 84km/h, na spustu sa Platka (asfalt), cestovne gume, poluslick. |
mislim da se lik samo natukao :smoke:
my rekord: 55kmh nizbrdo, spust sa psarjeva prema bishkupcu, zavrshni (gotovo nezavojit dio), gume duro 40kn, slick (chelave :D) na ravnici 49...postignuto na jarunu... na istom bajku je frend jurio 60 niz zhupanijsku cestu, spushtao se iz centra zeline prema bazenu (i dalje prema varazhdinu)... |
Ja sam išao najbrže 60 km/h na relativno kratkoj i strmoj nizbrdici. Mogao bih i brže samo što je zavojita cesta ;)
|
Ak smo vec kod brzine najvise sam razvuko 60km/h na bajsu i to u zavjetrini iza gradskog busa na ravnom, na Orahovici bude i brze ;)
|
nema većeg gušta nego zavoji ;) pa vi imate ceste sa sljemena zakon, ja samo gledam priliku kada bi se mogao ići spustiti dole...
|
ma netreba potezat do sljemena...prilesje ili oboj je chitsto dosta....
|
Citiraj:
oko 80 niz zelenu magistralu (iznad gajnica) i oko 70 kad se frend skucao : goood : : goood : : goood : :beer: :beer: |
Sad se vise tam niko od nas ne spusta nakon kaj se Borna razletio...
Isto tamo zelena magistrala oko 65kmh. Tam je puno tolko sa autom :D:D:D Kaze se mlad i glup. Nebih sad to radio za nista na svjetu vise. @Zeljac: Se sjecas ong niz lovacki spust po šodru :D:D:D |
brzina ... islo na nas se par peljati s bicima u šumu .. i došli smo do nekakvog jako strmog spusta .. nekava šumska cesta kakvih je puno zagorje .. i frend se zaletel dolje i svako malo kričal kolko mu kaže ... čuli smo 30 ... 48 ... 55... 60 ... onda malo tišine .. pa 78 ... pa 86 .. a nakon toga mrtva tišina .. kad smo se mi spustili .. polako naravno imali smo kaj videti ... on leži na nekakvoj njivi :) a bajk ze je zapičil ravno u drvo .. prednja felga je bil zravnata ko da ju je neko tukel ...
... a kaj je najbolje .. uopče niko nije bil pijan .. barem ja nisam .. |
uuu da, ima kod begovog razdolja jedan dobar spust u Tuk po makadamu, tamo isto leti ko ludo, ja sam išao 62/3/4, ali odličan spust sa jako dobrim zavojima...
|
Citiraj:
Bratić je par godina mlađi i moral sam mu pokazati kaj je brzina. Nemam pojma koliko je to bilo na sat, ali vjerujte, bilo je jako brzo. Dan danas se smrznem od jeze kad se sjetim koja sam budaletina bio! |
di je to :) ja bi probao :) ima ko kakvu slikicu?
mlad sam, lud sam, i to mi je u genima... mislim, dobitna kombinacija za ubit se.. :( |
renesis, evo tu pocinje zelena magistrala
evo za google earth http://public.globalnet.hr/~vejurak/...magistrala.kmz od tuda samo picis ravno prema "gore" |
Citiraj:
ARGHHHHHH kako sam nabrijan idem na magistralu (se skucat) : roller : : roller : : cheers2 |
vukao me frend sa motorom od 200 ccm na ravnom skoro mi je guma izletila
|
Niz glavicu,(zelena magistrala) sa onim dirt gumama...oko 70 km/h. To je tak ružilo i vibriralo da me glava bolila :D
|
Citiraj:
daj dođi već jednom, idemo divljat malo po Papuku... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:39. |