![]() |
plave lampe u getrou
|
Ti bi s ovim u kućište? Trebalo bi probat. Pogotovo ove malešne za brisače. Na autima se dobro vide i iz daleka.
|
ma nije lose
koliko vidim na slikama ne daju bas neku svjetlost ali za tu cijenu je to vise nego dobro :beer: :beer: |
Kažem ti, ove male se vide sa 100 metara na cesti osvijetljenoj uličnom rasvjetom.
|
Citiraj:
|
ja isto mislim da bi najveca mogla biti dobra
ici cu do getroa pa da vidim kak to izgleda i ako ih ima sigurno cu uzeti jednu :beer: |
To nisu one neonke kakve se stavljaju izvan auta!!!!!
Ali bas idem danas-sutra u Getro pa cu uzeta komad-dva ovih od 25cm ali mislim da to nece nista osvijetlit. |
ajde pa nam reci kako to svjetli
jedino ce se morati izvor napona malo prerezati jel se spajaju na upaljac u autu. ali to je najmanji problem :D |
Ima se zato uvijek jedno test napajanje od 35kn akoje sluzi za rezanje, ispitivanje i druge stvarcice.
Ako ce dobro svijetlit onda stavljam molex konektor i spajam ga na enermax. |
Citiraj:
|
daj javite kak zgleda....mislim da ce bit ok ak stavis 10-15 :D :D :D
|
evo ja sam kupio onu vecu
prikljucak je onaj za auto a na njemu ima i prekidac tesirao sam je u ormaru:cool: ali cekam kad ce pasti mrak pa da vidim kako svijetli u kucistu imace u ormaru svjetli ok :beer: |
Ovu preporčam za one koji imaju vodeno hlađenje.
:D :D :D :beer: :beer: :beer: :D :D :D :D :beer: :beer: :D :D :D |
Attach:
|
pa di ste ih nasli? ja bio jucer i nisam ih mogao nac!
|
evo a bas sad idem po neku cugu u getro pa cu uzet usput i neonku pa da vidimo koji je to "CENZURA"
|
Citiraj:
imas ih tamo gdje se nalaze sitnice za auto tak je bar u os:beer: |
evo pao je mark i upalio sam plavo svjetlo i izgleda odlicno:)
|
Dočuli u Getrou da su se Forumovci polakomili za plavim lampama pa su ih zaključali u ormar.
Nalaze se lijevo od prolaza prema psećoj hrani. Stigneš još. Valjda rade još uvijek 0-24 ali za svaki slučaj uzmi čarapu i pajser:D P.S. Getro u Ljubljanskoj za Sesvete neznam. Piši kad se vratiš.:beer: |
Citiraj:
ma samo staviš pod jaknu...ionak im pol kamera ne rade......kad dođeš tam pogledaj gore i vidjet češ da večina kamera nije upaljena...ona mala crvena lampica na gori....u zbuksaš se u jedan takav red i pod jaknu....:D jer zakaj kupit kad moš nabavit besplatno.....:D :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
ma nema ih tam di su stvari za auto u ljubljanskoj, sve pokrala ekipa :fuming: :fuming: :fuming:
jebi ga, morat cu do sesveta :mad: |
Jel netko kupio ovu po 15kn
ako da kako ona svjetli:gringo: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Oće ko poslati slike da vidimo te i u živo!!! |
E, bilo bi dobro. Samo, čini mi se da bi svjetlo moglo bit prejako.
|
Citiraj:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
Tako se počinje, prvo čokolada, pa cd, pa lampa, i za koju godinu il tajkun, il čekaš u redu za zatvor :D:D:D |
Citiraj:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
i, jel ima sad u getrou toga ili ne? jel bio ko u zadnja dva-tri dana?
|
u osijeckom getrou vise nema neonki!!
ja sam stavio onu manju i svjetli mi dobro,za tu lovu i odlicno:gringo: |
good for you...u zagrebu ih jos uvijek nema...:fuming:
|
Hi
Upravo sam se vratio iz Graza, pa sam bio u Mediamarktu. Kada sam ugledao gondolu sa auto priborom odmah sam vas se sjetio. Plavih neonki, plavih led prekidača, plavih stroboskopki, plavih kablova, dugih, kratkih .... Ludilo. Dobili su novu robu, a sve možeš dirati, a svi primjerci su izloženi na ploči u akciji... Jedino je ostali dio sa komponentama lošiji, malo HW, uglavnom pisaći, monitori i TV kartice. Nekad su bili jaki. (uzeo sam tamo prvi Voodoo i 128 Mb kada je to ovdje bio san... i okatog bežičnog mišonju) Sad sam se zapalio na novog M$ bluetooth ledeno plavi samo što je skoro 100 eura. |
blago tebi...mislim da bi ja tamo lagano pao u nesvijest :D
|
Ideja za nešto exluzivno:
U Metrou u Austriji ima na popustu ultra ljubičaste lampe za kontrlolu love (kao lijepo izgledaju ljubičastih 500 Eura pod njom) Shmrc. Tada sam ih zadnji puta vidio prije nego što ih je blagajnica stavila u ladicu kase. Ima tinta za pečate kojima gorile obilježavaju na ulazima u Disco. Nekakva žučkasta uljasta tekućina koja se relativno brzo suši ima je kod onih koji rade pečatove za firme. Trebam provjeriti cijenu i trajnost, tj. da li vremenom izblijedi. Pa se njome premažu ventilator, hladnjaci, rubovi, kartica, svuda okolo naokolo lampa je na 220 pa je manji problem napajanje :clap: |
daj meni jednu :D
|
ima li toga laka gdje za uzet dragutine da se premazu rubovi kartica pa da svjetle, mozda flourescentog laka ili nesto slicno?
|
Našao sam na :
http://www.stempelshop.at/stempelsho...Shop/start.asp komplet UV-Set Unsichtbare Stempelfarbe - bzw. nur unter UV- Licht sichtbar. Ideal für Diskotheken, Partys,... Im Lieferumfang sind enthalten: 1 x UV-Stempelfarbe ( 50 ml. ) 1 x UV-Handlampe ( ohne Batterien ) 1 x Spezialkissen für Stempelfarbe Zajedno lampa, boja i jastučić za 45 Eura. Malo je skupo. Imaš u Bugu 2/2002 str. 109 da boja košta 56 kn (ali nažalost isto u Europi) Treba pogledati kod izrađivača pečata, štambilja i žigova koji imaju Trodat. :D Mora to biti jeftinije. |
pogledaj te si na infogaminim stranicama,one katodne cijevi,
mislim da nisu niti tako jako skupe... ja sam razmisljao staviti lampu neku tanju i duzu u kuciste tako davidim bolje kad prckam nes ,a ne ove u boji.... ima tak nesto negdje? _salute |
Citiraj:
samo svijetli normalno. |
ali to nije fora
onda mozes staviti i neku zarulju na 12V :rambo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:18. |