![]() |
Jel neko uzeo Leadtek 6800LE u zadnjih metar dana?
Molim kratko napišite jeste uspjeli šta otključati.
Unaprijed hvala! |
mislim da jedino joolka je uzimao 6800xt u zadnje vrijeme .
uglavnom , svaka se da otkljucati , samo je pitanje ispravnosti . imho - go for it . |
...da ako imas srece,nitko ti ne moze garantirati :)
|
ja sam kupio pred nekih 6 mjeseci i radi artifakte i na 12 a kamoli ne ne 16.dakle: puska!:rambo:
|
Ja sam je kupio u 11 mjesecu u Linksu... Grafa se full otkljucava, znaci 16x1/6v
U 3Dmarku i u FEARU ima sitne artefakte, koji nestaju cim se upali AA... :) Core max stabilno je 390MHz, a mem oko 780MHz... Steta jedino kaj ima 2.8ns memoriju, a ne 2.2ns... Dakle volt@ge, nisi imao srece... :( |
Jer netko uzimo ove iz ve-mila po 1000kn sto su dosle?
|
..to je sve isti ku*ac,kupio ih u ve-mila ili linksa...ako imas srece dobijes solidnu grafu za 1000kn
|
@qre
Ako si zainteresiran, pogledaj u Trznici, kupovina BlackMackov topic. Prodaje ti LE-icu, full otkljucabilnu i dosta klokabilnu. |
Evo da zaključim....
Prošli tjedan sam kupio 6800LE u Ve-milu i nakon j.....(riknuo mi je kako se ispostavilo, već prije, RAM) konačno sam je upogonio.
Dosadašnji rezultat(nisam imao više vremena): -origigi driver s CD-a -->bez upgrade-a -bila su po dva pixel-a i vertex-a hardware masked -->uspješno otključano riva tunerom -3Dmark05 3500 points -->nije overclockano P4 na 2,4 512 DDR 400 SATA diskovi |
Citiraj:
|
Koja je uopce razlika izmedu 6800LE i XT i kolko bi bila bolja po performansama na defaultu od 9600XT???
|
pa od 9600XT bi neotključana 6800LE ili XT trebala biti jača kakvih 4 puta,a ako otključaš i do 6 puta brža,a razlika između LE i XT modela ne postoji barem na agp,a na pce bi trebalo biti lakše otključati 6800le
|
Citiraj:
|
Ja sam ju kupio ovaj tjedan nemogu qurca ništa otključat 8x6 hebeš to, da mi se dosta oc' 365/855=3400 3dmark05 nije loše, digo sam voltažu na 1.4 s namjerom da ju skurim pa im vratim pa da mi daju drugu al' ona radi, pa sam makno na RT da moram radit onaj test i rukno ju do jaja al' ona opet radi!!!
Popizdit ću!!!!!! Grije mi se na full u 3d marku05 do čak 90 stupnjeva al' ona još uvijek radi!!! Sad ću vratit voltažu jer nisam ništa dobio samo jače grijanje i vratit ono na RT-u i ostavit nek' radi nek' ide u qurac kad nemam sreće!!!!!!!!!!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
NIKAD u povijesti se nije otkljucao pce model. Drugi čip. banana, znam :smoke: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
lol, ak ju već očeš spalit, clockaj ju do bola i onda joj isključi vent i pusti loopani 3dmark, uvjek pali ;) |
Citiraj:
|
pusi femom po njoj..lol
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
4*otpili sigurno u 3dmarku neku 9600XT,probaj vidjet ćeš to sam siguran
|
Ja dobivam sa 9600XT oko 1800-1900 u 3dmarku05 a neko je spomenul da dobiva sa 6800LE 3500 znaci to sigurno nije 4 puta
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne mozete sve gledati na temelju 3D Čmarka, to je jedna glupost prema kojoj se vecina ljudi orijentira, a to je zalosno :(
|
Ja sam prije ove leadtekice imao Sapphire 9600XT sa 256 MB memorije i u 3D 2005 sam dobijao oko 2200-2250 bodova kada se klokuje na 550/677 (maximum koji sam mogao izvuci sa stock hladjenjem).
|
ovaj lik kod kojeg sam testirao ima taktove 500/400,valjda je to razlog,nisam očekivao toliku razliku
|
Evo da vam ja otkrijem sve o 6800LE. Zaključana i ne klokana ima oko 2500 3d marka 05, otključana full ima oko 3500 a otključana i klokana kao moja ima oko 4700 3d marka 05. Inače držim ju na 1,4V
|
smiješno malo ako ne otključaš,ja sa 6600GT,dobijem malo preko 3000 na default
|
Kako hladi ovaj tvoj vf700?? Zanima me kako bi to išlo na moju 6800LE? Inače ona ima sa obje strane hrpu bakra a ovaj zalman mi se čini jako mali i ide samo na jednu stranu kartice pa se pitam jel bi hladio uopće bolje i koliko?
|
Ma fućkaš 3d marka... Marko je jako zaje_an, prema tome bi 9600XT trebala bit skoro ko stock LE, a ne vjerujem da je tak u igrama... : stoopid Probaj pokrenut neku igru i upalit AA i AF, pa ces vidjet kaj znaci 256-bit sabirnica i snaga, a ne marko... Moram probat Oblivion sa zakljucanom grafom, da vidim kak ce ic...:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
dobiju se pasivnjaci ali ja ih nisam stavljao,malo su mi one trake sumnjive,a nisam htio ljepilom po memoriji,a kaj se brzine vrtnje tiće,zalman ne na grafu,nego dobiješ adapter kojim biraš između 5 i 12v,uostalom pogledaj si na sajtu
|
Ili otcvikas od nekog starog coolera za grafu konektor i pripases ga zalmanu, ako se volis s tim igrati :D Pasivci se dobiju i opce nema nikakvog problema, dosta se lako skidaju i ono ljepilo ne ostaje na memoriji kod skidanja tak da nemas brige ;)
|
uzet ću najvjerojatnije vf700-Cu LED, i je l ima kakve razlike izmneđu tog i onog koji nema LED? Jel bolje to ili AL-Cu. Stvar je u tome da baš taj Cu LED mogu povoljno dobit (175Kn)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:26. |