![]() |
TES 4 Oblivion
*so happy* Sutra izlazi!!!!
Dakle, tko misli nabaviti nastavak fenomenanog TES3 Morrowinda? Meni je ta igra jednostavno fenomenalna. |
Imao sam najbolje namjere jucer u trstu,ali : baad : Morat cu sljedeci vikend opet do trsta:D
|
Citiraj:
kolko eurića na ponterosu?? |
U MediaWorldu sam vidio najskuplju igru da je kostala 43 eura,i to Call Of Duty 2 Collectors Edition...skuplju nisam vidio...valjda Oblivion nece biti vise!
EDIT:Al non collectors edition je kostala 39 eura... |
sad gledao na njihovoj stranici,slaba ponuda jako,nema lotr,star wars.itd.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja jedva čekam. Onaj filmić na Bugovom DVD-u iz 11. mjeseca me izludio, igra je zakon: nuts :
|
joooj nemojte više, sve mi je teže čekati : nuts :
nego, jeste vidjeli onaj filmić countdown - 4 days? Sa nekih zidina? Kvragu, čini mi se da im je dosta zapinjalo, a sigurno nisu pokretali na nekom smeću... Ne bih im htio prigovarati, ali malo me je to uplašilo. |
a kuma zaboravili.
|
Citiraj:
Preporučeno: procesor na 3GHz tj 3000+, X800 i 6800 pa nadalje + 1GB memorije. http://www.oblivionportal.com/info/systemreq.php |
he he:
3000+----------->imam 6800------------>imam 1gb ram--------->imam oblivion--------->nemam ;( |
Lol, nisi jedini....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To nisu bili samo sati, sati... Nego dani prijatelju.... Dani! Najduže sam igral 14 i pol sati i skoro sam se zrušil! Al ta igra to zavređuje. Nego ak saznaš di ju možemo kupiti, odma mi javi molim te! Može i vani nema beda. Budem ja i tebi... A pogotovo collectors edition. Oću videti septims kak zgledaju... ;) |
Citiraj:
: roller : |
Sad kad ovo radim dolazi mi na pamet ona muzikica i onaj slatki zenski glasic od reklame McDonalds...I'm lovin' it! Samo kod mene zvuci: I'm downloadin' it! ;)
|
Hm, blago tebi,ja imam 2 Gb paket, a i on je pri kraju
|
samo 2 sata? : lol2 :
neki vec igraju: CoolRamb |
Pa kad mi je negdje oko 5 ujutro pukla veza.:fuming:
|
Lakse malo s vezama,paketima i downloadima (dobar je taj steam i legalan ;) ), a vise price o igri i igranju(kad pocnete)...Dovoljno je da napisete nabavio sam igru i svi sretni zbog vas/nas, a detalje, molim, zadrzite za sebe PM-ove,icq, svejedno...
Hvala! |
Ma ne, ja poslao čovjeka po to, pa su ga oko 5 ujutro zaustavili na granici, ono, fakat pukla veza.
|
Citiraj:
|
Instaliram ga, javim ako radi i bude sve ok
|
Ajde, ako tko nabavi/downloada nek mi zaprži pliz na DeFeDe i poshalje?
Kontakti na PM! Placam zuju! |
dajte neke dojmove. Slike i kak je zahtjevna, nist mi ne znaci sta su oni napisali na svom sajtu. I ak netko moze objasnit kakva je to igra tocno, jer nikad nisam igrao.
Jel vise vuce na hack&slash ko diablo, ili je nesto kao baldurs gate? |
....hack&slash u prekrasnom 3d okruzenju
|
Fight ti je 1st face.
|
Upravo sam zapoceo "kupovinu", napokon je stigla u ducane... Robna kuca XXXXXX :beer:
EDIT by MODERATOR: Super,bravo...ali imena piratskih i Wxxxx grupa necemo spominjati...OK? |
Evo igro je do sada i idem dalje igrati.Odličan je, puno bolji i zanimljiviji od morovinda.
Akcija je odlično napravljena(napram morovindu) a gađeti sa lukom i strijelom je poseban doživljaj, nisi gup i trapav u početku ko u morovidu, odmag ciljaš dobro.;) |
Borba puno bolje riješena nego u MW, istina znam samo 2 spella zasad ali bolje u svakom slučaju. Grafika ljuta, X800 se dobro nosi s njom, bez AA doduše.
|
Je, jako dobro optimizirano, a kada louda, louda tek toliko da napiše loading, osim kada se ulazi u zgrade, tamnice itd...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
You lucky bastardz!
Mislim da nisam jedini kojeg zanima kako se vrti i na kojim rezolucijama kod vas koji ga već imate? Evo, za sad smo čuli da bez AA ide dobro na X800, na kojoj rezi? Jel može koji screenshot? Ajde ljudi, hvalite se malo ;) |
Na 1027-768, na high detaljima, uključen bloom, gledanje u daljinu na high itd..., i zgleda jako dobr, iznenađujuče: goood :
|
1024x768, high detalji, probao sam i dodati AA 6x, nije se ni toliko usporilo koliko bi čovjek očekivao, FEAR mi krepava na tim postavkama.
|
Citiraj:
|
Kad dodjem doma ću nešto postat, radim do 20:00
|
Ajde ja cu veceras napraviti koji screenshot iz igre...
Evo malo cu vam spoilati iznenadjenje! ;) U intru je dobro nam poznati glas...Patrick Stewart! iliti Jean-Luc Picard za one koji nisu upoznati sa Star Trekom! ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:57. |