PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   EP u Rukometu (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=32508)

ZED 26.01.2006. 17:19

EP u Rukometu

I kaj mislite dokle bumo dosli?
Trenutno Imamo trening s Portugalom:D :D

nino 26.01.2006. 17:24

Kao i uvijek, puni smo ozljeda, ali po meni najveci dobitak je povratak Sulica, Sola je standardan, idemo do kraja ako Lac i Pero izdrze, a poznavajuci susjeda Lina, ne sumnjam da je pripremio neku takticku magiju u drugom dijelu natjecanja. Zivi bili pa vidjeli:beer:

nicko 26.01.2006. 18:34

kakvo je to pitanje dokle idemo?! :D
pa to ZLATA, zna se!!!

thuNdeR 26.01.2006. 19:27

da idemo...đomba ozlijeđen,metličić,šolu bole leđa............

mislim da nas samo ozlijede mogu zaustavit

Jelc 26.01.2006. 22:08

Joj, kaj su mi naši digli tlak u prvom poluvremenu:fuming:
Ajd, poslije su došli sebi.

I na kraju se Džomba opet ozljedi...nemrem vjerovat...

bdw-izgleda da su komšije mislili "kako ćemo-lako ćemo" pa su odmah na startu dobili od Islanda po p***i :p

Isus 26.01.2006. 22:55

sutra u 20.10 ide Norveška na megdan nakon toga Rusija.

Norvežani su dost nezgodni, sam da se naši zalijeće kak spada pa osveta španjolcima za poraz u finalu prošlog svjestkog, Slovenija pada u polufinalu s rezom dva oka za ono jedno prije 4 godine kod njih. :D

Air Force 26.01.2006. 23:44

ja bih rađe švabe u finalu
nekako mi njih najdraže pobijedit :D

thuNdeR 26.01.2006. 23:48

da i ja bi švabe u finalu: Nekako njih uvijek nakantamo u finalu (portugal,atena)

Isus 27.01.2006. 01:34

Teško da će švabe do finala s ovom mladom momčadi.

Oni se pripremaju za svjetsko slijedeće i za OI.

Španjolci su po meni uz nas najjači.

Francuza se treba paziti imaju dost dobru momčad.

Zbornaja (Rusija) što reći, rusi ko rusi uvjek opasni.

Ako naši ostanu zdravi i Džomba se zalijeći mislim da smo jako teško pobijedivi.

Objektivno prošlo svjetsko je bilo čudo da smo s onakvom bolnicom umjesto klupe uopće došli i do finala.

Bleki 27.01.2006. 10:13

Mogle bi svabe sa ovom ekipom vec sad daleko. Fino su igrali protiv Spanjolske, a je pred kraj presudilo (ne)iskustvo, pa su izvukli samo bod.

Mislim da ce protiv Norvezana veliki problem biti nedostatak kontrasa, jer su Norvezani brzi.

Bran 27.01.2006. 12:30

Finale

Hrvatska - Španjolska 35:28

Barem se nadam.

Bleki 27.01.2006. 13:21

Citiraj:

Originally posted by Bran
Finale

Hrvatska - Španjolska 35:28

Barem se nadam.

Ja se nadam da ce ici do kraja, ali ce biti super rezultat da dodju do polufinala.
Mirza je malo smrdan, Lackovic jos uvijek vuce ozljedu i boji se skakat sa Vorijem i Sulicem na liniji, koji mu ociste autoput do gola. Ako Pero dobije jos koji jaci udarac (a vjerojatno hoce), nema ko vuci u napadu ostatak ekipe. Vratio se doduse Sulic, ali ne moze on sve sam.

Bran 27.01.2006. 13:25

Jako dobro znam kakva je situacija jer pratim rukomet od nekad, ali treba se nadati. Osveta Španjolcima bi bila slatka. A ako razlika bude velika onda još slađe. :D

nicko 27.01.2006. 21:31

nasi su legende!!!
sto im rade.....

samo suci su opet nastrani...da se tako izrazim....ali to je vec postalo normalno, ocito....

svaka cast nasima, vidi se da srce ostave na terenu!!! :)

nino 27.01.2006. 21:44

Ovako, konacno jedna tekma nasih gdje pobjeda niti u jednom trenutku nije dolazila u pitanje:

1. Sola - odlican
2. Horvat - dobar - 2 vazna gola
3. Lackovic - standardno dobar
4. Balic - maestralan
5. Metlicic - maestralan
6. Sulic - IMO naj igrac danas, koje su to borbe na crti bile+golovi
7. Vori - odradio dobar posao

8. Dominikovic, Sprem, Spoljaric - odradili svoj zadatak u obrani.

Sve u svemu, vidimo da je Lino poslozio kockice sa jednim iznenadjenjem, a to je Vori na krilu, koji je ulazio kao drugi pivot te rasteretio donekle Sulica.

Cekaj, jel pisem za SN ili sam na forumu:confused: :D Ajmo dalje:clap:

Air Force 27.01.2006. 21:52

vgg naši
balić najbolji

Matesonik 27.01.2006. 21:54

POBJEDA!!!!!!!

blondie 28.01.2006. 16:25

dva protivnika su sredena, sljedeca je rusija
IDEMO PAKLENI PO OVO ZLATO!

giga 28.01.2006. 19:12

Mi imao ronaldinja u rukometu a nismo ni svjesni...
IVANO BALIC!
S njim je i rukomet lijep i mastovit!!!

newalss 28.01.2006. 21:47

Citiraj:

Originally posted by giga
Mi imao ronaldinja u rukometu a nismo ni svjesni...
IVANO BALIC!
S njim je i rukomet lijep i mastovit!!!

Ma tip igra kao da ima četiri ruke i tri oka.
Kakva je ono bila asistencija za Sulića u drugom poluvremenu protiv Norvežana!? Krene rukom da produži do lijevog beka i iz ručnog zgloba odigra pivota. Tri puta sam gledao i svaki put mi oko pobjegne na beka a lopta ode pivotu. Čovjek prkosi zakonu fizike.:beer:

Tenk 29.01.2006. 18:32

s*ebali nas Rusi mamuim
:fuming::rambo: :fuming: :rambo: :grrr:

Domi 29.01.2006. 18:47

Šteta, nismo igrali onako kako znamo, ali smo svejedno mogli izvući neodlučeno. Šteta :(

blondie 29.01.2006. 18:54

ljudi moji kakva je ovo utakmica bila, kako smo se vratili i onda izgubili za jedan razlike :fuming: :fuming: :grrr: :grrr:

Gigi1 29.01.2006. 19:16

Grdi su Rusi, naši igrali na momente-šteta kaj Pero nije zabio ono u zadnjoj sekundi. A niš-sada po sve pobjede u drugoj skupini. Mene jedino živcira kak mi svaki put imamo peha s tim ozljedama.

Bran 29.01.2006. 19:27

Ma to je bilo to. Jedan kiks i sad idu sve pobjede (do prve zgube :D ). Idemo naši!!!!!!!!

Sam Fischer 29.01.2006. 19:55

Ovaj poraz im je taman fino sjeo, inače bi se umislili :)
Tak da bolje da se opeku sad nego u polufinalu pa će sad bit malo življi i oprezniji :)

DeadOne 29.01.2006. 20:00

Mi smo najbolji na svijetu!: axeman :

Air Force 29.01.2006. 21:34

šteta
djelovali su mi skroz nezainteresirano...

Isus 29.01.2006. 23:42

Ne bi bilo fer da smao izjednačili. Ne na način kako su igrali.

Promašit gol za pol metra iz sedmerca WTF???

U ovoj tekmi se vidjelo da fali Džomba na krilu jer samo Ivano Balić nemre sam potegnut posebice kad svi ostali promašuju i nemoguće.

No, netreba sada na njih bacat drvlje i kamenje pokazali su koliko malo im treba od totalne uspavanke i bezveznog napikavanja do genijalnog rukometa koji melje sve pred sobom, još s Džombom na krilu i onakvom igrom kao u zadnjih 7 minuta teško da smo pobijedivi.

Sad se trebaju ozlijede zaliječiti i okrenut se na tekmu protiv Islanda, pa Danska pa Srbi.

bozzomfeeder 30.01.2006. 00:02

Ne vjerujem da će daleko ovaj put.(DAJ BOŽE DA SAM U KRIVU)
2 razloga:
1.Ozljede
2.Pročitali su nas "neprijatelji"

Mislim da ovaj potonji je mnogo ozbiljniji jerbo HR je izmislila jedan novi rukomet kojeg sad svi asimiliraju.Pogledajte Ruse,znali sto točno kog blokirat i kako odigrat obranu.

Isus 30.01.2006. 01:13

Samo pogledaj koliko su mogli Rusi kad su naši proigrali. U par minuta smo došli od -8 na gol zaostatka, i da je bilo 30. sekundi više bi dobili tekmu.

Imali smo ozlijede i na prošlom svjetskom pa smo samo od španjolaca poraženi u finalu zbog umora.

Rusi su prvenstveno dobili na neobjašnjivim greškama naših, promašivanje cijelog gola iz sedmerca bez da golman uopće takne, fulavanje zicera.

Lacković koji je dejlovao ko da prvi puta vidi rukometnu loptu, a kad su Horvat, Dominiković, Buntić i Šprem proigrali zajedno u napadu rusi su bili nemoćni.

Lucidnost pojedinca ne možeš naučiti kako blokirati. Vidi ono kaj je Balić napravio portiv norvežana.

Idemo do kraja!

Domi 30.01.2006. 08:29

Isus

Slažem se. Rusi su nas dobili samo zahvaljujući našim nevjerojatnim greškama.
Recimo, ja još nisam vidio Metličića toliko dezorijentiranog, poklonio im je 3 lopte za tri lagana gola iz kontri, pa onda onako promašen sedmerac, Lacković cijelu tekmu nevidljiv...

Ma bit će dobro, trebao nam je takav jedan poraz da nas malo spusti, a sad idemo do kraja..

Bran 30.01.2006. 10:12

Možda su na pročitali ali naši virtuozi se ne mogu pročitati (koja rečenica). Nemaju oni Balića, Džombu, Sulića, Metličića...

Meow 31.01.2006. 19:34

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

31:30

Bravo Sprem. :D

syss 31.01.2006. 19:35

toooooooooooooooo!

jel šprem na svjetskom roknuo onu legendarnu fintu ispod nogu pa prek leđa?

uz poznatu pozadinu...dok po leđima pendrek praši - naprijed naši, naprijed naši :D

Vuco 31.01.2006. 19:39

mislim da je to Kaleb bio...

ZED 31.01.2006. 19:42

Citiraj:

Originally posted by Vucko
mislim da je to Kaleb bio...
¸
To je bio Kaleb, ali na olimpijskim i to japancima(uglavnom neki zuti su bili :D )
Al kad smo kod doticnog, gdje je on nema ga pa ga nema:confused:
BTW dobra tekma

Air Force 31.01.2006. 20:06

sva sreća pa pobjedišmo
balić malo zatajio
mislim da je kaleb ozlijeđen

Domi 31.01.2006. 20:11

Citiraj:

Originally posted by ZED
¸
To je bio Kaleb, ali na olimpijskim i to japancima(uglavnom neki zuti su bili :D )
Al kad smo kod doticnog, gdje je on nema ga pa ga nema:confused:
BTW dobra tekma

Da, bio je Kaleb, a kaj nije on ozlijeđen sad?

Inače, današnja tekma, napeta do samog kraja.
Jako smo dobro odigrali u odnosu na prošlu tekmu, Šprem nas je na kraju izvukao s ona zadnja dva gola. Super :)

Ali još mi je bila dobra fora - minuta je do kraja, mi krećemo u zadnji napad i ja si mislim: "Pa nema teorije da ovaj napad otegnemo na tu cijelu minutu"
I na kraju, zahvaljujući time-outima i sitnicama smo uspijeli.. GG :D

Gigi1 31.01.2006. 20:25

Super, dobili smo Dansku zasluženo koja je dost nezgodna repka, sutra na Island po pobjedu! AJMO NAŠI!:clap:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:45.