![]() |
The Last of Us - Part I & II (PC Edition)
Evo odigrat ćete ga i na PC-u:
|
jok
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Ne znam koliko su dugo već prednarudžbe otvorene, ali eto ga. Stiže za malo više od mjesec dana.
https://store.epicgames.com/en-US/p/...t-of-us-part-1 |
na steamu već dosta, mjesecima možda
|
Nisam pratio, dok nije cijeli ovaj hype oko serije postao aktualan.
Serija mi je zasad sasvim ok. Jel ovo identična igra kao na PS-u? Ako se pokaže ok, razlog više da platim geforce now i odigram to kak spada. |
Na PS-u postoji starija verzija, a ovo je remake samo za PS5 i bit će identična igra.
|
Original igra je za PS3 i išla je u 30 FPS-a, onda je izašao remaster za PS4 u 60 FPS-a i ne znam da li su što radili po grafici tj znam da su digli rezu, ali igra izgleda odlično.
E onda izlazi remaster remastera gdje su čini mi se samo digli rezu na 4k i to je to. Ali igrao kao igra je meni genijalna, interaktivni film sa top pričom. Dvojku nisam igrao. |
ak je 3rd person view - nope!
|
Citiraj:
Igrao sam ovu Remaster i remaster-remaster na ps5. Ova Remaster prva za PS4 PRO je sasvim solidna za odigrati, ova za PS5 je preskupa. |
Al nisan negdi cita da je dvojka "masterpiece of story telling" bla bla steka sam dojam da je bolja
|
Samo radi jednog lika u igri dosta ljudi ne voli igru. Inace odlicna
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jednostavno ni blizu jedinice, atmosefera, priča, ništa. Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma da al razlozi davanja ocjene 0 i 1 su nevezani za igru
ja nisam igro dvojku, al znam zašto je dobila hrpu nula |
Isto kakvi su razlozi za davanje desetki. Po meni je ta ocjena 6 sasvim oke za tu igru. Jedinica mi je 10/10, ali dvojka ima lošu priču, razvučena je, ima hrpu woke bs-a. Tehnički je odlična, ali to mi ništa ne znači ako je sve ostalo loše.
|
Za 720p, 30 fps, low postavke:
Procesor: AMD Ryzen 5 1500X ili Intel Core i7-4770K Grafička: AMD Radeon 470 ili Nvidia GeForce GTX 970/1050 Ti Memorija: 16 GB Disk: 100 GB (SSD) Za 1080p, 60 fps, high postavke: Procesor: AMD Ryzen 5 3600X ili Intel Core i7-8700 Grafička: AMD Radeon RX 5800 XT/ RX 6600 XT ili Nvidia GeForce RTX 2070 Super / RTX 3060 Memorija: 16 GB Disk: 100 GB (SSD) Za 1440p, 60 fps, high postavke: Procesor: AMD Ryzen 5 5600X ili Intel Core i7-9700K Grafička: AMD Radeon RX 6750 XT ili Nvidia GeForce RTX 2080 Ti Memorija: 32 GB Disk: 100 GB (SSD) Za 4K, 60 fps, ultra postavke: Procesor: AMD Ryzen 9 5900X ili Intel Core i7-12600K Grafička: AMD Radeon RX 7900 XT (uz FSR) ili Nvidia GeForce RTX 4080 Memorija: 32 GB Disk: 100 GB (SSD) |
nešto je mirkopoter u filmove postao, neznam otkud u taj topic :D
enivej, stamp nije čak ni loše, iako je ovo 4090 i mašina bolesna tak da i to uzet u obzir |
|
bome vidim na steamu da sve gori od loših komentara
|
Iz nekaog razloga igra guta CPU ko blesava ali FPS nije katastrofa, ide po ovom video čak i na 4K uz DLSS sa RTX 3060 Ti |
taman dok u videoteke dođe će se optimizirat :D
|
Citiraj:
Definitivno nece :) |
Citiraj:
|
Znači krš na PC, a na PS4 radi savršeno. :(
|
Čitam da se naughty dog kao ispričava zbog problema s performansama.
Amateri. Trebali su ko Rockstar ono kad su portali GTA 4 na PC pa su izjavili da to nisu problemi s performansama, nego je igra rađena da bi bila aktualna i u budućnosti. |
Citiraj:
Inače ove verzije nema na PS4, ovo je na novo prerađeno na novom engineu, remake treća verzija igre. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tko ima problema sa rušenjem igre i učitavanjem tekstura nek si poveća virtualnu memoriju/ page file na 16000 bez obzira na 32 gb rade memorije...svi problemi nestaju.
Napraviti to na C: particiji i na particiji/disku na kojem je igra. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Znači igraš s alokacijom preko 8 GB vrama i ne ruši se? |
Ne, do 8 gb ali rušilo se svakih deset minuta iako je bilo ispod 8 gb. Stavljeno točno do 8gb, 1080p, dlss qualty, high detalji jer na svemu ispd high igra ima zamuljane teksture i kosa na likovima izgleda kao sa PS2 konzole Tek na high igra izgleda jako dobro i više nema rušenja i problema sa učitavanje tekstura, igra radi kako treba.
|
vidim da je izašla u igraoni,ali vidio mostly negative reviews na stimu,nego kakva je igra ko igra??bez obzira na 1000 rušenja ili da ih nema,stranu prije si pisao kako izbjeć rušenje,da ni ne pokušavam na svojoj konfi sa 16 rama i gtx 1060
|
Igra je remek djelo, odigrao sam ju prije tri godine na ps4, a ovo verzija na novom engineu, u biti ova igra je obavezna lektira i šteta da su ovako zajebali port i da će u ovakvom stanju ovo remek djelo biti prvi doticaj pc igračima.
|
baš sam nekid an završio uncharted na PCu, vrhunski odrađen port, kako su ovo uspjeli tolko sjebat
|
iz videoteke radi kao rijetka koja igra dosad, nit stuttera, ne znam sta je crash
bolje nego tarkov koji je na kraju sa svime 120e |
Sve mi je više drago kaj sam uzel grafu koju imam :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:47. |