![]() |
Atxlon 1.4xp max. temperatura?
Molim sve znalce i one koji će to tek postati da mi odgovore koja je maximalna temperatura Athlona 1.4 (1.6)xp?
|
Re: Atxlon 1.4xp max. temperatura?
Citiraj:
Koja mu je najviša temp. a da ne krepa? |
Re: Re: Atxlon 1.4xp max. temperatura?
Citiraj:
|
A koja si ti postavljao pitanja kao friški na forumu?
Što to nisam zapisivao! |
kad si mene vidio da nesto pitam?
ako sam otvorio jedan thread s nekim pitanjem od pocetka...... i nije stvar u samom pitanju vec u nacinu na koje se postavi...... |
Odgovor svima
Athlon 1.4ghz
256DDR,333 gforce4 64mb DDR wd60gb Samsung 17 na 100hza |
Re: Atxlon 1.4xp max. temperatura?
Citiraj:
|
Hvala Raku na podršci
a ostali , mogli ste jednostavno reći da neznate na kojoj se temperaturi topi Athlon 1.4Ghz!
|
HVALA THRESH
ETO ČOVIJEK ZNA SAMO SAM TO HTJEO, A TI GREG AKO SI PRAVI GAMER STAVI 98SE
|
Citiraj:
|
Re: Hvala Raku na podršci
Citiraj:
Vidiš zašto je greg ovako reagirao? Postavi pravo pitanje i pouzdano ćeš dobiti pravi odgovor. |
Čuj moj stari AMD 1.4 XP se nekad znao popeti do 60 stupnjeva!! A to baš i nije dobar znak
|
Isprika
Stvarno se ispričavam svima mislio sam da je pitanje bilo jasno drugi puta ću nastojati biti precizniji?
|
Novi
i nisam ja novi sa kompjuterima nego sam novi na forumu!:rambo:
|
PC allert 4
a svima kojima se grije preko 60C savjetujem instalaciju MSI PCAllerta 4 uz obavezno aktiviranje coolera XP na istom!
|
Ovaj je forum jako gostoljubiv jer ga čine i takvi ljudi. Samo je potrebno držati se nekoliko sitnijih pravila.
- nema crackova - nema persiranja (svi smo mladi) - nema ispričavanja (nisi bilo koga opsovao) - nema psovanja i vrijeđanja - ne komentiraj tuđi OS je ti odmah 30% ljudi skoči za vrat - precizno postavljaj pitanja i daj precizne podatke. U suprotnom će ti greg odmah skočiti za vrat. Moj je cijeli izgrižen zbog zadnje dvije točke.:( |
Malo nevezano...
GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG pa di si do sad... Ja mislio da si se uvrijedio kaj nisi dobio TerraTec-a ;) |
Citiraj:
ali ako nedobijem ovu maticnu zube cu da ti vadim, ova moja me tesko zajebava vec dobrih mjesec dana |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Welcome to club mr President. |
Citiraj:
a cd-e koji mi netrebaju cita posve ok |
Citiraj:
Pa to je tako! Isto ko što kruh uvjek padne na namazanu stranu i slične stvari. A možda s tebom ne priča :D :D :D |
Citiraj:
|
mrglj meni bi ploča trebala više od tebe ali ko će ić do 80 postova,lijen sam :)
|
Sudeći po konfiguraciji koju si napisao, ne treba.:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
odem do frenda, vidim taj resident evil, i ajde sprzim ga na crni traxdata (80 min za manje upucene).... ubacim ga kod sebe i sranje....vrtim par cd-a i isto... ubacim neki nazovi pool od igre i vrti bez problema..... za popizditi ocistio sam lecu na 100 nacina ali nepomaze |
Citiraj:
|
N 40x bi trebao nekih 3.5 do 4 minute. Na 48x za nešto malo više od 3 minute.
Greg jesam ti rekao da ne kupuješ LG. Ne? RAK opet blesav. Tako kod njega sve počinje. Ubacuj nove firmware jedan za drugim i to od najstarijeg prema najnovijem. Kada dobiješ prvi dobar rezultat ti stani. To je to. |
ovo sranje je neki creative 48x star 100 godina (uzeo ga od frenda kad mi je krepa stari nec (nesto s vratima))
|
Za Creative proizvode drugi proizvođači. Ja sam imao DVD Lite-Off. Nemoram niti reći da je radio 2 tjedna.
|
Citiraj:
inace koliko sam skuzio za njega nepostoji nijedan novi firmware tako da sam u kurcu..... |
Citiraj:
|
Re: Isprika
Citiraj:
|
Nije to smanjivanje konkurencije nego odgoj. Kako su mene odgajali od prvog posta na forumu, tako se ja osječam odgovornim da novima objasnim kakva je praksa na forumu. Tako taj član više neće tražiti crack ovdje da ti ne trebaš napisati poznatu rečenicu, nego će ga potražiti putem astalaviste (što je krajnje komplicirano).
Kakve smo sreće, greg i ja ćemo imati tu ploču jedino ako je odemo kupiti.:beer: |
Citiraj:
Al nevalja slagat ražanj dok je zeko još u šumi :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:44. |