![]() |
Starfield
aj da i ovo temu ima
|
To bi moglo biti nešto kao Mass Effect od Bethesde.
Poslano sa mog ONEPLUS A3003 koristeći Tapatalk |
|
|
Paa...grafika i nije nešto neviđeno, a enemy AI je izgleda brain dead.
Ali dobro, nije to FPS. |
ko zna kad ovo izlazi, imam osjećaj da najmanje godinu dana ništa od ovog
|
Isuse Kriste, opet onaj majmun koji je sfukao Fallout.
Preskačem. |
Poprilično razočaravajuće nakon toliko godina čekanja.
Užasno glup AI, klasično loše Fallout napucavanje, spužve od neprijatelja. Ne želim komentirati animacije i grafiku jer je još rano, ali i to ne obećava. Jedino mi se ovaj dio u samom svemiru činio ok. |
Starshit
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
|
Želim da mi se ovo sviđa ali to je jebena Bethesda... Lajkam ideju i volim sajfaj rpgove ali nikako mi ne leže bethesdini RPG-ovi, ali ono nikako. Baš ih ne volim
|
Unpopular opinion (očito :D ), meni izgleda super, ali je urnebesno da od Fallouta 4 nisu uspjeli riješit animacije govora :lol2:
Za igru koja izlazi 2023. (iako će ziher bit odgođena) to izgleda očajno |
Za Starfield koriste Creation engine 2. Ovako na prvu mi izgleda da nije ni blizu unreal 5 engineu koji koji koristi Stalker 2.
No dobro, možda priča i RPG elementi izvuku stvar. "At Tokyo Game Show 2021, Howard said that Starfield has over 150,000 lines of dialogue recorded, which is over double that of Skyrim." :D https://www.pcinvasion.com/5-reasons...sda-starfield/ |
Ima neka čar u Bethesdinim bugovima i poluproizvodima.
Na sve nedostatke kojih hvala bogu ima HRPETINA, Fallout 4 mi je još i najbolji u serijalu. Njihove igre su ko i žene valjda, ide na živce često, facijalne ekspresije ne odražavaju ono što izlazi iz usta ni ono što je u glavi, nemora ni biti najljepša stvar na svijetu, al je svejedno voliš i poigraš se s njom. Meni iskreno ovo više liči na Outer Worlds nego na bilo što drugo. I koliko god svi sanjali o bezbroj igrivih svijetova i otvorenom tipu ala No man sky, ja mislim da će biti bliže Outer Worlds nego No mans sky. |
6.9.2023. |
šezdesosmi trailer |
bilo mi je drago vidjet kako konacno izgleda gameplay
neka kombinacija no mans sky+mass effect. jedino sta mi se ne svida sta ce to izgleda vise kao neki FPS, nego RPG |
Rasturili su, praktički bilo koja igra pored ovoga izgleda totalno zastarjelo i pri tome ne mislim na grafiku. veličina svijeta, raznovrsnost igranja, količina sadržaja je do sada neviđena. Ovo je SP igra koja se igra i istražuje godinu dana.
Naravno bugaova neće faliti ali nadam se barem solidnoj optimizaciji. 45 minuta prezentacije samo da stignu objasniti o kakvoj se igri radi. |
|
Chris Roberts na aparatima :D
|
Citiraj:
|
|
Mogu proći pod recommended. :)
|
Napokon da ce se Series X isplatiti :D
|
Citiraj:
|
Kaze min 30 fps, ali da ide i do 60.
Pa sta nece nuditi da ljudi sami izaberu fidelity/performance. Odigrat ce se na pc-u na 60+ pa makar i na med detaljima :p Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
"Starfield runs at 30 frames per second on both Xbox Series X and S, Bethesda’s Todd Howard has confirmed"
https://www.ign.com/articles/bethesd...series-x-and-s |
Pa za taj tip igre mi nije problem 30 FPS, dok god je frame timing konzestentat i igra ide smooth.
|
Al da ne mogu napravit na Series X da idu u 60 FPS-a u 1440p to mi nije jasno.
|
Ne znam, kada vidim intervijue sa ovom diverse/inclusive/ponosnom ekipicom iz studija i koji perkovi se njima najviše sviđaju, počne me jeza hvatati :O Ali možda je to samo do mene :D
|
Outer Worlds + Fallout 4 ... svejedno, takvo nešto me zanima, a 30FPS-a na konzoli ... šta sad, igram PS5 i PC, ne vidim ovdje problem za sebe.
|
RIP Star Citizen :lol2: |
Cekam izgleda dobro a krajnji proizvod se tek treba ocijenit, ovo sta izlazi u zadnje vrime je tragikomedija sta u pc perfomansama toliko i u gempleju i prici.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk |
Todd Howard. Sve što moram znati kod očekivanja na što će Starfield sličiti kad izađe.
Ipak, nadam se da sam u krivu. :) |
Citiraj:
|
Jedina igra koju baš nabrijano iščekujem. Još od Mass Effecta čekam nešto ovakvo, Star Citizen je teško razočarenje, a ovo izgleda kao da bi moglo nadomjestiti tu rupu.
Naravno može ispasti i teško sranje, ali ako ovo izvedu kako treba povratit će svu staru slavu. Ako bude prava igra igrat će se godinama |
Citiraj:
|
A što da ti kažem, Mass Effect je remek djelo koje je zadnjih sat vremena uspjelo kompletno rasturiti do te mjere da ga ne želim ni štapom dodirnuti. Andromedu bolje da ne spominjem.
Star Citizen sam bio jedan od prvih backera, kad sam vidio u kojem smjeru ide sam zatražio i dobio refund. Starfield se ne usudim uopće nadati da će biti čemu... |
Citiraj:
Pouzdani, rijetko daje dobre ocjene :kafa: Ali dobro, ovo je first impression, ako bude igra šrot reći će da je šrot. |
Ja nisam trazio refund za SC nema potrebe 20$ u prvih 5 tisuca alfa backera ali i dalje je alfa to jest uopce me vise ne interesira jer od toga nema nista.
Ovaj starfield je bas nesto sta je SC treba biti mada ko zna kad izade na sta ce licit drzim fige Stvarno nemam sta igrat aka zavalit se na kauc i prat (mozak na pašu) Sent from my SM-G985F using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:51. |