![]() |
Pro Evolution Soccer 2018
o jebem ti di odoše ovaj pes :roller:
|
2013 je bio zadnji koji je na nešto ličio. Ovo kasnije je komedija.
|
Citiraj:
|
u 2013 je čak i CPU dobivao crvene kartone često i igrao kako se spada. Sad uklizava kirurški točno s leđa i svaki puta uzme loptu :D a kao realnije je :D
|
FIFA ima Ronaldo edition, a PES Usain Bolt edition.. Naslov na HCL-u "PES pokazao sva 4 licencirana kluba"... Da mogu smijao bih se i plakao u isto vrijeme. :roller:
|
Prije sam bio veliki fan PES-a, ali sam 2011 prešao na FIFA-u. Jednostavno, PES je otišao u krivom smjeru i mislim da mu nema povratka. Ostat će na onim zagriženim fanovima i to je to.
|
Ma FIFA i PES više ne mogu ići u istu rečenicu. Kada je PES izašao, bio je daleko iznad fife. Danas je PES smeće.
|
Gameplay još može nekako proć, ali baš sve izvan tog okvira je broken.. MyClub ima potencijala ali je dizajniran ko japanski rpg iz devedesetih, a netcode je lošiji nego što su ga imale prve ikad online igre. :hitthewal:
|
|
Bit će open beta na konzolama.
Citiraj:
|
Gameplay mu je bolji od fife.. kao i komentatori... nažalost, sve drugo lošije uključujući i MP.. kad bi fifa imala taj gameplay pa i te po meni jednostavnije i bolje riješene kontrole iz PESa, bila bi vrh od igre...
|
Meni gameplay nije ni blizu fife iskreno, zadnjih par godina...
Mislim ipak da je stvar navike. |
gameplay i je smeće već godinama u tom je problem, dok fifa na tom polju napreduje i poprilično ih dere, o čemu govori i prodaja, fifa se prodaje 40x bolje, nema tog marketinga koji bi to uspio bez igrivosti
|
Koliko vidim hcl smatra da je pes bolji ove godine od fife. E sad ja sam samo igrao PES 17 na PC, a kao što znamo tamo su kvazi verzije
|
18 bi trebao bit isti na pc i konzolama
pes 17 na PS4 je uzas u usporedbi sa fifom, meni, jednostavno kad imaš obje igre i igraš ih vidiš da je fifa poprilično daleko otišla sa gameplayem |
Kažem, prema likovima koji su izgleda inače naklonjeniji fifi nije nešto
http://www.hcl.hr/recenzija/fifa-17-98057/ http://www.hcl.hr/recenzija/pes-2017-97976/ http://www.hcl.hr/vijest/fifa-17-pro...d-pes-a-98092/ Tamo negdje 2011-2012 je fifa ubijala, kasnije nisam pratio ni igrao ništa do ovog PES-a... Možda koju tekmu fife 13 U ovom PES 2017 imam preko 400 tekmi. Mogu samo reći da za to vrijeme nikad nije napravljen penal na meni, a crveni karton mislim samo jednom. Ja sam napravio par penala, ali i bili su. Mnogo toga je primitivnije nego u doba PES 6 - 2011 (transferi u master ligi i sl.) Grafika truba, ali to su PS3 portovi |
|
e što je nekad bio pes...druženje, zajebancija i tučnjava te razbijanje gamepada
a danas.. |
Prije će biti da ste/smo odrasli :D
|
Fifu/PES igram isključivo na PC-u, svake godine kupim oba naslova. Zadnjih četiri godine, upalim pes odigram jednu utakmicu i ugasim..te žalim za bačenim novcem. :fiju:
Pes igram još od ISS-a i zadnji pravi njihov naslov po meni je bio PES 5/6, ovo ostalo mi je katastrofa.Fife sam se ulovio tamo negdje 2013.-god. i od tada mi je to jednostavno bolja igra. |
Citiraj:
Onog trena kad je pes u naslov uzeo godinu umjesto broja ko prije tad je to bilo to. iss2 , pes 5 i 6 su sve. Ostalo je samo nizbrdo otišlo. |
|
bAhatti laprda ko i obično
|
Bio bi i red da naprave kak spada. Još kad bi postajala 4K reza za odabrat bez ikakvih modoova, pećeva i čudesa, bilo bi odlično!
|
Odigro par tekmi bete, nije loš ovaj sporiji gameplay, ali šta uradi ovaj Konami s tim ubačajima... U 17 je tako padalo najviše golova, a tu mi se čini da je to jedini način za zabit gol... :nono:
|
Što danas znamo o PES 2018?
- datum izlaska 14. rujan 2017. za PS3, Xbox One, Xbox 360, PS4, Steam i drugi parneri - official partner FC Barcelona, a stadion Nou Camp ekskluziva za PES 2018 - Usaain Bolt kao extra player u igri - potpuni redizajn za PC (navodno će PC verzija biti najbolja) Code:
http://www.hcl.hr/vijest/pes-2018-za-pc-108508/ Code:
http://www.footyheadlines.com/2017/06/pes-2018-club-licenses-list-leaked.html - nešto sporiji gameplay - online co-op 2vs2 i 3vs3 - random selection match Code:
https://www.konami.com/wepes/2018/eu/en/page/new_feature Veseli napredak igre za PC, a i pad cijene igre zadnih dana. Već je oko 29.09€. |
Odlično, sad znam da se po prvi put nakon 1998. opet kupuje FIFA, a ne PES...
|
Citiraj:
Nego kud će još sporiji gameplay biti nego što je. Možda to je realno, ali ovo je ipak igra gdje poluvrijeme traje par minuta... |
Ako bude ona postavka za game speed do +2 ili +3, nema brige oko toga.
Znam da je bilo modova i +5 tako da se za PC nitko je treba brinuti. Osobno ću igru prvo iznajmiti i probati extended demo verziju jedno 100tinjak sati prije nego se odlučim na kupnju. @mob |
Speed boost radi onlajn?
|
Kakve to ima veze kad ne radi onlajn? :))
|
Pa pito sam, dal speed boost radi online?
Tak da ne kuzim kaj os rec Pretpostavljam da ne radi, tak da ta opcija nema smisla, ko jos igra SP danas išta |
Vidim da nisi skužil :)
Nisam se uopće referiral na speed boost :) |
Citiraj:
|
Yogurt verzija je ove godine dosla nesto kasnije, a i steam keyevi nisu vise toliko skupi ruku na srce. Online bacim koju tekmu cisto da odigram protiv zivog protivnika, no, broj igraca koji trpaju master ligu nije zanemariv tako da je sp jos uvijek dohvatljiva opcija za konami.
|
Citiraj:
NaMPao sam se u životu, sad uživam u penziji i SPu :D A i kolega FullThrottle je shvatio sve što se trebalo shvatiti :D @mob |
SP u nogometu je katastrofa, nakon podosta tekmi vec skuzis komp sto ce i kako ce, al dobro ajd nek svak igra kaj oce :)
Vecina vjerojatno bude igrala MP pa onda nema tog speed boostanja, al dobro ja sam ionako vec par godina na fifi, daleko je dogurala naspram pesa koji je harao i posramio svaku fifu do tamo davne 2008. Kada sam se bavio pesom i kauč multiplejerom |
Kauc multiplayer FTW :D Jedino tako igram nogometne igre. Opustena zajebancija u kojoj nitko od nas nije posebno dobar. U usporedbi sa online MP gdje je od utakmice do utakmice razlika koliko koji klinac zna glitcheva za iskoristiti i gdje svi igraju iskljucivo samo da bi pobijedili.
|
|
0:50 marcelo broz - dobar skroz
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:53. |