![]() |
Imate li problema s MAXAdsl-om?
Od kada su mi promjenili brzinu. Malo malo, pa prekine veza na Local Area Connected-u. :fuming:
Ne mogu nista "skidat" jer mi moze puknuti veza, a MB-ti utici u krasan k. Imate li Vi slican problem? |
pa ne vjerujem da ti je to zbog hitler-koma....
to ti je ili do kompa ili modema (routera).. |
To je pocelo od dana, od kada su mi promjenili brzinu. Danas je sve OK. Ocito je da su ovih dana nekaj prckali. Pa me to prekidalo. A danas odmaraju.. sutra ce opet iznova. :grrr:
|
Eto ,ne kuzim. I malo prije jedan prekid!
:fuming: |
nema tih problema
|
meni se jednom desilo i popizdio sam, nisam mogo skuzit di je kabel iskopcan .....duhovi....:confused: :D
|
Citiraj:
I kaj sad.... ??? Kuzis ne mogu nista si skinut. Uzalud bacam novce. Ma hebali oni sliku svoju, bolje mi je kad si popijem tuduma. Nema nervoze. :beer: |
Citiraj:
|
I ja primjetio, pukne mi veza al se odmah mogu spojit, neostanem visit! WTF. Evo sad mi prije 15 min pukla a skidam stalno imam jos para dana iskonovog flata pa da dobro iskoristim.
|
Citiraj:
|
Meni je isto jučer pucala veza. Danas nisam imao tih problema.
|
Citiraj:
|
i believe it is a usb modem.
ako ti se to ne rijeshi ovih dana, gotovo sam siguran da je do usb modema. ako nemash usb modem (nisi napisao), teorija mi pada u vodu, sto bi reklo da je ili do tih njihovih "radova" na "mrezi" ili neki vishi kvar. |
ja imam usb adsl modem,još ni jedan dan download nije bio 512/128,upload je,jedan dan je 256 pa onda 354 pa 412,pa čim nekog zovemo odmah puca veza,ali to je do kućne telefonije,trebat će to srediti i preći na ethernet modem.
|
svakako.
tko god moze, neka predje na ethernet modem, sasvim je stabilan sto se tice veze. ja imam samo jedan mali problem, ako se tako moze nazvati, a to je da mi se ponekad connectira tek iz drugog treceg pokushaja, odnosno duze mu treba da uspostavi link, ali to je ionako stari ericsson ethernet modem. |
imam usb modem i također mi veza puca. jel se može taj modem reklamirat a da dobijem u zamjenu lan modem?
:rambo: T-Com |
valjda može tj zvrcni ih na njihov trošak i pitaj.
|
naravno da moze...samo sto ce oni prvo pokushati u nekoliko navrata kvar otkloniti sa gluposcu. dobiti ces drugi splitter signala, i drugi modem i tek onda kada vide da to zaista ne radi, dobiti ces ethernet modem, siemens pretpostavljam.
broj je 0800 9000. |
Ja nemam USB modem, ali eto i danas sam imao problema sa vezom i tu ujutro. Popodne je bilo ok. Tako je bilo i prekjučer. Sumnjam da je do modema jer se to počelo javljati kad su ubrzali vezu, ali nije isključeno. Ako sutra ujutro opet bude problema onda ću ih nazvati.
|
Momci, mali OT, iako bih to mogao opisati kao problem sam max adsl-om:):
Danas sam dobio username i password za adsl, al mi ga jos nisu dosli prikopcati (instalirati i te stvari)... pa da me ne zajebu, prvi mjesec flat-a dobivam kad se prvi put spojim preko adsl-a ili kaj? zadnji put mi nitko nije pomogao (barem mislim) oko pitanja... Ajd, ko zna nek odgovori i onda sutim:beer: |
kad prvi put upotrijebis user name i pass onda aktiviras, flat imas na dva obracunska razdoblja.....tako da i ako ti ugrade ovaj mjesec, strpi se do 1.12.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I da veza mi je sad OK. Popravili vise!
|
modem koji se priključuje na lan karticu, znači preko lan kabela...puno bolji je od usb modema...
|
pa sad svima daju ovaj combo modem. ima i usb i lan, pa ti biraj kak ga hoces spojiti....
|
moram mjenjati,moram mjenjati:fuming: :grrr: ,jučer od 7 i 30 pa do 8i30 se nisam mogao spojiti poslije ne znam,uopće nije bilo linka,nije ni treperio tj je malo se zažutio i opet posmeđio,ja sam pozelenio ne on:D,ovaj usb modem je najgori mogući,da ne spominjem razne brzine downloada od 128 256 384 itd samo ne 512.
|
Da li se moze zamjeniti u T-comu USB modem za lan/usb modem????
|
Nevjerojatno, i dalje mi puca veza na Local Area Conenectedu. :fuming: Opet zovem t-comovce. Kazu mi da si instaliram driver za usm modem.
A ja ga nemam... ima li ga tko da mi posalje na mail. ili se moze negdje skinuti.?? |
Pitanje
Dali se naplačuje ako se prebacuje sa paketa od 2 Gb na 5 Gb Naime ovaj mi je premalo ako mislim igrat nešto na netu(CoD 2) a ufurao sam se za igranje na netu 5 dana već mi je promet 900 mb :( |
nist se ne naplacuje.
Nego imas li driver za modem. to ti je u onom instalation CD-u. |
imam za usb ako ti treba javi na pm
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Glavno da radi, sve oK. :D Treba mu sekunda duze da se spoji... ali kaj je tu je. Jel se da promjenit pokazivac za brzinu? Pise mi jebenih 12.0 mbps :rolleyes: :D |
Šta se može zamjenit usb za lan modem to bi onda i ja napravio ?
Bi mi šta naplatili? |
Citiraj:
|
i ja bi 100 kunića zamjena ok,novi ugovor i dobijem dvd player:clap:,onda on ne radi pa pređem na wirelles router opet novi ugovor i dvd player:clap: ,ni to ne radi pa pređem na iskon pa dobijem noževe cd što se već dobije,nije loše poslije mogu prodavatai dvd playere.
|
Citiraj:
LOL |
Pitanje, sto znaci "kvacica" na konekciji za dsl
http://img368.imageshack.us/img368/3...board018xb.jpg Sto uraditi da se je makne, izgleda da sam llose napravio konekciju. :o |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:01. |