![]() |
Koji mobitel imate?
Evo za promjenu jedno lijepo pitanje, jer ovdje tjednima vlada suša. Pa eto da vas vidimo koliko volite svoje mobilne jubimce :D
popis mojih bivših aparata: Ericsson A 2618s Mitsubishi Trium Mars Siemens C35i Nokia 5110 Ericsson T29s i sada trenutno Motorola T 191( fantastičan telefon):beer: :beer: |
Ja ih mjenjam jako rijetko. Prvi prije nekoliko godina:
Alcatel (bog te pita koji) sad Samsung SGH 2400 |
T-28s
|
Nokia 8250 , azija prije 6mj.
|
Siemens S35 (kramp!).
Cekam da se tu pojavi Nokia 7210 pa da to ubodem, kazu da ce bit do bozica. :) |
Motorola StarTAC 70
Siemens S25 Nokia 7110 (meni najbolji mob do sada) i trenutno: Nokia 6210, srebrna i uskoro: Nokia 6310i, srebrna, nadam se.. U medjuvremenu je tu povremeno bio i Alcatel One Touch Easy db (onaj najstariji) te Panasonic GD30. |
Dancall logic
Siemens S4 (nosao ga najduže dok ga nije pregazilo vrijeme) Alcatel (živio tjedan dana i prodao ga nesretnom vlasniku) Samsung SGH600 Ericsson R320 Nokia 3310 Ericsson T28 Siemens ME45 Bilo je tu još svašta po nekoliko dana. To nisu moji mobilni ljubimci. Ta govna mi samo moraju služiti, a ja ih ne volim jer sam ih platio, pa neće otići ako ih ne volim. |
Vidim da ih mijenjate ko i ja, odnosno kao čarape:D
|
NOKIA 3310
|
NOKIA 7110i :beer:
|
3310
sada me45 :D pajo jebga nisam te poslusao... 3310 ima najbolju tipkovnicu na kojoj sam ikad radio :rambo: |
Nokia 6110
6210 6310i trenutno Drzim se 6-ice i uvijek su puno bolje od konkurencije. Pogotovo ova zadnja. Odlicna je. |
Ericsson 788
Sony CMD Z-1; trenutno Panasonic GD-90; trenutno |
Osobno mi mnogo znaci sam izgled mobitela, i ne dolazi mi u obzir kupiti mobitel koji mi se ne svidja (izgledom), ma koliko on dobar i/ili jeftin bio. Jedini mobiteli koji mi se svidjaju su: Nokia 3210, Siemens S35, Nokia 6210 (uz 3210 apsolutno najkvalitetnija tipkovnica) i Nokia 6310. Kako se 3210 nije proizvodio vec neko vrijeme, a 6210 i 6310 su mi bili preskupi, uzeo sam Siemens S35i. Malo mi je premali za moju ruchetinu, ali radi, i nije mi odvratan kada ga pogledam.
:gringo: |
Da i meni je najvažniji izgled telefona
Što mi vrijedi sve kada je ružan, a ova nova motorola je baš po mojoj mjeri:D |
Citiraj:
prvo tipke su katastrofa...stisnes 4 puta nekad primi 3 a nekad 5...meniji su ocaj...baterija od 700mah traje mi jedva dva dana a nije bas da koristim nes ludo jako mob...organizer wannabe da ne komentiram ..netko me nazove s neupisanog broja pa ga ja upisem u mob a u received calls i dalje pise broj a ne ime... da ne priocam o tome da ako netko ima doma i na mobitelu isti broj da ako me zove s oba broja pise mi jedno od imena..tipa uvijek xy doma a ne xy 091 ak zove s moba.. imao sam alcatel one touch easy pa view pa 701....701 je zakon mob samo kaj je lomljiv do jaja...meni je 3 puta pao i neradi... svi ishvalili s35 je zakon ovo ono...drek...da imam para kupio bih odmah drugi...bilo koji drugi... |
Ja sam imao Sagem MC922, onda Nokia 3310 i sad hvala Bogu poslovnjak, Nokia 6210.
A poslije, nadam se Nokia... :) |
Prvo bijase Alcatel 301 (i to ZELENI). Njega sam...mrzio, dosta...pa sam jedva docekao 6210. E onda je stari trebo mobitel, a meni frend nudio 7110 za 800kn (prije pola godine) i ja sebi fino uzeo 7110, starom dao 6210,a alcatel prodao :)
Jako sam zadovoljan njime (jedino sto je baterija izgubila prvobitnu snagu (citaj: punjenje svaka 2 dana)). :beer: |
Citiraj:
|
Pazite.. nemožete mjeriti Nokie od 3k kuna sa Siemensom koji polovan košta 700.
To nije realno za očekivati. Ja sam imao C35i i bio je ok telefon dok baterija nije počela zezat onda sam ga zamijenio. Ova nova motorola koju sam nekidan utopio je ludilo. Fantastičan dizajn,malo srebreno, jedva 90-tak grama,baterija traje 3 dana , 6 igara itd.. uglavnom nema veze sa dosadašnjim modelima Motorole, nešto posve drukčije |
Citiraj:
|
Ericsson A2628
Nokia 5110 (trenutno) |
C 35 - prije - priraso mi je srcu, ali nakon kihnuća baterije ga zamijenio
C45 - sada - mrzim to smeće koje pompozno nazivaju mobitelom :fuming: |
1. alkatone koji sam na triput morao vadit iz džepa
2. erikson t18 pao na pod i postao erikson 18 komada 3. sajmens c35 dobar, malo sporo reagira 4. njokia 3310 dobar, bude zdržao dok ne dobim 3650 na nokia game-u :D :D :D |
Ove nove Nokie su strava...
evo baš gledam jednu 7210 mmm:D |
Citiraj:
Ma hajde... |
prvo dancall neznamkoji
poslije Sagem 922 Ericsson R320 danas S35i. Na S35 cu valjda promjenit osvjetljenje (ovo narancasto me ubija, oduvijek sam mrzio narancata osvjetljenja) u plavo i mobitel ce bit u redu (osim tastature). Najbolje tipke uz Nokiu ima i Panasonic, a ni Samsung nije los u tom pogledu |
Siemens SL45 i nerazdvajam se od njega MP3 i tako to.
Da li netko zna gdje ima software da prebacim na SL45i (osim u Siemensu). Ili ako netko stavlja (do 100kn). |
Citiraj:
|
Citiraj:
U siemensu traze 400kn za novi software SL45->SL45i i dobijem novo kuciste koje je isto ko i staro samo sto pise SL45i. Taj software mi treba samo zato jer i verzija podrzava javu. |
Citiraj:
tipke su koma, a na demo modelu mi se cinilo da ce bit super, jer osjetis kad si stisno tipku.. no to mobitelu nis ne znaci, ko sto velis, stisnes 4 puta (i znas da si stisno 4 puta) a koji put primi 3, koji put 5. meniji su ko windowsi, imam internet na sto mjesta, nisu bas nekak organizirani.. user friendly ko prosjecni svabo. jedino bi ti reko da si bateriju pogledas, jer tu nest ne stima. moj je skoro dve godine star i baterija jos drzi savrseno. opo je sto puta, i dalje radi. zilav nema sta :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
ova nova traje oko 3 do max 4 dana... nakon sto su mi svi rekli da sa s35 nemrem pogrijesiti ..to je zakon mob i sl. sam cuo od onih koji imaju novije simense (svih vrsta) da im je baterija za qrac..ukljucujuci i tipa koji recenzira mobitele...ima s45 ili tak nesto i ima iste probleme... |
siemens m35,ali zapravo je od sestre :o
|
Ja sam danas postao VIP xcite user na onoj akciji di se Ericsson T65 kupuje za 38 lipa. :)
Nije mi nekaj mob, al je novi i ima sve kaj mi treba, osim toga baterija mu sigurno traje duze od baterije moje spodrapanne Nokie 6210, a i software je brzi. |
Citiraj:
|
xcite spada pod VIP smart :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
NAPOMENA: u vipus su gadno zajebali te serije mobova..namjesten ti je austrijski wap...i samo stisni gumb internet i ode 4 kune + pdv...ja sam prije tjedan dana imao neugodan razgovor s odjelom za zalbe...ne bih zeni htio biti u kozi...15 minuta sam svaki njen argument pokopao...a bilo ih je 10-tak...daj pogledajte to pa javite oni koji imaju s35 za 0,91kn... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:06. |