PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Case Modding (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Spikes (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=2821)

z3D 30.10.2002. 23:59

Spikes

Ajmo, trazim misljenje o tome kako bi izgledalo na komp postavim dvadesetak siljaka i pobojam ga u crno? :D

ozren 31.10.2002. 07:27

Re: Spikes

Citiraj:

Originally posted by z3D
Ajmo, trazim misljenje o tome kako bi izgledalo na komp postavim dvadesetak siljaka i pobojam ga u crno? :D
Nemoj ga drzat ispod stola da se ne nabodes s nogom... a ni nigdje drugdje da ti recimo mama ne strada dok brise prasinu.

igsablja 31.10.2002. 08:47

Re: Spikes

Citiraj:

Originally posted by z3D
Da, i pusti struju na kućište, pa kad ga neko dotakne da ga strese :D :D :D
Radije si kupi ježa :D

z3D 31.10.2002. 10:14

Ma ne, ozbiljno, vidjet ce te bit ce jebeno! Bez zezancije, pocinjem ga raditi uskoro

igsablja 31.10.2002. 13:54

Citiraj:

Originally posted by z3D
Ma ne, ozbiljno, vidjet ce te bit ce jebeno! Bez zezancije, pocinjem ga raditi uskoro
OK! Bumo ga vidili (nadam se ;))

STRMX 31.10.2002. 15:13

Ajd da vidim i to:D

z3D 01.11.2002. 10:23

bit ce tesko, ali trudit cu se :D

animal 01.11.2002. 17:02

da ja sam imao ideju sloziti sve od duplog stakla i onda natrpati pijeska unutra i staviti mrave tak da imam ant farm u kucistu :-)
samo jos neznam kak bi se mravi razmnozavali unutra i da li bi im mozda smetala temp ili nes.

spikeovi su ok probaj pa da vidimo

z3D 01.11.2002. 17:10

Ma ne bi im smetala toplina ako bi stavio duplo staklo...kad bolje razmislim stavi im VODENO HLAĐENJE!!! :D :D :D

animal 01.11.2002. 17:53

Citiraj:

Originally posted by z3D
Ma ne bi im smetala toplina ako bi stavio duplo staklo...kad bolje razmislim stavi im VODENO HLAĐENJE!!! :D :D :D
da i stavim pirane unutra :-)
neznam brijem da im nece nis biti.

p.s. jel ima jos itko kakvu "bolesniju" ideju?da probamo

miato 01.11.2002. 18:34

Ja bi napravio kuciste od plexija ili slicnog, i napunio ga s tekucim dusikom :)

STRMX 01.11.2002. 20:02

Citiraj:

Originally posted by miato
Ja bi napravio kuciste od plexija ili slicnog, i napunio ga s tekucim dusikom :)
to je ok:beer:

z3D 01.11.2002. 21:41

Ma ne, ovo s mravima je definitivno najbolja ideja koju sam ikad cuo! :D Zivotinjo, ocemo probat?

gpremec 01.11.2002. 23:20

Citiraj:

Originally posted by animal
da ja sam imao ideju sloziti sve od duplog stakla i onda natrpati pijeska unutra i staviti mrave tak da imam ant farm u kucistu :-)
samo jos neznam kak bi se mravi razmnozavali unutra i da li bi im mozda smetala temp ili nes.

E, OVO je dobra ideja:)

Paske 04.11.2002. 12:33

Moram priznati da su mravi najluđa ideja koju sam ikada čuo :clap:

dečki kada složite šiljke pune mrava obvezno pošaljite sliku na rotten.com kao najperverzniju ideju :D

biljo 05.11.2002. 00:06

Mravi su zakon!

Hik, aarggh, :beer:.

animal 05.11.2002. 00:36

Citiraj:

[i]D Zivotinjo, ocemo probat? [/B]
ja sam za ,samo ne znam da li bi stavljao plexi ili bas staklo...
frend mi je rekao da mi mozes isfurati maticu :-) sto znaci da ih ja ne moram stavljati unutra nego se kote sami! ono jajajsca iznad napajanje ili nekaj tak...

z3D 05.11.2002. 00:46

cek cek tko ti moze nabaviti maticu?

Paske 06.11.2002. 09:18

Citiraj:

Originally posted by z3D
cek cek tko ti moze nabaviti maticu?
Stvarno to mi nije nit palo na pamet ....
Od kuda ti kvragu mravi i kao ih hraniti u plexiu kučišta.
Kako nositi kučište na LAN partije da se može razgledati ljepota ...

:confused: :confused: :confused:

z3D 06.11.2002. 09:38

pa u ruci :D

animal 06.11.2002. 17:57

Citiraj:

Originally posted by z3D
pa u ruci :D
Pa da :-)
kuciste ce biti isto ko i svako drugo ,osim sto ce mozda biti malo teze zbog pijeska i pokojeg debelog mrava :-)
ima lan u daruvar negdje u 12.mj. do tada ce biti sve gotovo,a mozete i doci ,neki lik to organizira biti ce pive,igranja,itd...(da samo CS i battlefield1942,tri dana ce trajati)
ma kad napravim to biti ce na netu + ostatak modova....

animal 06.11.2002. 18:02

e da ako netko ima nekakvu ideju sto bi mogli svi skupa raditi nek javi...da napravimo neki teamwork:beer:

igsablja 07.11.2002. 07:04

Citiraj:

Originally posted by animal
e da ako netko ima nekakvu ideju sto bi mogli svi skupa raditi nek javi...da napravimo neki teamwork:beer:
A da bude na drugoj strani(ili na vrhu) akvarij sa piranom!? :D :D :D

Litex 24.11.2002. 19:38

ja sam baš odlučio ofarbat kučište i nabacit neki LCD i napravit nešto slično šiljcima ali ne na van nego unutra onak oštečenja da izgleda komić kao da ga tenk izgazio... pa ču nabacat par popnitni i sličnih fora i cijelog ču izbost... itd

boja bude crna :=) sa metalnim smećem ako nađem takvu boju ako ne onda bude crna,a i napravit ću vrata da se lijepo otvaraju i prozor... e kaj se tiče prozora jel zna tko gdje da kupim prozor? pleksiglas ili nešto već.... preporuke??

Paske 24.11.2002. 22:23

Citiraj:

Originally posted by Litex
ja sam baš odlučio ofarbat kučište i nabacit neki LCD i napravit nešto slično šiljcima ali ne na van nego unutra onak oštečenja da izgleda komić kao da ga tenk izgazio... pa ču nabacat par popnitni i sličnih fora i cijelog ču izbost... itd

boja bude crna :=) sa metalnim smećem ako nađem takvu boju ako ne onda bude crna,a i napravit ću vrata da se lijepo otvaraju i prozor... e kaj se tiče prozora jel zna tko gdje da kupim prozor? pleksiglas ili nešto već.... preporuke??

Imaš i Bauhausu :rambo:

Psycho 02.12.2002. 22:11

Na ovom forumu svi nesto spominju Bauhaus. What the hell is that? Ja sam iz Rijeke...zna li netko gdje se te sve stvarcice mogu nabaviti u Rijeci mozda?

igsablja 03.12.2002. 06:47

Citiraj:

Originally posted by Psycho
Na ovom forumu svi nesto spominju Bauhaus. What the hell is that? Ja sam iz Rijeke...zna li netko gdje se te sve stvarcice mogu nabaviti u Rijeci mozda?
Da, na autobusnom kolodvoru, ako ti ima neko poslat iz zgb-a :D :D :D

Paske 03.12.2002. 08:43

Citiraj:

Originally posted by igsablja

ROFL

Žalosno ali istinito :D

igsablja 03.12.2002. 10:46

Citiraj:

Originally posted by igsablja
Ma iz Italije probaš naručit, il ti si blizu, pa se zaletiš ;)
Zbilja je u kurcu što za sve moraš u zgb. jel dalje nema :(

greg SE 03.12.2002. 20:01

Citiraj:

a jebote tebi netko treba reci di sta ima u tvom gradu??????
jebemu, vk je manji od rijeke 5x pa ima pleksija na 100 mjesta

igsablja 04.12.2002. 08:32

Citiraj:

Originally posted by greg SE

A ti si iz Vinkovaca?

Psycho 04.12.2002. 22:41

Citiraj:

Originally posted by greg SE

Znam i ja 100 mjesta...ali sve veleprodaja. Ali nista, nazvao sam par ljudi i nabavit cu bez problem sve. Vidim da od ovog foruma ima sve manje koristi....:fuming:

z3D 04.12.2002. 23:41

ma nije sve manje koristi nego ti sve gledas sa krive strane, trazis odgovore na koje mi nismo u mogucnosti odgovoriti..., i tako... :D

igsablja 05.12.2002. 07:10

Citiraj:

Znam i ja 100 mjesta...ali sve veleprodaja. Ali nista, nazvao sam par ljudi i nabavit cu bez problem sve. Vidim da od ovog foruma ima sve manje koristi....:fuming:
Pa pitaj gdje možeš kupit kruh i mlijeko!?!
Ako nema u RI, pa naručiš, nije Hrvatska rusija, pa da ne stigne. Mada kod nekih dobavljača i je ko da iz rusije dovoze!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:13.